degjo balakh...je me patetik se misterious man qe mendon se edhe e ema eshte idjote...
me jep vetem nje rast por vetem nje rast te vetem qe kam fyer femrat ne pergjithesi???
i vetmi debat ka qen me nje antare te forumit, me sjellje shume ordinere, qe nje koment dhe filloi me je lepire ne forum.
nje femer kaq ordinere duhet marr nje eprgjigje qe meriton. tani eprvec kesaj antareje me te cilin kan pas probleme te gjit, me jep vec nje rast por vetem nje me te cilin un jam treguar ofendues me nje femer. nje te vetem.
puna eshte se je patetik. mjeran. dy foto makinash vura, 5 komente pozitive femrash moren postimet e mia dhe ti e misterious qe mbase ndiheshit kendezat e qymezit apo cjeperit e kopese u terbuat.
ka dicka qe quhet jete reale... e ke parasysh ca eshte???? jete reale...wake up kid....wake the fuck up.
dhe un po te them je shpifes pa shtyll kurrizore, derisa te sjellesh nje ofendim qe i kam ber nje femre...pervec pergjigjes se denje nje idojtje qe tha dicka te pavertet ...vetem nje rast qe jam sjell keq me femrat apo qe kam ber afirmime si i mikut tend te masturbimeve mendore qe te gjitha femrat jan idjote....
perpiqu ta gjesh....sespe si thon o fol e mba o dhit e ha. bere nje akuze, vertetetoje. gjej nje postim timin qe kam ofenduar femrat. natyrisht perjashto mrs. kepucet firmato qe perdor nje gjuh laviresh ndaj meje....