APELI I DITES

bimba81

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] erdha una!! mungese te gjithve qe sjan paraqit..ku e kam trendyn..??!! [/qb]
hot ja ku jam sot kam qene ne pune gjithe diten :mad:

hot

Hotgirl

rendsi ka qe u paraqite,shif icik kush sosht paraqit per sot /pf/images/graemlins/smile.gif

bimba81

Primus registratum

mirmengjesi apelit.sot po paralajmeroj Fiksin po su be i gjalle do marri perjashtim nga apeli se s'behet keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hoto ketu kur s'paraqitet i zoti i punes merre me mend te tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

assassino26

Primus registratum

Mirmjes.Si eshte puna???Fiksi s'ka ardh?Atehere perjashtohet per tejkalim te numrit te mungesave.Un shpallem kryetar.

bimba81

Primus registratum

erdhe ti e????shiko se kryetare eshte Hoti fiksi eshte president /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Po pra une do behem kryetari i shteit te Apelit.amon mer amon grusht shteti kemi bere...Edhe Hottin do e shkarkoj ka detyra

bimba81

Primus registratum

shif ky direkt :smash: nga mbrapa kraheve menja vetem per te bere pislliqe.me Hotin kemi vendos te presim justifikimet e Fiksit dhe po nuk erdhi do gjejme ndonje zgjidhje tjeter.Hoti presidente dhe une kryetare /pf/images/graemlins/laugh.gif ti po deshe pastaj behu nenkryetar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

:lol: :lol: he mo se poshte meje do rish ta kesh per nder /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :lol: :lol: he mo se poshte meje do rish ta kesh per nder /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mire mi mire se per nder e kam,po thashe te hyp edhe une 1 here siper,sa per te nderruar :devil:

bimba81

Primus registratum

Ncuq gje qe nuk lejohet.se juve ju jep gishtin e te merrni krahun pastaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif ti direkt doje te beje grusht shteti pa pasur asnje post pale te kesh postin kushedi se ca ben ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

ika une po kthehem andej nga darka.nje :kiss: te gjitheve.Hoto kujdes peshkatarin se po e le vetem kete kushedi se ca ben /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

erdha una..do presim fiksin,po nuk erdhi do behet ashtu sic tha trendy..ti peshkatari sje i kenaq ke venojtorja grave e?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

epo tashti po ke qef te bohesh pasqyre ti.. /pf/images/graemlins/wink.gif go ahead :tipsy: