APELI I DITES

assassino26

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Ca porosish i ke dhone mi...M'trego edhe mu se kenj jam une.ti plotsoj dopio /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i kam thone te puthi tedin ke te 2-ja faqet prej meje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
k'te prosi,s'ka burre none qe ta kry /pf/images/graemlins/laugh.gif Mjep nai prosi te puth nai goce edhe shife po sta kryva 3 fish

bimba81

Primus registratum

tani e more persiper dhe duhet tia plotesosh.ta puthesh tedin kater here /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] tani e more persiper dhe duhet tia plotesosh.ta puthesh tedin kater here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe sa dite do te vish ne Tirane ti???amon se te kam shpirt,me ndihmo icik t'ja kryj porosine ksajta se kush e nigjon masnej

bimba81

Primus registratum

Tedin aty e ke ti,c'fare ke me mua :goofy: :goofy: apo do qe ta puth une tedin ne vend teje /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Tedin aty e ke ti,c'fare ke me mua :goofy: :goofy: apo do qe ta puth une tedin ne vend teje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E mi sa t'ja besh kshu...Muahh muaahhh nga larg /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Tedi :kiss: :kiss: po ti dergoj qe nga italia se sa te vij une aty e ka plotesuar Loren porosine e Hotit /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:e shikon si te ndihmova /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Tedi :kiss: :kiss: po ti dergoj qe nga italia se sa te vij une aty e ka plotesuar Loren porosine e Hotit /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:e shikon si te ndihmova /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: une tya se je si yll.

hot

Hotgirl

jaja peshkatari e mori persiper..sdi gjo una..!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

te jete ca te jete e merr persiper ai,ka dhe ne fjalen e nderit /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jaja peshkatari e mori persiper..sdi gjo una..!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi une s'kam more gjo persiper...Masnej kom perdredh edhe qafen dje duke majte valixhe nga Rinasi,s'kom fuqi lala jot,mvje keq.Le ta mori persiper Loreni mqs i ke thone :devil:

bimba81

Primus registratum

naten gjithe anetareve te apelit.dhe po ma pate gje Fiksin kerkoini raport.s'ka turp hic ai qe s'vjen fare ketej /pf/images/graemlins/frown.gif . :kiss:

Doli kot edhe kjo tema apeli i dites,pa lidhje fare,chit chat hesapi,po jepini ju jepini se nuk ju ndjek dot.
Hajde gjithe te mirat,tung!