Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

soni2

Primus registratum
Re: Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

flm per editimi po te pakten kush e editoi ?? sa trima jeni po kishte lidhje sepse kam postuar me siper dhe nuk kan kuptuar nejse sado kritika qe tju bejne kur jeni admin jeni me te miret dhe me te diturit!!

ju hecte mare

Al-Punk

Still here

Shkrimin tend tek Kanuni e kam edituar une! Postimi nuk kishte lidhje me temen dhe ishte koment mbi nje anetar tjeter.
Normalisht versioni i vjeter i AF e nxirrte automatikisht kush e kishte bere editimin. Mendoja se reflektohej dhe ketu.

kiren

Primus registratum

Moderatore,
Ne kuptojme qe albforumi eshte nje vend-takim per shqiptaret e shperndare ne bote. Si i tille ne kuptojme rendesine qe ju i jepni respektimit te rregullave dhe kushteve per akses, si dhe lirise se shprehurit.Por liria e te shprehurit nuk duhet te perdoret si justifikim per te thyer rregullat dhe kushtet.
Ne e gjejme fjalorin e atman shume ofendues ndaj rregullave qe mbrojne kulturen dhe dinjitetin e te gjithe shqiptareve. Me pak kerkim ne tema tjera zbulova qe ky prototip virtual ofendon pothuajse te gjithe por pervec pak vehtave askush nuk ngre zerin. Ne shqiptaret konsiderojme dinjitetin, respektin, miresjedhjen, thjeshtesine dhe dashurine te rendesie jetike. Prandaj nuk duhet toleruar nje njeri mentally disturbed...

Ne si antare ju kerkojme te merrni masat e duhura ndaj ti perndryshe une e para nuk do hyj me ketu...

Sonia007

Papirus rex
A i sheh njeri kete fjalor kaq te bukur qe perdor antari Ilir Dardan...Nese mund te beni dicka ju lutem beheni sepse gjeja e vetme qe ben ai njeri eshte te shaje me fjalorin me te degjeneruar qe ka fjalori yn shqiptar.FLM

Al-Punk

Still here
Pershendetje Sonia007, kemi marre parasysh ankesen dhe anetari eshte paralajmeruar! Nderkohe u fshine nje sere komentesh ketu pasi ka shume dalje teme dhe perplasje personale.
Ju lutem pak me te pjekur dhe diskutoni tema e jo individe!

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
A i sheh njeri kete fjalor kaq te bukur qe perdor antari Ilir Dardan...Nese mund te beni dicka ju lutem beheni sepse gjeja e vetme qe ben ai njeri eshte te shaje me fjalorin me te degjeneruar qe ka fjalori yn shqiptar.FLM
Pershendetje Sonia007, kemi marre parasysh ankesen dhe anetari eshte paralajmeruar! Nderkohe u fshine nje sere komentesh ketu pasi ka shume dalje teme dhe perplasje personale.
Ju lutem pak me te pjekur dhe diskutoni tema e jo individe!
Ska gje zoteri.Ma mbyllni kete adrese qe kam ne albforum sepse vertet nuk e duroj dot kete sonian.
Edhe dicka moj sonia e dashur.
Ti nuk je aq shume e zgjuar dhe aq dinake.
Ti nuk je aq dinake sa mua o sonia.
Ti je nje budallacke dhe qe me ben per te qeshur.
Te lutem Z.Administrator,ju kerkoj qe te ma mbyllni adresen e forumit sepse po te vazhdoj te jem do zihem vetem per sonian.
Me mire ma mbyll sepse u merzita.
Nese mundeni ma beni kete nder.

gurax

Pan ignoramus
Nuk eshte Sonia anetari qe ka deklaruar se do largohet dhe prape eshte ketu. Nuk eshte Sonia anetari qe kerkon t'i bllokohet adresa ngaqe nuk ka force ne vetvete qe te mos hyje ne forum nese nuk do te hyje ne forum. Nuk eshte Sonia anetari qe demonstron ceketi dhe vertet ben te tjeret per te qeshur.

Iliro Dardan, ke akoma mundesi te largohesh pa u perjashtuar. Eshte thjesht ceshtje vullneti nga ana jote.

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Nuk eshte Sonia anetari qe ka deklaruar se do largohet dhe prape eshte ketu. Nuk eshte Sonia anetari qe kerkon t'i bllokohet adresa ngaqe nuk ka force ne vetvete qe te mos hyje ne forum nese nuk do te hyje ne forum. Nuk eshte Sonia anetari qe demonstron ceketi dhe vertet ben te tjeret per te qeshur.

Iliro Dardan, ke akoma mundesi te largohesh pa u perjashtuar. Eshte thjesht ceshtje vullneti nga ana jote.
Po te rri akoma Z.Administrator do bej me shume llafe por me mire me perjashtoni se sa te rri vet.
Une nuk thashe se sonia do te largohet ose fjale te tjera.

Sonia007

Papirus rex
Ska gje zoteri.Ma mbyllni kete adrese qe kam ne albforum sepse vertet nuk e duroj dot kete sonian.
Edhe dicka moj sonia e dashur.
Ti nuk je aq shume e zgjuar dhe aq dinake.
Ti nuk je aq dinake sa mua o sonia.
Ti je nje budallacke dhe qe me ben per te qeshur.
Te lutem Z.Administrator,ju kerkoj qe te ma mbyllni adresen e forumit sepse po te vazhdoj te jem do zihem vetem per sonian.
Me mire ma mbyll sepse u merzita.
Nese mundeni ma beni kete nder.
Flm Ilir,por pse permendet emri im kur nuk kam lidhje me biseden nuk e kuptoj un :/

Al-Punk

Still here
Po te rri akoma Z.Administrator do bej me shume llafe por me mire me perjashtoni se sa te rri vet.
Iliro Dardan, ne nuk duam te perjashtojme asnje njeri! Duam thjesht te jete nje vend diskutimi te qete e te kendshem. Perplasjet dhe provokimet mund te shmangen fare lehte, mjafton te injorohen dhe do vesh re qe do jete kenaqesi per te gjithe si forum.

Sweety el

Locus omnem
nje antar me emrin livio eshte po i njejti person qe ofendon me llafe te pista dhe ka nje fjalor te ceket ju lutem merrni masa nese sdo te kete problemi sic pati me ilirin

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
po eshte shume e vertete dhe ai personi qe quhet livio ka qe dje dhe ben trimerine ne chat me mua dhe po te beni ju si administrator stilmandi mund te shikoni edhe biseden qe kam bere me ate njeri dhe nuk ekuptoj se pse bente karagjozin dhe te fortin ne chat por une nuk ja vija re shume por eshte nje njeri qe nuk ka mend dhe nuk mund ta ndryshoje sjelljen e tij sepse me thoshte se ishte me i forti i tiranes.

hurtlocker

Valoris scriptorum
... ankese epr moderatoret...ne fakt kur e frekuentoja ket forum para 13 vjetesh me nje nick tjeter, ish i gjalle, nje qender e vertet virtuale e debatit shqiptar. aspak perfekt, por jepte me te miren qe njerezit te komunikonin...
sot niveli i ketij forumi ka ren tek margjinalja...i papranueshem qendrimi i moderatoreve qe lejojn misterious man qe te bej komente perbuzese per femrat, qe demostrojne qe djaloshi ka nje kompleks te renduar te edipit, qe shpresoj ta kete konsumuar, por ehde nqs se ka konsumuar ai ja ka konsumuar kush ka has ne te...verejtja ime shume e miresjellshme u censurua menjeher nga moderatoret dhe une u bera ban....me vjen keq per misterious man qe makismumi i shprehjes se "inteligjences" se tij eshte qe te foendoje femrat...kuptoj arsyet eprsonale qe mbase ska takaur kurr femre te denje epr respekt qe nga ajo qe i ka ber kaptinen, pro ska pse ben pergjithsime.
ky forum eshte reduktuar ne karikaturen e asaj qe ish para 13 vjetesh....ve re se forumisshqiptar.com vazhdon shkelqyshem madje eshte eprmiresuar. arsyet jane shume evidente....
sdua te ze ne goje nje vajze materialiste qe nje her ti flasesh me goje thote ma lype...qe nuk e ka iden qe sa e denigron je mashkull te shendoshe menderisht e me minimumin e autostimes, kur e akuzon se ka ren aq poshte sa tja lype asaj. jo nje tjetre se epr apun e kan me jau lyp...por te mendoj se nje mashkull minimalisht normal ja lyp asaj, thjesht e foendon qe me mire ta vrase....

perfundimisht..un erdha e gjallerova paksa me naj debat interesant e naj foto fiqsh ;P por.... degradimi i forumit e forumi degradohet nga neglizhenca e moderatoreve eshte i qarte evident e besoj i pakthyeshem :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ne fakt eshte komunikuar edhe anetari tjeter , duke e paralajmeruar dhe vendosur ne dijeni per ate c'ka ndodhi.
A mund ta mbyllesh kete problem dhe shijo qendrimin ne forum!

Hope

dans ton coeur
... ankese epr moderatoret...ne fakt kur e frekuentoja ket forum para 13 vjetesh me nje nick tjeter, ish i gjalle, nje qender e vertet virtuale e debatit shqiptar. aspak perfekt, por jepte me te miren qe njerezit te komunikonin...
sot niveli i ketij forumi ka ren tek margjinalja...i papranueshem qendrimi i moderatoreve qe lejojn misterious man qe te bej komente perbuzese per femrat, qe demostrojne qe djaloshi ka nje kompleks te renduar te edipit, qe shpresoj ta kete konsumuar, por ehde nqs se ka konsumuar ai ja ka konsumuar kush ka has ne te...verejtja ime shume e miresjellshme u censurua menjeher nga moderatoret dhe une u bera ban....me vjen keq per misterious man qe makismumi i shprehjes se "inteligjences" se tij eshte qe te foendoje femrat...kuptoj arsyet eprsonale qe mbase ska takaur kurr femre te denje epr respekt qe nga ajo qe i ka ber kaptinen, pro ska pse ben pergjithsime.
ky forum eshte reduktuar ne karikaturen e asaj qe ish para 13 vjetesh....ve re se forumisshqiptar.com vazhdon shkelqyshem madje eshte eprmiresuar. arsyet jane shume evidente....
sdua te ze ne goje nje vajze materialiste qe nje her ti flasesh me goje thote ma lype...qe nuk e ka iden qe sa e denigron je mashkull te shendoshe menderisht e me minimumin e autostimes, kur e akuzon se ka ren aq poshte sa tja lype asaj. jo nje tjetre se epr apun e kan me jau lyp...por te mendoj se nje mashkull minimalisht normal ja lyp asaj, thjesht e foendon qe me mire ta vrase....

perfundimisht..un erdha e gjallerova paksa me naj debat interesant e naj foto fiqsh ;P por.... degradimi i forumit e forumi degradohet nga neglizhenca e moderatoreve eshte i qarte evident e besoj i pakthyeshem :)
Kot me pyt me sa nicka hyn ti se le nam :D

Balahk

Locus omnem

E kthen ndonjehere koken tek vetja te shohesh se sa keq e trajtoni ju femren?
Apo shikoni vetem sjelljen e te tjereve?