---Kush tu ankua per banin e pare ty?! Me sa di une nje Ban nuk ka fuqi prapavepruese, dhe me sa di une nuk u ankova per banin thjesht te pyeta dhe u largova nga dhoma.
---Nuk besoj se ti thuash nje operatori qe sillesh si polic i Zogut (Nese je i vogel ne moshe po te rikujtoj historine, Policet ne mbreterine e Ahmet Zogut ishin te rrepte), duhe te ta marre ters dhe te jape nje ban prej 40 min.
---Erdha ne ndihme dhe te kerkova arsye per nje ban 40 min, sme dhe asnje arsye thjesht kalo ne main, pse kush je ti mbreti qe ben si te doje qefi, me nxore prej aty pa asnje arsye dhe pa me dhene ndihmen e nevojshme. Jam i sigurt qe edhe
@KADAFI po te kishte qene nuk do sillej kaq arrogant.
---Meqe mu pergjigje per kulture, i dashur operator as te njoh dhe as me njeh, kur merr parasysh te behesh Operator ne nje dhome chati e para gje qe te pyesin eshte nese je gjakftohte ne vendimet qe merr dhe te arsyetosh jo te kercesh si ai miku ne dasem.
---Nuk pres te nxjerr gje nga kjo gje por nuk jam tip qe marr bane se nuk e bej veten, prandaj desha ta sqaroj kete gje.
Hajde Tung