Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Dreamer

Under the Dome
Çdo anetar ka te drejte te ankohet e te thote te veten.
Staffi perbehet nga njerez normal edhe si te tille gabojne ama edhe tolerojne ne shume raste.
Pa hyre ne debate e komente te teperta shpresoj qe ankesat qe behen ketu te ndikojne ne menyre pozitive per permirsimin e Forumit :)

hurtlocker

Valoris scriptorum
ah???? me fal antari tjeter quan idj
Ne fakt eshte komunikuar edhe anetari tjeter , duke e paralajmeruar dhe vendosur ne dijeni per ate c'ka ndodhi.
A mund ta mbyllesh kete problem dhe shijo qendrimin ne forum!

ahhh??? antari tjeter quan idjote ter femrat, ty eprfshire....un e kundershtoj ....ai paralajmerohet un perjashtohem nga forumi???? dhe me fal kush te ka ven ty gjyqtare apo moderatore??? me dukesh si vullnetaret e frontit ne kohet e merhumit....

Al-Punk

Still here

ahhh??? antari tjeter quan idjote ter femrat, ty eprfshire....un e kundershtoj ....ai paralajmerohet un perjashtohem nga forumi???? dhe me fal kush te ka ven ty gjyqtare apo moderatore??? me dukesh si vullnetaret e frontit ne kohet e merhumit....
në fakt Ban erdhi nga gjuha jote me e ashpër se e anëtarit tjetër. Je futur vetëm sot në forum pas babit dhe pashë direkt dy shkrime qe nuk ishin aspak civil por tepër agresiv. Nëse më verte e mban mend forumin siç thua, do e mbash dhe mend që nuk investonim në diskretitimin e anëtarëve, por në shkëmbim idesh e debate normale. Nëse nuk te pëlqen një anëtar, mos lexo nga ai. Nëse sheh një anëtar që abuzon, bëj një raport... Por të lutem mos ofendo dhe degrado diskutimet

hurtlocker

Valoris scriptorum
Ne fakt eshte komunikuar edhe anetari tjeter , duke e paralajmeruar dhe vendosur ne dijeni per ate c'ka ndodhi.
A mund ta mbyllesh kete problem dhe shijo qendrimin ne forum!

Balahk

Locus omnem

Ju ofendimin ordiner ndaj femrave e keni ne gen,dhe jo nje ban,por 10 jam i bindur qe nuk ndryshoni.

hurtlocker

Valoris scriptorum
degjo balakh...je me patetik se misterious man qe mendon se edhe e ema eshte idjote...
me jep vetem nje rast por vetem nje rast te vetem qe kam fyer femrat ne pergjithesi???
i vetmi debat ka qen me nje antare te forumit, me sjellje shume ordinere, qe nje koment dhe filloi me je lepire ne forum.
nje femer kaq ordinere duhet marr nje eprgjigje qe meriton. tani eprvec kesaj antareje me te cilin kan pas probleme te gjit, me jep vec nje rast por vetem nje me te cilin un jam treguar ofendues me nje femer. nje te vetem.

puna eshte se je patetik. mjeran. dy foto makinash vura, 5 komente pozitive femrash moren postimet e mia dhe ti e misterious qe mbase ndiheshit kendezat e qymezit apo cjeperit e kopese u terbuat.
ka dicka qe quhet jete reale... e ke parasysh ca eshte???? jete reale...wake up kid....wake the fuck up.
dhe un po te them je shpifes pa shtyll kurrizore, derisa te sjellesh nje ofendim qe i kam ber nje femre...pervec pergjigjes se denje nje idojtje qe tha dicka te pavertet ...vetem nje rast qe jam sjell keq me femrat apo qe kam ber afirmime si i mikut tend te masturbimeve mendore qe te gjitha femrat jan idjote....
perpiqu ta gjesh....sespe si thon o fol e mba o dhit e ha. bere nje akuze, vertetetoje. gjej nje postim timin qe kam ofenduar femrat. natyrisht perjashto mrs. kepucet firmato qe perdor nje gjuh laviresh ndaj meje....

Mirabel

Locus omnem
sa shume energji harxhoni te shaheni nder vete...harxhojini duke bere biseda konstruktive dhe duke ndare sadopak apo shume info te keni mbi ate cka ndodh jashte dhe brenda virtualitet,.

ndoshta nderhyrja ime eshte e pavend , por po aq pa vend shoh gjithe kete mllef kunder nje antari qe edhe nese e ka tepruar , denimin e mori dhe ska nevoje te behet situata terkuze!
Personalisht antari hurtlocker sme ka ofenduar kurre, perkundrazi shume i sjellshem....kshuqe le te shohim te dy anet e nje medalje .
kushdo qe provokohet sigurisht qe ka edhe nje reagim.

kerkoj ndjese edhe njehere per nderhyrjen por i meshoj me shume faktit qe te argetohemi sesa te nxjerrim "thonjte" dhe te shtrijme nje edukate aspak adeguate.

te mira paci!

Balahk

Locus omnem
degjo balakh...je me patetik se misterious man qe mendon se edhe e ema eshte idjote...
me jep vetem nje rast por vetem nje rast te vetem qe kam fyer femrat ne pergjithesi???
i vetmi debat ka qen me nje antare te forumit, me sjellje shume ordinere, qe nje koment dhe filloi me je lepire ne forum.
nje femer kaq ordinere duhet marr nje eprgjigje qe meriton. tani eprvec kesaj antareje me te cilin kan pas probleme te gjit, me jep vec nje rast por vetem nje me te cilin un jam treguar ofendues me nje femer. nje te vetem.

puna eshte se je patetik. mjeran. dy foto makinash vura, 5 komente pozitive femrash moren postimet e mia dhe ti e misterious qe mbase ndiheshit kendezat e qymezit apo cjeperit e kopese u terbuat.
ka dicka qe quhet jete reale... e ke parasysh ca eshte???? jete reale...wake up kid....wake the fuck up.
dhe un po te them je shpifes pa shtyll kurrizore, derisa te sjellesh nje ofendim qe i kam ber nje femre...pervec pergjigjes se denje nje idojtje qe tha dicka te pavertet ...vetem nje rast qe jam sjell keq me femrat apo qe kam ber afirmime si i mikut tend te masturbimeve mendore qe te gjitha femrat jan idjote....
perpiqu ta gjesh....sespe si thon o fol e mba o dhit e ha. bere nje akuze, vertetetoje. gjej nje postim timin qe kam ofenduar femrat. natyrisht perjashto mrs. kepucet firmato qe perdor nje gjuh laviresh ndaj meje....
Me mire te jem patetik se sa si ju qe keni nje gjuhe,per te ardhur keq.

Une vete ne privat kam pare se si keni ofenduar nje femer.
ajo femra me kaloi cdo fjale te "bukur" tuajen.

Keshtu qe mundohuni te korigjoni fjalorin tuaj prej "rrugaci"

Ne fakt vetem ju keni jete reale,ne tjeret na ka lindur virtualiteti.

hurtlocker

Valoris scriptorum
Une nuk ofendova,thjesht dicka te vertet.
uroj te jem une gabim ne fakt,e te kete ndryshuar.
ti shpife balakh...po pres te gjesh ofendimet e mija ndaj femrave...sepse ne rast se jo, ater je nje patetik i deshperuar nje burracak....gjej vec nje ofendim ndaj femrave. nje te vetem!!!
e kupton sa qesharak je qe u terbove vec se mora 2 komente pozitive...ja spe ka mbaruar ky forum....po te sfidoj gjej fyerjet e mia ndaj femrave. nje te vetem!!!!!!
perjashto reagimin ndaj asaj ordineres qe nje komenti kritik qe i bera dhe u shpreh "lepihesh ne forum dhe kur sta varin" ....jam ndjer thellesisht i ofenduar qe mund mendoj qe mund kema kaq ndjenja veteasgjesuese per dinjitetin tim qe ta konsideroj sado pak nje te kjategorise se saj.....smund te ofendohet nje mashkull me rende....

Mirabel

Locus omnem
Kam ankese per antari apo moderatorin Universal, per fjalorin e pahijshem ....

mund te di eshte e lejuar kjo ti flitet nje antari ne kete forme?

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Mirabel Dikush qe eshte Admin duhet te shikoje keto gjera sepse, nese sote ka then nje fjale une mendoje neser do e shtoje me shume . Shpresoje qe dikush nga Admin te shikoje mir kete Çeshtje Faleminderit per mirkuptimin. Dhe dicka modenatoret ne forum nuk jan per te ber ligjin jan thjeshte mirmbajtes te Albforumi-t perkundrazi duhet te shmangin xhdo lloje problemi ose ofendime ndaje usrav-e te tjere ....