Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

hot

Hotgirl
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

mace i thuaj emes me se ta nderron ajo..por fillimisht zgjidh nje avatar edhe tregoja asajt /pf/images/graemlins/smile.gif

blendi nuk i shof dot ato avataret e tuja /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

mace si te duket kjo:
cat03.gif

miyuki

Primus registratum

hoti, rrofsh zemra :kiss:
ishin shume nice ,
po si behet per ta ndrruar???
:confused:

miyuki

Primus registratum

si thua ti,
une them ate me fustanin e bardhe,
ku i dihet na sjell fat :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

Hoti, une per ty them ate te parin, si thu ti? :wink:

hot

Hotgirl

hajt mo po mbaj ca kohe kete qe kam tashti edhe masnej po e ndrroj..
jo per gje po jam lodh qamet me e gjet kte dreqen edhe pse tani spo mpelqe hic..
¨hajt mo :shrug:

shifi ihere ato ke ai linku qe te dhashe edhe me thuj kush te pelqen yuki /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Hotto rrusho e kam provuar me perpara ate bjondinken me sfondin e zi po del shume kot kur zvogelohet, kshu eshte e bukur ajo ne ate madhesi, po do provoj nja dy te tjera qe ke nxjerre ti ketu.
Tenden mos e ndrro, deri tani kjo qe ke eshte 1sh. po deshe menim te dyte ajo me lejla ke ato tre te parat qe ke vendosur atje

Guest

hi hottie,
kam vene re qe gjen avatar shume te kendshem...me gjej edhe nje te kendshem mua mi... se xander u munduar por nuk ma mbushi mendjen... po du nje te bukur ama! /pf/images/graemlins/wink.gif
ne doren tende, :angel:
me respekt,
dott.essa /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

he he Sandri ka kaluar ne ilegalitet!!
e ka lene temen ne dore te fatit,ose me mire Hotit!!
Se shpejti do te lexoni tek titulli
**Shesim djathe me kile**

hot

Hotgirl

:lol: :lol: :lol: blendo na shkrive fare :lol: :lol:

dott.essa si e do avatarin ti?? e do kirurge etj etj??
nejse un po mundohem te te gjej ndonje /pf/images/graemlins/smile.gif (ishalla gjej)

hot

Hotgirl

dott.esa deri tani nuk kam gjetur ndonje doktoreshe or shif nqse te pelqen ndonje nga keto:
personnage_205.gif
femme_30.gif
femme_37.gif
:confused:

hot

Hotgirl

kujt i pelqejn kto??
fac002.gif
Feu010.gif
Feu012.gif

zora

Primus registratum

kjo eshte per robon mbase i heq mallin e anbetes
sport_79.gif

Erison700

Forumium maestatis

Hajde lali hajde, car bohet ktu mer jahuu??? :confused:
Iku macja dhe hedhin valle minjte. Ore maskarenje, ore delenxhinje, ore te pabes qe ma keni prishur temen me zhgarravina. Ah ju persekutofte shejtoni juve.

Dott.essa :kiss: :wave:
Nuk e kam rregulluar akoma PC.

hot

Hotgirl

sandro po pranej svje vera knej na una se na ke mallku keq fare ti!! :smash: :smash:
ene duku najhere anej na chit chati se je bo per mall

Guest

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Hajde lali hajde, car bohet ktu mer jahuu??? :confused:
Iku macja dhe hedhin valle minjte. Ore maskarenje, ore delenxhinje, ore te pabes qe ma keni prishur temen me zhgarravina. Ah ju persekutofte shejtoni juve.

Dott.essa :kiss: :wave:
Nuk e kam rregulluar akoma PC. [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :cry: :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dottoressa a nuk thu shyqyr qe jena rehat pa ta /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishalla i duhen nja dy muj me e rregullu njat pc /pf/images/graemlins/laugh.gif