Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

S

Scorpion

Guest
Re: Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Ti nqs do te hapesh nje sondazh mund ti shkruash Moderatorit te zones perkatese ose ndonje Administratori. Sondazhi nuk eshte lene i lire per te gjithe, pasi mos krijohet shume konfuzion e perseritje sic ndodh me temat.

juxhoxhjaj

Primus registratum

ose thjeshte anetaresohu ne nje forum tjeter pasi te gjithe te tjeret e kane te lire vetem albforumi e ka friken se mos krijohet shume konfuzion e perseritje sic ndodh me temat prandaj me mire hiqeni fare forumin, se krijohet konfuzion...

S

Scorpion

Guest

Opsioni i Sondazhit me duket se ka vite qe ka qene vetem per MOD e ADMIN. S'eshte qe e kam vendos une, apo u vendos tani. Nqs Administratoret do ta shohin te arsyeshme qe te rivihet per te gjithe, ok. S'besoj se calon ketu problemi. Ti e di vete se ç'te besh pastaj.

juxhoxhjaj

Primus registratum

nje gje eshte e qarte se duhen bere ndryshime pasi kur u regjistrova ne fillim kishte zakonishte 100 perdorues ne cdo kohe tani jane rreth 15-20 dhe kjo vjen si pasoje e mod te cilet kane shekuj pa u futur te albforumi per te mos thene shumica e tyre as qe krijojne tema te reja fare me muaj

ameba

Forumium maestatis

une per vete nuk shoh ndonje ankese ketu....

1. te jesh Mod nuk do te thote qe te rrish ne AF 24 ore.
2. te kesh patjeter ide per tema te reja cdo muaj.
3. mbi te gjitha kush e ben Mod-in e ben per deshiren e mire se nuk ka asnje stimul tjeter, per te mos thene qe ka tmerresisht shume kokecarje ketu brenda...

P.S: Ti po pate ide per tema te reja, BUJRUM !

P.P.S: Me falni qe ndoshta dola nga tema, po ketyre tip kerkesave nuk i rezistohet kollaj.

juxhoxhjaj

Primus registratum

hahaha dmth mod eshte thjeshte kontrollo dhe gjej ndonje shkrim dhe censuroje se vetem kete bejne shumica

S

Scorpion

Guest

Kone ta ka shpjeguar shume qarte e shkurt, detyra e nje MOD apo ADMIN nuk eshte te mbaje gjalle Forumin dhe te jete ai se s'ben hapesi i temave, ndryshe do ankoheshit pse vetem MOD e ADMIN hapin vetem tema. Gjithsesi po te shohesh nr. tim te postimeve, une kam bere paksa rolin e hapjes se temave ne shume kategori.

TheWanderer une jam MODERATOR.

TheWanderer

Primus registratum

Mos ma kishe thene me gojen tende nuk do e kisha besuar qe je moderator, se jo per gje, por ke hije administratori dhe i njeh punet mire shume! Kur ka votime ketu, se voten time ty do te ta jap /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Hahahahahaha... o Scorpe o qafir paske hapur account tjeter mer qen ...??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Delerium</div><div class="ubbcode-body">Shiko se nuk kane nerva administratoret te merren me ndryshime avataresh. Kujdes ku e ke lene PC hapur me ndonje cookie dhe ta kane ndryshuar te tjeret! </div></div>

Jo nuk kam qene ne asnje vend tjeter vec shtepise sime qe te mund te me ndryshonin avatarin.Kerkoj shpjegim per kte gje..Beni verifikime ip-sh apo adresash qe jane futur a ku di une..Une po e them prap:ME KENI NDRUAR AVATARIN!!!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Shoqeria ime se ka idene qe une shkruaj ne AF..dhe e dine qe keto gjera sme surprizojne.Fakti qe po ankohem per kte gje e bej sepse eshte shkelur privacy ,baza mbi te cilat eshte ndertuar ky forum dhe jo sepse me intereson shume se cfare eshte bere me avatarin tim te shemtuar.

juxhoxhjaj

Primus registratum

kjo eshte serioze dhe duhen selektuar fjalet e pergjgjes nga adm, me kujdes pasi nuk mund te shprehesh si adm dhe te kthesh pergjgje "Shiko se nuk kane nerva administratoret te merren me ndryshime avataresh" eshte e cutitshme dhe une jam i shqetesuar dhe kerkoj te kontrollohet nje ankese me seriozitet pasi perndryshe ulet prestigj i AF

juxhoxhjaj

Primus registratum

Duke i kthyer pergjgje moderatorit kondra i cili sipas mendimit tim beri heqje te postimeve te mia pa arsye, por ai beri ate cka bejne vetem mod ne kete forum, une ne ato postime nuk kam fyer askend dhe as nuk kam thyer ndonje rregull te AF perkundrazi mendoj se gjithmone i kam repsektuar ne maksimun, une vetem dhashe mendimin tim personal dhe kondra i hoqi postimet ne menyre fyese ndaj si reagim une vendosa te mos vazhdoj te postoj ne kete forum, une bej thirje qe heqjet e postimeve ndaj anetareve te tjere te AF te jene me te kujdesshme.

pershendetje te gjithe albforumistave

Kondrapedali

Kondrapedali

Celjano, ç'pate ti mre? Un nuk fshiva veç postimet e tua por të gjitha postimet që ishin jashtë teme. Madje un u tregova i but pasi durova e prita derisa t'i jepej drejtimi temës.

Megjithate dera e AF hap është në të 2 drejtimet.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body">

Megjithate dera e AF hap është në të 2 drejtimet.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif </div></div>

Prandaj thash pse qenka kaq ftohte ketu, se boka korent /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Nejse, Kondra ka te drejte dhe jo vetem sot, por ne vite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

celjanfr une nuk e di cilat postime te jane fshire dhe pse. Mund te them qe as MOD as anetaret e tjere te Albforumit nuk jane perfekt, ka gabime nga te dyja palet.

Gjithsesi dhe pak me tolerance duhet, ndryshe ne Zonat ku moderojme s'do hynte kembe njeriu.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 0000000000000000</div><div class="ubbcode-body">Duke i kthyer pergjgje moderatorit kondra i cili sipas mendimit tim beri heqje te postimeve te mia pa arsye, por ai beri ate cka bejne vetem mod ne kete forum, une ne ato postime nuk kam fyer askend dhe as nuk kam thyer ndonje rregull te AF perkundrazi mendoj se gjithmone i kam repsektuar ne maksimun, une vetem dhashe mendimin tim personal dhe kondra i hoqi postimet ne menyre fyese ndaj si reagim une vendosa te mos vazhdoj te postoj ne kete forum, une bej thirje qe heqjet e postimeve ndaj anetareve te tjere te AF te jene me te kujdesshme.

pershendetje te gjithe albforumistave</div></div>

Mos celjanfr...ça po thu per kaq gje merzitesh ti...ec e mos e zgjat se nuk kam ke te shaj "laluc" nga FYERI une...

pinkparadise

Forumium maestatis

Mbrema....

Do te ishte shume e sjellshme nga ana e pushtetareve & Co, te evitonin inicjativat e ndryshimit te profilit personal, sikur te ishte han me 100 porta...pa marre mendimin e personit ne fjale.

Kesaj te fundit i shtohet edhe shija e keqe ne zgjedhjen e ndryshimit....

Nese do te kishte mundesi te me rikthehej titulli nen emer si me pare "Whine for me" red-bold ...do te ishte shume e sjelleshme nga ana juaj.

BR