Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

bebi

Primus registratum
Re: Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Me leje?

Une s'kam ndonje ankese, vetem erdha te pergezoj adminet per angazhimin... si dhe per elegancen qe perdorin.

Kam vetem nje kerkese: ne rastin e ndonjerit, a mund te vihen trumbeta qe te tregojne per hyrjen e daljen e tij?

Jam pushim, prandaj pata nge te merrem me mirembajtjen artistike te forumit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa mir do kishte pas qen. Do dishim se kur me dal e kur me u fut prap n'AF /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Menie femën shum ke Blue

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

zog

Primus registratum

kondra ka mundesi te na perkthesh se çfare tha blu-ja, asigjo kuptova une.

ps; me habisin disa qe kuptojne dhe gjysma frazash pa shume kuptim si me qene siameze vallaj.

Kondrapedali

Kondrapedali

Kam vetem nje kerkese: ne rastin e ndonjerit, a mund te vihen trumbeta qe te tregojne per hyrjen e daljen e tij?

Nji kte tha.

Po ti pse do me e dit se s'bo për çar u përgjigja un?

mozaiku

Primus registratum

N'fakt mendoj se donte me komuniku me Blune ne menyre indirekte , po te perdori ty si karrem... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Noten cuna ene goca!

cufi_bardhit

Primus registratum

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CA BOHET KESHTU.
Regele m'ka shpall luft te hapur.
nga inati qe vet doli shum i ulet tek tema e prizrenit. Fillon edhe heq shkrimet e mia historike. Aty ku un permend data dhe referenca nga cilat libra i kam marre, te nje pyetje qe me ka bere tushi ne lidhje me mardheniet seksuale te asaj kohe.
Dhe nderkohe qe tushi tek pyetja qe ben shton edhe disa tallje ndaj fese muslimane, atij i editohet shkrimi dhe i thuehet. tushi te lutem mos hap debate te kota!
ndersa mua me editohet komplet shkrimi ku aty ka fakte historike dhe referenca ku thuhet qe un jam jasht teme! ndersa atij qe me pyet mua dhe tallet me islamin i lutet. mua qe i pergjigjem me fakte historike meqe dhe jemi tek historia. biles per disa gjera i them qe te kaloje nga teologjia se sdu me dal jasht teme.
Akoma sme keni dhene pergjigje per ankesen e pare, nderkohe qe abuzimet e regeles vazhdojne.
Ai u tregua shum i ulet nga historia, kur tha ne fillim te temes qe ajo ishte mbledhje kundra turqve te qelbur. dhe meqene se te gjith e pranuan te kunderten dhe u aprovua me fakte , dhe si pasoje e atyre qe solla un, ai ne vend qe te kerkoje falje per ate qe beri apo te vazhdoje ta argumentoje, nuk ben gje tjeter vetem se modifikon shkrimet e mia!!!
Ua them administratoreve edhe njeher, ne qoft se prezenca ime ne kete forum nuk u pelqen apo ato fakte qe them un nuk u pelqejne, ose hidhini posht ne menyre argumentuese, ose beni diktature dhe me mire me beni ban, se kot me editime.
dhe vazhdoni mbani gayt ketu dhe ata qe duan vetem te shtojne numrin e postimeve asgje tjeter.
DUA PERGJIGJE.
DERI SA TE VIJE PERGJIGJA FIRMA IME DO JET E NDRYSHUAR NE FORUM, OSE JU ME BENI BAN E MOS KTHENI FARE PERGJIGJE.

cufi_bardhit

Primus registratum

Ndryshoi dhe firmen time qe e kisha ne shenj proteste kundra diktatures. dhe kerkova fjale te lire

VoGeLuShI

Primus registratum

Arco te lutem...eshte vetem per ankesat ndaj stafit ketu

Sirena

Primus registratum

Salvatore, firmen e ndryshova une dhe do ta bej serisht nqs do ta perserisesh. S'kemi nevoje per hakerrime ketu. Ose prit moderatorin e temes te te jape shpjegimet e veta nqs mendon se je edituar padrejtesisht, ose nqs nuk arrin te flasesh urte e bute atehere mos shkruaj fare.
Kur te vije regele do te te jape shpjegimet e veta.

cufi_bardhit

Primus registratum

ska dhen te parat akoma.
jo me te dytat.
lexoje icik idiotllikun qe ka thene ai tek tema e prizrenit.
dhe o eshte ai jasht teme aty o nuk eshte njeri. pse nuk editon shkrimin e vet ai per jasht teme?
pse nuk editoi shkrimin e tushit kur po tallej me islamin per pune virgjereshash?? Apo mbasi qe ua mbylla gojen un ather e editoi ate.
Pastaj me regelen nuk eshte hera e pare qe ndodhin keshtu gjerash.
puna eshte se duhet te ndani mendjen , o pranoni barazi drejtesi ne forum o mbani diktature. qe te behet vetem ajo qe mendon moderatori, dhe ne po ikim tek forumet e tjere, dhe boni forum ju moderatoret pastaj.
Forumi per kete eshte. i pelqen si pelqen atij . aq me teper qe tek historia vetem se referenca kam sjelle. dhe shkrimi qe editoi ai me reference e kisha nxjere. apo se nuk i pelqen atij qe eshte ashtu historia dhe e do si te doje ai un nuk kam faj!
Kot sweet e di qe ske pershtypje te mira per mua, por hidhi 1 sy temes dhe shkrimit qe ka bo ai aty, dhe shikoje sa bllof ka dale. dhe keshtu do gjykosh me mire.
dhe do e kuptosh pse ai me editon.

Sirena

Primus registratum

Ti salvatore duhet te mesosh te debatosh qete, sepse ne momentin qe ti nuk e ben kete atehere rrjedhoje direkte eshte acarimi i komenteve, pergjigjeve edhe dalja jashte temes. I lexova ato qe jane edituar.
Ne rradhe te pare moderatori s'mund te jete prezent 24 ore ne 24 ndaj dhe s'mund te pretendosh fare qe te editohet dicka (ne kete rast shkrimi i tushit) sapo eshte shkruar...dhe ne rradhe te dyte, pas editimit te tushit ishte rrjedhoje e paevitueshme edhe editimi i shkrimit tend sepse nuk ka sens te qendroje pergjigja kur nuk ekziston me pyetja...kupton?
Besoj se tu pergjigja, per me teper prit regelen.

PS. Nuk jam e vetmja qe nuk kam pershtypje te mira per ty por per kete Salvatore e ke vete fajin sepse ti i prish marredheniet me njerezit ne nje menyre impresionuese. Kush te lexon ne forum gjeja e pare qe mendon eshte "ky eshte impulsiv, arrogant, i parespektueshem"...pse e mendojne kete sipas teje? Po te flasesh me qete dhe te mos ofendosh atehere do ta shikosh qe do jete shume me ndryshe.

cufi_bardhit

Primus registratum

e kam sqaru iher punen e acarimit tim. muhabeti eshte se un ne forum kam hyre ektu me fol me shoket qe kam pas kur rija ne chat. por qe nga momenti qe tek psikologjia ishin 2 tema njera siper tjetres. ku e para ishte per homoseksualet dhe trajtohej si gje normale, ndersa tjetra kishte titull islami semundja me e keqe.
pra feja semundje, homoseksualizmi gje normale.
Dhe pastaj ndryshoi icik rrjedha ime ne forum, nga nje user qe u tallte me shikimiqevret, ne njerin qe u dha mesime te mira atyre qe ne cdo teme apo ne cdo shkrim qe thoshin ishte fjala terroristat turqit a ku ta di un se cfare. Puna eshte se vet forumi ka shkuar tek impolsivi, arroganca, dhe parespektueshmeria.
Megjithate tek tema e mirdites u mor vesh per cfare u hap ajo tema, dhe qe ather personalisht nuk e kam pare me oroshin te shkruaj ketu, kohet e fundit as pzn. Me siguri nuk ka me internet ne mirdite, si pasoje e motit te keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Nejse, biseden tone e vazhdojme ne privat. TAni pres pergjigje nga administratoret per editimet e njepasnjeshme te regeles ndaj meje, dhe pres pergjigje nga regele.
Ti mendimin tend e dhe. te shohim te tjeret.

notorious

Primus registratum

t'ka kap fiksimi me regele ty tore... po mesa di un regele ësht mashkull

kshuqë kot e gjun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

un skisha noi ankes por thjeshtë 1 sugjerim... mos e stresoni kët toren, se ësht i vogël

pavarsisht se thot e kom tmodh...

mirë u lexofshim...

tushi

Valoris scriptorum

O Salvatore po mos ban si i semure mendor o burre i dheut

une me humor e thashe po ti e hape si teme kur the : islami parashikon parajsen per ate q1 vdes per atdhe e per ket arsye muslimanet shkojne vullnetar ne Bosnje, Kosove, Ceçeni etj

pra se mora vesh kush ishte atdheu ktu

ndersa per punen e virgjereshave mbas vdekjes jan ba nji milion batuta nga tane bota, s'besoj te perbajne fymje per islamin

edhe shkrime te mijat ku ofendohet islami nuk gjen ne af
kjo per me te kallxu se nuk jena njilloj

kurse per referencat
te gjesh diçka antishqiptare e psikopate e ta paraqesesh me krenari ne forum si reference, tregon ma shume per kahjen tande psiqike/fetare/seksuale sesa per temen te cilen ke hap

menjifjale nks ti mendon (sikurse jam edhe i bindun) se me ato referenca ofendon dike je me te vertete rast i pashprese

apo te thush psh grate mirditore jane perdhunu e lane shtatzana nga turku e ushtaret e zogut per tu permirsu racen

apo se femnat e krishtera ne Shqipni dergoheshin nga babai i tyne te feudalet islamike ne kembim te nji shume

apo se ti kishe perdor dhune me ndonji femen mirditore e ku po di une

pra kto siç te kam thane edhe perpara jane shkrime te nji psikopati te mirfillte, i rritun ne nji mentalitet anadollak ku mbi te cilin asht abuzu psiqikisht e fizikisht

kshtuqi rrjedhimisht do te kesh edhe replika te cilat mund te dalin jashte teme
me kete rast u kerkoj falje moderatoreve per shqetsimin q1 mund tu kem nxjerre me shkrimet e mija

ps
mesa lexova edhe tek shkrimet e tjera tujat ne kte teme (ndaj mod Regele) mendoj se
kercenimet ndaj te tjereve ne nji komunikim virtual jane ifije te teperta mor Salvator, jo duke marr parasysh sa thashe ma lart (gjendjen psiqike tanden) por per mundsite praktike tujat e kam fjalen

me shpresen q1 mos te me kercenosh edhe mu se banojme afer njeni tjetrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif e mbylli edhe shkrimin tem per kete rradhe

shndet e pare popull bujar e liridashes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

regele

Forumium maestatis

Ky eshte shkrimi qe iu editua salvatores. Ju lutem gjeni datat historike qe jane aty si edhe lidhjen qe ka ky shkrim me Lidhjen e Prizrenit:

Salvatore Salvatore
cufi_bardhit

Registered: Tue Dec 20 2005
Loc: Capri

content Online
Ke teologjia folim se c'ka ne parajse ska lidhje me historine ajo.
Sa per histori se cfare behej ne ate kohe ta trego shoku jot ty ne qoft se do ta dish per pune virgjereshash po te tregoj pak per historine e shkuar dhe te tashmen. Sa per te shkuaren
Megjithatë në disa raste, të krishterët shqiptarë, serbë, grekë dhe bullgarë, e kishin për adet që vajzat e tyre “t’ia japin me qera” feudalëve muslimanë (derebejve) për një periudhë të caktuar kohe. Feudalët muslimanë paguanin një shumë të caktuar parashë ndaj babës që “jepte me qera” të bijën.[19]

Megjithatë në Britaninë e krishterë, bujkrobërit e feudalëve britanikë ishin shumë herë më të degraduar në marrëdhëniet seksuale, falë traditës së ‘jus prima noctae-s’, e cila i jepte feudalëve britanikë të drejtën të përdhunojnë gjatë natës së parë të martesës, gratë e bujkrobërve të tyre skocezë. Fisnikët aristokratik anglezë nuk paguanin për këtë “të drejtë” asgjë.
---------------
19 Vryonis, p. 203
Dhe keshtu ndodh dhe ne kohen e sotme, krishteret e shqiperise, serbe greke dhe bullgarem, e kan akoma per zakon tua japin vajzat e tyre muslimanve shqiptare. Dhe te jesh i sigurt se ne te gjitha nga keto rastet ne ja kemi dale mbane duke i mbajtur per njeheresh shume prej tyre. Brenda 1 nate mbajme plot sllave e greke, ashtu sic kan bere te paret tane.
Hajt shnet tani, e mos u mer me me ket pune.
C'deshe?? C'deshe qe erdhe ne krua??
Apo duke patur pusin brenda ne oborr,
ohh i mjeri une,
C'deshe qe erdhe ne krua??

Edituar tek tema: Lidhja e Prizrenit!

cufi_bardhit

Primus registratum

mire pra, po ndjek keshillen tuaj. Ne ne kemi qen trima kemi luftu gjermanin turkun. ishim pikerisht ne ata qe i rrezuan turqit, po te mos ishim ne ata do pushtonin gjith boten. Ne me heronjte tone partizane i kemi prishur planin hitlerit qe kishte ne plan te pushtonte boten per 3 jave. ishin pikerisht trimat tane partizane qe luftuan maleve kundra gjermaneve dhe si pasoje hitleri vrau veten. Ne jemi njisha. Ato fjale qe thuhen se shqiptaret kan sunduar perandorine osmane jan genjeshtra feje, edhe fjalet e tjera qe thuhen qe egjiptin e ka sunduar muhamed ali qe ishte shqiptar keto jan budallalliqe. Ne sna intereson lindja, na intereson amerika. madje edhe ne vitin 1000 ameriken e sundonin shqiptaret pse jo ????

Sa per referencen e ke REGELE
Vryonis faqja 203
ai pyeti un ju pergjigja dhe me reference. dhe ti nuk e editove ate qe ne fillim, por mbasi ju mbyll goja ather u editua. dhe atij i ke len shenimin te lutem mos hap debate te kota. ndersa mua qe ju pergjigja atij gjith ironi si jasht teme.
Pse i imi eshte faji qe pyesin njerezit? Pastaj un per pune teologjie i thash atij hec flasim tek teologjia meqe ai po perdorte ironi per islamin. fjalia ime e pare ashtu eshte. Pastaj ju pergjigja historikisht. TEologjikisht ajo eshte gje e ndaluar.
pse duhet te editohet??
un kam lexu ate liber ja dhash dhe ketij ta lexonte. ashtu sic kam lexu dhe librat e tjere qe ua kam dhene juve. por qe prap ju u duket si 1 liber i vetem.
un nuk jam si ju qe mbani nga 3 - 4 nick dhe mbeshtesni veten tuaj.
Un kam mundesi me fyshkelly iher me e bo problem per ate qe ndodh ne forum me e mbush plot me musliman forumin. mos harro se un jam moderator ne forume historike dhe politike por edhe ne fetare, dhe si pasoje nga keto 3 lende po te kem qejf e mbush plot albforumin. por asnje nuk kam sjell, sme ka interesu me e bo albforumin ne nje qendrim te caktuar sic eshte forumishqiptar pro orthodoks. por thjesht vet u jap pergjigjur te gjithve me referenca.
e cte bej un qe ti nuk di ca eshte vryonis dhe thuaj qe keto qe thash jan llafe te miat ????? ajo po te ishte liber me pikpamje fetare nuk do i nxirte ato gjera. mbasi qe eshte veper shume e ulet per nje musliman ajo. po cti besh... kur te shkosh ne klas te 2=te do te blej un librin...

cufi_bardhit

Primus registratum

anej nga politika ky personazhi mbylli 1 teme e cila ishte me rendesi te vecante per albforumin.
Beri nje gje shume te ulet duke e mbyll ate teme, pasiqe ajo nuk eshte e publikuar ne asnje vend, pervecse ne parlament, dhe vendi i pare ku u publikua jemi ne ketu. Dhe kjo ishte rendesia qe un i dhash atij shkrimi dhe nuk e futa tek presidenti por e hapa ne teme me vete.
Por, ske ci ben kur moderatori nuk ja di vleren temes e sja ka haberin fare nga fusha ku eshte zgjedh moderator dhe ben keshtu budallalliqesh.

cufi_bardhit

Primus registratum

TA SQAROVA NJEHER O SHOKU ALBOFURMIST.
Fshije fare temen, se i ul vlerat albforumit qe te mbyllet ajo teme. Pasi qe ate edhe gazetat bo vaki ta kopjojne nga ne.
Nejse ti ke mendimin tend e mbylle, por mendimi im eshte qe ajo teme ose te rije hapur ose te fshihet fare do jet me mire.

personazh

Valoris scriptorum

po ç'vlera kishte ai postim mer? deklarate e lodhur, burokrate, qe te vinte ne gjume!

tashi per nji kurjozitet pervers qe paskam une ne ket çast: meqe un s'e kapa ket vlere madhore te asaj teme, ma shpjego ti! dhe jo pjesen me "shif si zbulova une nje dokument sekret te parlamentit".