ARRESTOHET LILIANA KONDAKCI

ARRESTOHET LILIANA KONDAKCI

Itali, kapet me droge kengetarja Liljana Kondakci. Media italiane: Po transportonte 3 kg kokaine

Arrestohet me kokaine ne Itali kengetarja e njohur shqiptare Liljana Kondakci. Kengetarja eshte arrestuar nga policia italiane ne Katanxaro, prane Kalabrise ndersa transportonte rreth 3 kilograme e 300 grame kokaine me makinen e saj. Burimet policore nga Italia bejne te ditur se Kondakciu u arrestua disa dite me pare por lajmi eshte bere vetem sot i ditur nga agjencia italiane e lajmeve ANSA. 54 vjecarja eshte arrestuar prane stacionit hekurudhor te Sibarit dhe droga u zbulua gjate nje kontrolli. Policia italiane ka nisur hetimet

Leshatani

Primus registratum
Re: ARRESTOHET LILIANA KONDAKCI

Po ti kriminelin e mbron ore injorant i programuar nga xhaxhi Enver, kriminelet duhet denuar. Mu per ate se kriminelet nuk denohen por mbrohen ne Shqiperi dhe ja Shqiperin nuk ta njeh e nuk ta viziton askush, a nuk eshte turp i MADH kur nje ish kengetare e merituar e popullit te arrestohet me 3 kg kokain !???
Ajo duhet denuar me burg te perjetshem dhe ne burgun e Milanos le te kendon
Enver Hoxha tu mgat jeta
rrofsh sa malet
rrofsh sa jeta... tere jeten.

pinkparadise

Forumium maestatis

hej o leshtano, po ti e mban me zotin HADERGJONAJ burri i asaj arberie Hadergjonaj qe u kam me ca kg drog /pf/images/graemlins/laugh.gif
hej po gruja atij bashke me te bijen i bon keng ore, duke e pershkruar ate ne kenge sikur te ishte hero, edhe qe te kthehej ne memedhe /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po ti kriminelin e mbron ore injorant i programuar nga xhaxhi Enver, kriminelet duhet denuar. Mu per ate se kriminelet nuk denohen por mbrohen ne Shqiperi dhe ja Shqiperin nuk ta njeh e nuk ta viziton askush, a nuk eshte turp i MADH kur nje ish kengetare e merituar e popullit te arrestohet me 3 kg kokain !???
Enver Hoxha tu mgat jeta
rrofsh sa malet

[/ QUOTE ]

eee çna hape barkun me ket Enver ti ne mer qyrravec, ore te q!fsha rrRrobt kush esht Enveri mer nga esht ky...?

mos esht ai qe ju ka mbrojt gjith jeten sa ka qen gjall... per ate Enver e ke mer foshnje nga lumi Ibra...?

ejjj LeshCari pse i tundni byt*et ju kur ecni mer...? apo ju ka bo Serbi me fiksime.

ados

Primus registratum

Enver Hoxha tu mgat jeta
rrofsh sa malet

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif vallaj o Lesho je i modh

S6T6N6

Forumium maestatis

o lesho! do te mor me vete nja nje jave knej nga qyteti se te jon blloku arterjet nga propaganda!

Dolores

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif.......o cu kenaqem ore...me figurat e artit te popullit tone

eddantes

Primus registratum

owu mire e ka leshanaku mor te shkerdhefte kina nonen ty e atij enver bythqimit tat mor klysh kurve mor plehra enverit

i_own_u

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif uffffffff sa vujtje ky edi i dades /pf/images/graemlins/laugh.gif

ejj shum tu paska hap byt*a n'koh t'enverit ty mer hale robq!r

po s'esht fai i kengtares as i imi mer k@r qe ti ke vujt qe ne djepe mer fukara i lind

i_own_u

Primus registratum
Rikthehet ne Shqiperi LILIANA KONDAKCI

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
per moshen qe ka, i mjafton 1 avokat mir per faktin qe dikush mund tja ket fut n'makin pa dijenin e Lilianes e traplliqe tjera maksimumi 5 muaj burg e op jasht

ne Itali vetem mos u mer me Vatikanin po te tjerat jan mese normale Vrit, Violento, Trafiko çar te vje n'men... del nga burgjet pa e mor vesht fare robi.

[/ QUOTE ]

thash...???...3.3 kg kokain n'makin e op as edhe nje muaj burg... kshu funksionon Italia /pf/images/graemlins/shrug.gif

po mos merni kot se jo per te gjith ligjet jan te barabarta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum
Re: Rikthehet ne Shqiperi LILIANA KONDAKCI

Këngëtarja e mirënjohur e skenës shqiptare, Liliana Kondakçi, ka pak ditë që ka ardhur në Tiranë. Del më këmbë e takon miqtë e saj, por në rrugë ndeshet me sytë kureshtarë të
njerëzve dhe nuk bën vaki që të kalojë asnjë trotuar rruge, pa dëgjuar zëra dashamirës
që i japin kurajë. Këngëtarja, e prekur nga dashamirësit e saj të shumtë, me mirësjellje kthen përshëndetjen me një buzëqeshje, ndërsa ndalon edhe të jape shpjegime, për fansa
të saj, të cilët e ndalojnë në rrugë.
Gjatë këtyre ditëve, Liliana Kondakçi është takuar me plot miq e kolegë të saj, të afërm, të cilët e kanë pritur me padurim ardhjen e saj pas dy muajsh në Shqipëri. Paksa e tronditur dhe e befasuar nga gjithçka kishte dëgjuar për veten e saj këtu, Liliana
Kondakçi rrëfen për "Shqip" se gjithçka ka qenë një ngatërresë dhe se ajo nuk kishte qenë asnjë moment në arrest në Itali, pasi pozicioni i saj ishte sqaruar për pak orë. Ka qëndruar
pothuajse një muaj në një qendër sociale në Itali, derisa pozicioni i saj është sqaruar e më pas, Kondakçi është nisur drejt Selanikut në Greqi, ku jetojnë i shoqi, si dhe e bija me dy vajzat e saja.
Nuk kishte se si të ndodhte që pas 40 vjetësh në skenë, Liliana Kondakçi t'i vinte vulën karrierës së saj dhe të largonte dashamirësit e fansit e saj. Një ngatërresë e bërë pothuajse dy muaj më parë me policinë italiane, i kushtoi shumë, por megjithatë, këngëtarja e mirënjohur shqiptare pohon se ndihet mirë, që ndodhet këtu ku është. "Komentet e shumta janë të tepërta, pasi pozicioni im merret me mend, përderisa unë jam e lire dhe jam këtu ku jam", thotë këngëtarja për gazetën "Shqip".

Znj. Kondakçi, a mund të na thoni se si ndodhi që ju u implikuat në drogën që kapi policia italiane?
Për mua ka qenë gjithçka e papritur. Nuk e dija fare se çfarë kishte në çantë. Mua ma dhanë çantën në Greqi dhe më thanë se duhej t'ia jepja dikujt që do më njihte ai në Itali, kjo është e gjitha. Unë e mora çantën pa e ditur se çfarë kishte brenda, pasi nuk e kontrollova.

Po më pas, çfarë ndodhi në Itali?
Më pas, kur unë do dorëzoja çantën personit që më priste erdhi policia. Si duket, policia kishte informacione të mëparshme dhe e mbante në survejim personin në fjalë, pasi ata ndërhynë tamam në momentin kur unë do i jepja çantën atij. Na ndaluan të dyve.

Si arritët ju ta sqaronit dhe ta bindnit policinë italiane se nuk kishit gisht në këtë ngjarje?
Në fakt, unë nuk jam arrestuar, nuk më janë vënë prangat për asnjë moment. Gjithçka u sqarua shumë shpejt. Më pas u vendosa në një qendër sociale nga ku kam dhënë për policinë të gjitha shpjegimet dhe ata u bindën se unë nuk kisha fare lidhje me drogën që kapën.

Si e përjetuat ju atë që ndodhi?
Momenti ishte tepër i rëndë për mua, pasi gjithçka ndodhi fare papritur dhe papandehur. Lajmërova si fillim familjen që të qetësoheshin dhe u bëra me dije se unë nuk kisha lidhje. Ata e dinin se unë isha e pafajshme.

Si ka qenë reagimi i miqve tuaj?
Ata më kanë mbështetur shumë. Kolegët e mi dërguan një shkresë se me çfarë unë merresha në Shqipëri. Më kanë telefonuar disa here dhe më kanë dhënë kurajë.

Tani që keni ardhur në Shqipëri, si ndiheni, sidomos kur dilni në rrugë?
Nuk ndihem absolutisht keq, pasi unë jam e pafajshme në atë që ndodhi. Njerëzit më kanë dhënë kurajë dhe gjithandej më ndalojnë e më përshëndesin me dashamirësi.

Koha që keni qenë e detyruar të qëndroni në Itali, u ka prishur ndonjë projekt?
Sigurisht që më ka prishur projekte, pasi duke qenë një person publik, unë jam e kërkuar, ndërsa ajo periudhë ka qenë e keqe për mua.

Ku keni shkuar pasi keni dalë nga Italia?
Kam shkuar në familjen time në Greqi dhe pastaj erdha në Shqipëri, pasi ishte shumë e merakosur nëna ime. Ajo ishte bërë shumë keq dhe gjatë gjithë kohës më mbante të shtrënguar.