Re: Arti abstrakt!
une shkruj ngaqe eshte forum, e jo se me pelqen vetja. pastaj kujt nuk i pelqen vetja, hee ? diten kur fillojme dhe e urrejme veten fillon dhe fundi yne, ne vetvrasje perfundojme.
te duash veten, eshte fillimi i nje dashurie qe zgjat gjithe jeten. ka thene Wilde.
ndersa sa per artin, desha me thene qe sot rinine e shoqerojne neper museume te njihet me mjeshterit e artit. problemi eshte qe sot artin muzeal dhe ate kontemporan i ndan nje det i tere. bota ne te cilen jetojme NUK ESHTE E BUKUR. njerezit jane shtuar aq shume saqe shumica se mbushin dot barkun me buke, por edhe ata qe e mbushin jane te dhene pas prirjeve aspak artistike. ritmi i jetes eshte bere i shpejte, te gjithe levizin papushim pa patur rastin te ndalojne diku, qetesohen, mbushen me fryme, e te mendojne, MEDITOJNE.
vetem meditimi te shpie drejt kerkimit te kenaqesive artistike. jo me kot greket ishin artiste te medhenj por edhe filozofe te medhenj. pra e bukura eshte rezultat i mendimit.
tashti ti the qe te pelqyen dy artiste qe nuk i gjen dot ne internet, dmth ata te pelqejne vetem ty, sepse llogjika na shpie te mendojme qe po te pelqeheshin edhe nga te tjere, do te gjendeshin ne internet apo jo ?
ketu une shtroj pyetjen, a mendon ti, qe zoteron aftesi te shohesh tek nje objekt, vlera, ose TE BUKUREN, pra ate te cilen asnje tjeter nuk eshte i afte ta shquaje perveç teje ?
neqofte se po, ti duhet te jesh menduar thelle, mbushur plot me ajer e frymezim, e per me teper ti merriton admirimin tim. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps; rambla pa dashur te te bej kompliment, du me t'thone qe ti je nje nga femrat e rralla qe kam has, qe ben parreshtur perparim intelektual. e per kete meriton respekt te thelle. /pf/images/graemlins/smile.gif