Arkitekture

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Arkitekture

mosque.jpg

mosque.JPG
mosque.jpg
Goek%20Tepe%20Mosque.JPG

shqiperiamadhe

Primus registratum

Proto:"kush na nxjerr nje kishe te bukur se na merzitet me keto xhamite "Proto une ket teme nuk e hapa per biseda te kota, e per argumente palidhje.
Pra po pate deshir te shohesh ndonje kishe ose diqka tjeter lirisht mundesh mi postu vet. Une nuk e di prej kuj po pret.

p.s.Te gjith kan te drejte te shprehin mendimin e vet. After all, ku forum flm. prej zotit eshte shteti demokratic qe Shqiptaret nuk e kemi, e as nuk e kemi pase kurre.

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet Lolita:
[qb]o tutu a mund te te pyes se ne c'shtet eshte ai harku i madh???????
faleminderit[/qb]
Quhet Gateway Arch dhe ndodhet ne St. Louis, Missouri. Mesa di eshte simbol i kalimit te njerezve pa pupel nga lindja ne perendim. Nuk e di pse por me gervisht ai hark.

GOODFELLOW

Primus registratum

tjerat i fusin te gjithe,
ne kemi hallin tone se shumica s'e njohin madheshtine e ketij arti ne islam!

Eri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
Fillimisht postuar nga Juliana:
[qb]Ne vend te nje vargu te pafund katedralesh, vendosa te ndaj me ju ndjenjen e lirise dhe pushtetit qe arkitektura e Fuksas, qelqi dhe celiku modern jep. Vetm per tu njohur edhe me te tashmen e te ardhmen.

afuksas1.jpg

Projekti fitues per konkursin e qendres se re te A.S.I.Do te ndertohet ne nje ish baze ushtarake :thumbsup: , afer villaggio olimpico e Stadio Flaminio.
bta00324.jpg

Projekti per qendren italiane te kongreseve.

fc001259.jpg

Qendra Europark, ndertuar ne Salsburg[/qb]
coooooooooooooooooool :thumbsup: [/qb]
Madheshtore....

pippo

Primus registratum

Ciao une jam ne vit te 4 dhe nje vit dhe pastaj shpresoj te mbaroj. HEj po gjithe ato gjer ate bukura qe ka bota ju vetem xhami na trgoni aman me jahu se ma shpifet skam pare kaq shume xhami ne jeten time nejse nuk eshte se jane dhe aq te shemtuta jo ndonjera shpeton po boll amon ka vepra shume me te bukura mos na kufizoni temen ne xhami e kisha jo per gje po te fillojme dhe me kishat aha morri fund ka shekuj qe ndertohen kisha ne gjithe boten.
Po Archi une vdes per dekonstruvizmin ka gje me te bukur vetem se shume profesora ketu tek une te çajne sumen ne funzionalizim amon me jahu sna len nje çike te lire te krijojme ndonje gje te bukur nejse pershendetje te gjithve une shkruaj pa pike e pa presje mos ma vini re jo per gje po nuk kam kohe /pf/images/graemlins/smile.gif
hej mua me pelqen me shume coophimelbau ku ka ide me te bukur ndertuesit e qiellit pa ate (L) shnet o shqipo

shine*

Primus registratum

Faithless ku je ti ne La Sapienza? Sa mire qe do e mbaroke per 5 vjet se me kane thene e kam par me sy qe 6 vjet aha.... nesje se dola nga tema.

1nwkctr.jpg

Ne fakt nuk me pelqen ky stil.

shine*

Primus registratum

Kjo fotoja ketu eshte nga qyteti qe jetoj, nuk eshte ndonje gje po.... kete kisha ne computer, kur te bej te tjera do ti postoj...
ketu

pippo

Primus registratum

HEj Shine ti ku studjon ? nejse nuk eshte shume eleht eta mbarosha arkiteturen ketu te LASAPIENZA per 5 vjet po un eshpresoj qe te pakten per 5 vjet te kem mbarruar te 36 provimet te shohim ti ça viti je.... ???