APELI I DITES

hot

Hotgirl
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] mirembrema te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif ca behet kendej nga apeli????
hoto do me gjesh dhe mua nje avatar qe te bej kerkesen une e???se s'marr vesh fare nga keto pune :kiss: [/qb]
po mthuj icik si e ke qef avatarin ti..megjithse mu mpelqen ky qe ke vone.. [/qb]
po edhe mua me pelqen po e kane shume veta dreqin.e dua nje cike te vecante :shrug: po s'ma ni hic se si behet me e vene aty te kerkesat [/qb]
po si e do kshu me engjej e do??!!

bimba81

Primus registratum

jo patjeter me engjej po ishte e vetmja qe me pelqeu nje cike me shume aty pranadaj e vura.mjafton te jete animated se ashtu me pelqejne. desha me vene lisa simpsons qe eshte duke i gjujt bartit po nuk arrij ta ve te kerkesat se bej copy po nuk arrij te bej paste :shrug:

hot

Hotgirl

shifi njehere keto:
Fairys_018.gif
Fairys_026.gif
Fairys_028.gif
Fairys_037.gif
Fairys_060.gif
Fairys_055.gif
Fairys_069.gif

bimba81

Primus registratum

hoto e bera kerkesen tani.faleminderit edhe 100 here /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Ky avatari i ri qe po ve te krijon pershtypjen,sikur ke ndonje shfaqje streptease edhe ai po shet biletat.
Po futem ne rradhe u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

jo nuk zgjodha ate une.zgjodha lisa dhe bart qe jane nje cike me siper /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Ua mi Trendy,sa i bukur ai avatari i 3-te. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse se edhe ky eshte i bukur...Me duket sikur ti je Lisa dhe une ai tjetri,barty.

it's me

Primus registratum

Hoto ketej u mecifke ti mi? Dhe une thoshe ngaeshte zhdukur kjo vajze? Erdha dhe una tek 'apeli i dites' /pf/images/graemlins/laugh.gif . Cfare ka ndonje te re? Si dolen zgjedhjet njehere apo vazhdojne akoma votimet /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

besoj se ti je me i kenaquri apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif per postin tend