Ankese per Albanooo

Frank

Forumium maestatis
kisha kohe qe skisha bere nga keto anonimet por me detyroi. Nese e keni bere chatin per te ndikuar ne bursat nderkombetare na thoni dhe nuk hyjme me. Une e di se per te kaluar kohen eshte dhe per te bere shaka. nejse shifni logset.1.jpg 2.jpg 3.jpg

[^_^]

Forumium maestatis
mire do ishte ti kishe hedh te gjitha logset qe nga fillimi mgjth meqe me je drejtuar mua per kultur po ti shkruaj 2 rrjeshta:
1- ke marr Ban heren e pare pasi ke perdorur nje gjuhe qe nuk lejohet ne main dhe ti e di shume mire
2- pasi te ka mbaru koha e banit te pare ke vazhdu me ironi ne main , dhe e ke dhe te logset e tua tabela nr:1 kur me thua polic i kohes se zogut , nderkoh qe un ste kam ofenduar e as te kam fol fare
3-kur ke ardh ke ndihme , sipas rregullores, te kam dhene voice , te kam sqaruar dhe te kam kerkuar mos besh ironi ose sic i quan ti "shaka" me ata qe nuk njef , ashtu sic une nuk kam bere ndonjehere "shaka" me ty.
Per me teper te kam toleruar pasi bani qe aty duket 40 min ja u kam hequr mbas 5 minutash , dhe sic lexohet qarte ke dhoma #ndihme , te kam thene kalo se ske ban , po mesa duket ti ishe me shume i interesuar per zhurme se sa per chat.

Kalofsh Mire

[^_^]

Forumium maestatis
¤¤¤|03:11|¤ <Frank> jasu re palikari
¤¤¤|03:11|¤ * El_Perdedor °° HahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahaha °°
¤¤¤|03:12|¤ <Frank> :D
¤¤¤|03:12|¤ <Marjo_El> palikariiii :D
¤¤¤|03:12|¤ <Marjo_El> hahhahahahahahaha

¤¤¤|03:12|¤ * Albanooo sets mode: +b Frank!*@*
4[¤13BAN për Nickun4¤]: 13 Frank

¤¤¤|03:18|¤ * Albanooo sets mode: -b Frank!*@*
4[¤13UNBAN për Nickun4¤]: 13 Frank

¤¤¤|03:18|¤ <Frank> op qe nuk mban fjalen
¤¤¤|03:18|¤ <Frank> phuuuuuuuuuuuu

Frank

Forumium maestatis
---Kush tu ankua per banin e pare ty?! Me sa di une nje Ban nuk ka fuqi prapavepruese, dhe me sa di une nuk u ankova per banin thjesht te pyeta dhe u largova nga dhoma.
---Nuk besoj se ti thuash nje operatori qe sillesh si polic i Zogut (Nese je i vogel ne moshe po te rikujtoj historine, Policet ne mbreterine e Ahmet Zogut ishin te rrepte), duhe te ta marre ters dhe te jape nje ban prej 40 min.
---Erdha ne ndihme dhe te kerkova arsye per nje ban 40 min, sme dhe asnje arsye thjesht kalo ne main, pse kush je ti mbreti qe ben si te doje qefi, me nxore prej aty pa asnje arsye dhe pa me dhene ndihmen e nevojshme. Jam i sigurt qe edhe @KADAFI po te kishte qene nuk do sillej kaq arrogant.
---Meqe mu pergjigje per kulture, i dashur operator as te njoh dhe as me njeh, kur merr parasysh te behesh Operator ne nje dhome chati e para gje qe te pyesin eshte nese je gjakftohte ne vendimet qe merr dhe te arsyetosh jo te kercesh si ai miku ne dasem.
---Nuk pres te nxjerr gje nga kjo gje por nuk jam tip qe marr bane se nuk e bej veten, prandaj desha ta sqaroj kete gje.
Hajde Tung

[^_^]

Forumium maestatis
1- Kur ti nuk kishe ankes per banin e pare , per cfare arsye vazhdove te vendosje epitete ne main ? a te te ngacmoi njeri ? kush je ti qe vendos epitete ??!! E drejta per te chatuar nuk eshte nje e drejte e jotja , por nje e drejte e administratoreve te rrjetit , qe te lejojne aty mbi baze te disa rregullave , deri ne momentin qe nuk perpiqesh te besh si i zgjuar apo ironikun

2- e paske thene dhe vete : as me njef e as te njof !! Si pretendon te besh shaka me dike qe as e njef dhe as te njef ?!! sepse pak me lart ke shkruajtur qe isha duke bere shaka !! Per me teper qe ti po te duash te besh shaka me mua mund te vish edhe ne pv , jo ne main duke u bere kok turku dhe te mbash lojen e te tjerve ...

gjat gjith kohes kam qene i vetdijshem qe do vije te ankoheshe ktu ne forum , dhe ta plotesova kte deshire...
Shpresoj ta kem mbushur diten tende me dicka , se mbase ske pas ca te besh sot ...

Ktu po e mbyll dhe vazhdo shkruaj deri neser , edhe kaq te dhash me shume kohe se c'meriton

perpiqu mos te besh ironikun dhe do e shofesh qe sdo marresh me ban

Tung

WORLD

Forumium praecox
Albanooo mbasi je i kaq shum i afte per te mbajt rregull ne dhomen #shqiperia dhe #ndihme pse Kadafi nuk te shton sop ?

DarKSouL

Forumium maestatis
Pershendetje @Frankenstein1585

Per sa i perket banit tek #shqiperia i cili eshte 40 minuta, nuk ke dhene logse mjaftueshem se si ka qene situate per te pakten 5 minuta perpara, kshuqe nuk mund te te pergjigjem per ate pjese, por operatorit do t'i terhiqet vemendja per kohen e banit pasi eshte pak e tepruar per aq sa u lexua ne logse.

Sa per dhomen ndihme nuk ka informacion te mjaftueshem per te kuptuar nqs ke marre ndihme apo je nxjerre direkt jasht me kb.

Faleminderit

POKER

Forumium maestatis
ky Albanooo per mendimin tim esht Nje cop...... QE se kuptoj kush shton aop kta tipa