ANTI - SMOKING - FUSHATA!

Shqiptarja

Primus registratum
ANTI - SMOKING - FUSHATA!

Miq te nderuar!

Me siguri kush nga ju ketu jane:

1. Duhanxhinj te medhenj, kush
2. Me pak e pi duhanin, e dikush tjeter
3. Aspak nuk e pi.

Ne cilen kategori beni pjese ju, si dhe a do te ishit PRO nje fushate kunder pirjes se duhanit!!

Une per vehte bej pjese ne kategorine e trete :cool: dhe per mua nje ide e tille do te ishte e mrekullueshme! Cfare mendimi keni ju, kur e dime shume mire se c'deme sjell duhani!!!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: ANTI - SMOKING - FUSHATA!

Une psh kam mendimin te te ngrejme ty dy kategori dmth te te cojme ne ta paren se e treta s'ka lezet, e te te bejme duhanpirese, eshte me kollaj se ta lesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] Une psh kam mendimin te te ngrejme ty dy kategori dmth te te cojme ne ta paren se e treta s'ka lezet, e te te bejme duhanpirese, eshte me kollaj se ta lesh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O Gishteza, me qafsh po ti me don te keqen mua?!!!

Te them te drejten do mashtrohesha te pranoj kete propozim tendin po te ishte nje propozim atraktiv dhe i shendetshem , por une mendoj keshtu:

youth.gif

ANDAJ do ishte SHUME me mire qe ju te pranoni rekomandimin tim per MOS pierje te duhanit!!! :thumbsup:

Erjon rapper

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] Une psh kam mendimin te te ngrejme ty dy kategori dmth te te cojme ne ta paren se e treta s'ka lezet, e te te bejme duhanpirese, eshte me kollaj se ta lesh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ku lihet dreqi /pf/images/graemlins/frown.gif

ps. Korde nice avatar :wink:

Ema

Goddes

Kunder me gjithe forcat.Aman se kthehesh ne darke ne shtepi dhe mban bluza era duhan,floket era duhan,duart era duhan se ke takur 135 duhanxhi.Na mbytet!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ciu:
[qb] Kunder me gjithe forcat.Aman se kthehesh ne darke ne shtepi dhe mban bluza era duhan,floket era duhan,duart era duhan se ke takur 135 duhanxhi.Na mbytet! [/qb]
U beme DY bashke me "Ciu"!!! Kerkojme kandidate te tjere te na perkrahin! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Pershedetje per "Ciu" nga,
Shqiptarja

Shqiptarja

Primus registratum

ANTI-SMOKING poster per te gjithe duhanxhinjte:

smok_1plus1.gif

QUIT-QUIT-QUIT SMOKING!!!! :cool:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Edhe nje shkak tjeter per perkrahjen e "ANTI-SMOKING fushates :

nsmok04.jpeg
[/qb]
Aiiiiiiii, berrrrkkkk, ne e shpifi! Duket ne si goce, kushedi sesi ja bo i dashuri me e puth!

Une per vete qe nuk pi dahon i kom dhomet kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
[qb] Kunder me gjithe forcat.Aman se kthehesh ne darke ne shtepi dhe mban bluza era duhan,floket era duhan,duart era duhan se ke takur 135 duhanxhi.Na mbytet! [/qb]
U beme DY bashke me "Ciu"!!! Kerkojme kandidate te tjere te na perkrahin! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Shqiptarja [/qb]
Shenomeni dhe mua! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishtoja:
[qb]
[qb]

Shqiptarja [/qb]
Shenomeni dhe mua! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO formohet shoqata dalengadal!!!!
Gishtoja, meqe shprehe deshire qe edhe ty te te shenojme, ka gjasa SHUME te medha te behesh kryetare e shoqates "Anti-SMOKING"... :thumbsup:

Pershendetje,
:wave: :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

c'jane keto foto se na prishet mjesin qe pa fillu ala ... na lat pa ngrene e pire ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Une dua ta filloj , po me duhet nje ndihme , kush eshte paketa me me pak nikotine?!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Une dua ta filloj , po me duhet nje ndihme , kush eshte paketa me me pak nikotine?! [/qb]
Penele..ti?!!!!

Pa shih njehere fotot!!! Nuk ka duhan me me pak duhan...deshta te them nikotin!!!! MAdje edhe ato qe kan pak nikotin jane te demshem!!!... /pf/images/graemlins/wink.gif

PLEASE DON't!!!

Princesha

Primus registratum

Me kerkesen e inciatores me shum te drejt dmth, erdha dhe un.

Qe do t'jua heqim do t'jua heqim juve duhangjinjve, po pse te na lodhni se /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Me kerkesen e inciatores me shum te drejt dmth, erdha dhe un.

Qe do t'jua heqim do t'jua heqim juve duhangjinjve, po pse te na lodhni se /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MIRE SE NA ERDHE ROZALIN!!! :thumbsup:

sI THUA, DO IA ARRIJME QELLIMIT?!..
/pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Shqiptarja vallai e ke shume mire..por ves i keq o...

Po e thith ene nje cinare una e po iki me fjet :wave:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Une dua ta filloj , po me duhet nje ndihme , kush eshte paketa me me pak nikotine?! [/qb]
fut gishtin ke goja se e di si e mso? pa tu mor ment hiç heren e pare biles /pf/images/graemlins/smile.gif

bravo

Primus registratum

-Duhanxhi ke fat.

-Duhanxhi shet p*rdhe.

-Duhanxhi...pi dopjen e whiskit si shurup.

-Duhanxhi eshte dhe moda.

Kur se kom lene deri tashi ska burre none qe ma nerro menjen, vetem po te fitoja llotarine atehere do ishte gjo tjeter...do e pija me filter.