APELI I DITES

bimba81

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ec aty te keqen Trendy,keshtu te do fiks fare te shkruash pa mbarim.
Edhe ne fundjave shkruani,nuk keni cfare te bei tjeter tani ne gjithe kete vape po rrini edhe shkruani ne forum?????
Edhe une ket fundjave kam qene ne plazh,jam kenaqur fare! [/qb]
:smash: :smash: ca ke me mua mo ca ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga trendy81
shif erdhi kjo.ku e ke justifikimin?

Prit te shof mos korruptoj nje cike ate doktoreshen e lagjes...ti marr ndonje raporte fallso! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbylle njerin sy ti ama.....me mire do kishte qene ti mbyllje te dy! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga fiks fare:
Trendy mos bjer pre e provokacioneve...

1.Nga ke mesuar te flasesh kshu ti mo???Thuhet Provokime ,jo Provokacione :smash:

2.Ik e ha dreke rehat;trendy,ndryshe nga ca te tjere ketu, ka trure ne koke,jo tallash zdrukthi /pf/images/graemlins/tongue.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga trendy81
shif erdhi kjo.ku e ke justifikimin?

Prit te shof mos korruptoj nje cike ate doktoreshen e lagjes...ti marr ndonje raporte fallso! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbylle njerin sy ti ama.....me mire do kishte qene ti mbyllje te dy! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po mire mi ma kerkoje mua se kam ca raporte fallco una bashke me vulen po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Pse a duhet edhe me ti kerku a??Ty duhet te te shkoje vete mendja..pak solidarietà feminile! /pf/images/graemlins/frown.gif

bimba81

Primus registratum

[qb] Pse a duhet edhe me ti kerku a??Ty duhet te te shkoje vete mendja..pak solidarietà feminile! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb][/QUOTE
po pra me shkoi mendja dhe te thashe /pf/images/graemlins/wink.gif

fiks2003

Primus registratum

Mirmbrema...

Nje te :kiss: te gjitha vajzave te apelit...

..dhe nje :wave: te gjithe djemve....

Pershendetje nga SAIMIRI dhe DOKTORI.

/pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

O Fiksi!Meqe postin ne administate nuk ma dhe ,mi thuaj atyre dy cunace qe permende te me japin nje autograf me dedikim per mua! /pf/images/graemlins/frown.gif

fiks2003

Primus registratum

[qb] O Fiksi!Meqe postin ne administate nuk ma dhe ,mi thuaj atyre dy cunace qe permende te me japin nje autograf me dedikim per mua! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fjalet e shkruara ishin origjinale nga Doktori kurse Sajmiri po rrinte ne kembe....tani sa po dolen nga zyrat.

...shume shpejt do ju dergojne ne ditet qe vijojne fotografine dhe me dedikime.

Ps. Rrejn nga pak ato se jon pso nga puna,por kete do e ralizojme,mund te bejme edhe nje inerviste on line me te gjithe pjestaret e apelit. /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

shif me verte e ke ti mo???atehere une dua nje dedikim te vecante thuaji atyre te dyve. /pf/images/graemlins/wink.gif

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] shif me verte e ke ti mo???atehere une dua nje dedikim te vecante thuaji atyre te dyve. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup:

Po mi Trendy vetem se du me e bo sa me shpejt se su a ni fort atyne...po te une skon ka me e lujt s***n... /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb]
[qb] shif me verte e ke ti mo???atehere une dua nje dedikim te vecante thuaji atyre te dyve. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup:

Po mi Trendy vetem se du me e bo sa me shpejt se su a ni fort atyne...po te une skon ka me e lujt s***n... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
si rrush je :kiss:

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] O Doktoro thuji tezes t´zij vezet me vicki neser. Po kritika nga teleshikuesit pranoni ktu ke kjo tema e? [/qb]
Ne jemi te hap me popullin....por vetem boj kujdes sa ti morim fotografit me dedikimet ...

...pastaj sna e ni....

bimba81

Primus registratum

e mo s'ka gje se po s'ti dhane ty do ia kerkoj shoqes time te ngushte qe punon aty /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu qe flisni o popull /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks2003

Primus registratum

[qb] e mo s'ka gje se po s'ti dhane ty do ia kerkoj shoqes time te ngushte qe punon aty /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu qe flisni o popull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..Ma thuj emrin ta vej te te shkru no i gjo.. /pf/images/graemlins/wink.gif

.........lirohuni o popull nga prangat e rroberise....

bimba81

Primus registratum

jo ore nuk ta them e mbaj sekret emrin e shoqes una. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Me ndjeni o popull pa te keq ju a kisha. :cry: [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: pse qan ti mo???? /pf/images/graemlins/frown.gif