Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Al-Punk

Still here
Re: Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Ne vend qe te kerkoni gjithcka llokum, hidhi nje sy ndryshimit te profilit sepse mund ti shtoni vete fjalet nen emer!

pinkparadise

Forumium maestatis

Spo kerkoj ndonje gje llokum une...
dikur titulli posht nickut behej nga modot/adminat...tani se di
...nuk po e gjej ke profili se ku eshte...

Kondrapedali

Kondrapedali

Shum je tu u qa ti. Si e do ti Sekretar? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Mando, rrofsh se m'i ktheve shpresat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ashtu si e kam por pa ate "anetar" dhe ne asnje menyre "sekretar"

H

harap

Guest

jo ty me ta vu ' sekretare ' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

sa shume duheni ju t'dy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

byroja.... e di se ju a kane merzit me ket melodi, po s'po kam ça me ba per momentin kshtuqi po i bi edhe nji here

pash besen ripranoni ata antare qi u keni ba ban se me kane premtu qi nuk i shkelin ma ligjet forume

ps: ju lumte per ndryshimet ne af teper te lezetshme

truth_hurts

Primus registratum

po nje forum ose me sakt nje kategori vec me tema per estetiken pse nuk ka ketu

Al-Punk

Still here

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">po nje forum ose me sakt nje kategori vec me tema per estetiken pse nuk ka ketu </div></div>

Sepse nuik eshte menduar deri tani!
SDQ do e sugjerojme ndermjet stafit dhe do shohim mendimet e tyre!

S

Scorpion

Guest

Ate kategorine "Thashetheme" ti vinit ndonje emer me te lezetshem, apo dicka tjeter me te pershtatshme.

Dhe te hapet vetem nje kategori posaçerisht per votime e sondazhe te ndryshme.

H

harap

Guest

estetika mund te futet ek trupi e shendeti

TheWanderer

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Ate kategorine "Thashetheme" ti vinit ndonje emer me te lezetshem, apo dicka tjeter me te pershtatshme.

Dhe te hapet vetem nje kategori posaçerisht per votime e sondazhe te ndryshme. </div></div>

Llogje tingellon bukur...

D-J

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">po nje forum ose me sakt nje kategori vec me tema per estetiken pse nuk ka ketu </div></div>

estetika eshte dege e filozofise. gjithashtu ne varesi te temes forume te tjera te pershtatshme mund te jene artet apo letersia. good luck!

alinos

Forumium maestatis

une propozoj ta bejme Dickun mod. tek filozofia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

D-J

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: New</div><div class="ubbcode-body">une propozoj ta bejme Dickun mod. tek filozofia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif </div></div>

nder dhe privilegj esht besa po Satin Yearn e ka ngrit kaq shume "the bar" sa qe mu ka dash me kill off kete ide apo rishiku dhe ambicje te tjera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif . thnx, it flatters me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

duke qene se dhe Satinin e kam perzgjedhur vete, mendoj se jam aq e kualifikuar sa per te thene cfare mund te beje kush ne AF. Ceshtja qendron se kam hequr dore nga kompetencat e mia, dhe ajo me siper eshte nje sugjerim qe duhet shqyrtuar nga administrata aktuale e forumit.
i am no good at flattering peeps, but i am better at tellin' the truth!
so long!

eniad

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dick Darlington Delarge</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: New</div><div class="ubbcode-body">une propozoj ta bejme Dickun mod. tek filozofia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif </div></div>

nder dhe privilegj esht besa po Satin Yearn e ka ngrit kaq shume "the bar" sa qe mu ka dash me kill off kete ide apo rishiku dhe ambicje te tjera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif . thnx, it flatters me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif </div></div>

Ë? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif Ca t'paskam bo un ty qe s'e paskam dit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif, qe m'raft nai llotari qomet e madhe (amin per kete te fundit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ).
Te betohem qe po pranove te behesh mod, nuk kam per te filozofuar me gjalle ne bote ne forum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif .
Ehhhhh, pshesh me qumesht po haja une, po ku te le njeri te mbllacitesh ketu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .

D-J

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: New</div><div class="ubbcode-body"> dhe ajo me siper eshte nje sugjerim qe duhet shqyrtuar nga administrata aktuale e forumit.
</div></div>

e cmoj shume, Alinos, po nuk mundem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

SJ /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Hellena

Primus registratum

me zor ore ...oj kyyy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif