Ankes ndaj ircop Z.Timi

Status
Not open for further replies.

Altini_C_I_A

Primus registratum
Ankes ndaj ircop Z.Timi

Si jeni mire ?! hmmm Jam Altini-C^I^A aop ne servrin albnetwork dhe kam nje ankes ndoshta te vonua ndoshta jo per 1 ircop qe e shperdoron acc dujke nxjerr dhe duke shkaktuar turbullira ne main dhe ne server .... Me z.TIMI kam pas do probleme shume kohe me pare kur ip sone dmth te net caffe i vete shun se si pelqete kur ndonje cun capken i serverit i ngacmone ndonje 'shoqeeeee' , e kam lene pa e publikuar kete sepse sdoja as se kam bere kurr ankesat ketu por i shtyre nga ndergjegja e prishur nga acc ose nga pordhaciteti i acc duke vene gline apo akill ip sime vetem se ne bised e siper i thashe 'pyk' hmmm do jua a faktoj

* Timi (Timi@ppp-123-204.24-151.fire.de) has joined #Shkodra
* NocKajelli sets mode: +oa Timi Timi
<Timi> Altini-C^I^A
<Timi> [11:08] -MemoServ- Memo 3 da Altini (Sab 14 Apr 2007 CDT - 03:39:20). Per eliminarlo, digita: /msg MemoServ DEL 3
<Timi> -
<Timi> [11:08] -MemoServ- me acc te #shkodra merrem une plsss mos shtoni asnje aop- flm Altini
* Figo_Italia (Figo_Itali@Albnetwork-57E86A32.retail.telecomitalia.it) has joined #Shkodra
<Altini-C^I^A> he
<Timi> ca o kjo?
<Altini-C^I^A> mos me shtu acc
<Altini-C^I^A> te shkodra
<Altini-C^I^A> ne aop
<Altini-C^I^A> se kan ken ba shume
<Altini-C^I^A> dhe i kena heq do
<Altini-C^I^A> dona me majt nr konstant
<Altini-C^I^A> acc
<Altini-C^I^A> 30
<Altini-C^I^A> me aop asnje me shume
* Retrieving #Shkodra modes...
* Shkodrani_07 (deathi@49647AF9.51F26839.A5FE4F1E.IP) has joined #Shkodra
<Timi> e do ti shtosh ti?
<Shkodrani_07> op
<Shkodrani_07> +
<Altini-C^I^A> po do merrem une me acc
<Timi> kur te jesh founder
<Timi> /pf/images/graemlins/wink.gif
<Altini-C^I^A> Timi
<Altini-C^I^A> lol
<Timi> ty sdo te them kur te shtoj o te heq
<Altini-C^I^A> ejjj eshte e sta her qe te kam lan
<Altini-C^I^A> po me vjen nga shiprti dicka
<Altini-C^I^A> acc ne aop
<Altini-C^I^A> nuk do shtohen me
<Altini-C^I^A> kam fol me finderin
<Altini-C^I^A> dhe
<Timi> Altini-C^I^A
<Altini-C^I^A> asnje acc nuk do shtohet
<Timi> kapish o jo
<Altini-C^I^A> te flas une
<Timi> kur do te shtoj
<Altini-C^I^A> te nigjova
<Altini-C^I^A> sdo shtosh re
<Timi> sdo te marr leje ty
<Altini-C^I^A> sdo shtosh re
<Altini-C^I^A> o cun
<Altini-C^I^A> jo leje mu
<Timi> Altini-C^I^A
<Altini-C^I^A> por sdo shtohs KAPISH
<Altini-C^I^A> /pf/images/graemlins/wink.gif
<Timi> kur te me thoj founderi
<Timi> ok gruopo
<Altini-C^I^A> -MemoServ- Memo 16 from ShkoderZemer (Apr 13 15:20:29 2007 CDT). To delete, type: /msg MemoServ DEL 16
<Altini-C^I^A> -
<Altini-C^I^A> -MemoServ- e di ca ke te drejte.. /pf/images/graemlins/wink.gif shif po u shtu kush hiqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
<Altini-C^I^A> EJJJ
* philip_morris (Dori_Omel@3DA266BB.4ACA548D.BE251B98.IP) has joined #Shkodra
<Timi> Altini-C^I^A
<Timi> Altini-C^I^A
<Altini-C^I^A> po qe je nje pyk e di dhe kete
<Altini-C^I^A> naqe
<Altini-C^I^A> /pf/images/graemlins/wink.gif
* philip_morris (Dori_Omel@3DA266BB.4ACA548D.BE251B98.IP) has left #Shkodra (parting...)
<Altini-C^I^A> mgjth
<Altini-C^I^A> pune
<Altini-C^I^A> chati sja vle
* Disconnected
* Not connected to server
-irc.Albnetwork.net- *** You are banned from Albnetwork.net (un pyk?)
-
Closing Link: Altini-C^I^A[80.91.124.34] (User has been banned from Albnetwork.net (un pyk?))
-
* Disconnected
KJO ESHTE PUNA OSE GLINE NGA NJE IRCOP QE kursesi ne nje bised mes kolegesh dmth nga une qe njihem me te jam pjes e albnetwork te marr gline e me c fare arsyje ' un pyk' ? me me vend arsyja e gline do kishte qen nqs do beja flood ose do te prishja normalitetin e serverit do ishte jo flood ketu , por kurr psh . JO FLOOD KETU PYK ....
Do vazhdoj me verejtjet e tjera
<LadY_In_WhiTe> u lliva tu qesh
<LadY_In_WhiTe> lol
* Timi slaps DANNI-Kapedani
-irc.Albnetwork.net:%#shqiperia- *** Channel msg/noticeflood detected (limit is 8 per 4 seconds), setting mode +M
* irc.Albnetwork.net sets mode: +M
* Anja (Anja@A6A944F4.DCD9D52A.F3EF78DA.IP) has joined #shqiperia
<DANNI-Kapedani> agaguiagiaugiauggaui /pf/images/graemlins/tonguee.gif
* tironci-i-thjesht (TRLive@291AE38D.6F9D1E18.C2917EB8.IP) has left #shqiperia
* marku (Psikologu_@Albnetwork-DFECA24B.atnet.com.al) Quit (Mirupafshim!)
<DANNI-Kapedani> shko pastrohu /pf/images/graemlins/tonguee.gif
* Altini-C^I^A sets mode: -M
<Alesia> +DANNI-Kapedani prape tu qesh sot e ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif:p:p:p
* roi_uk (roi_uk@Albnetwork-49275546.cable.ubr03.dals.blueyonder.co.uk) has joined #shqiperia
* elbasan1 (elbasanlli@Albnetwork-DAAD3685.home.otenet.gr) has joined #shqiperia
E ve dhomen ne +M duke shkaktuar konfuzuion , nqs do ta benta nje user une do ta nxirrja per repeat ose flood ndera ai e ve dhomen +M as qe denjohet ta heqi me duhet ta heqi une qe te hyne userat

Ju kujtoj qe zotria juaj eshte ne kundershtim me : rregulloren e albnetwork per ircop ...mbi vendosje gline akill etj NR 2.7(a) ,2.7(b), 2.8 (c)
si me poshte
2.7 Gline/Kline/Qline/Akills/Zline
a. Te gjitha Server-Lines qe pengojn User, IP, Host, Ident,
Nickname te futen ne Albnetwork, do te vendosen me arsye
te qarte dhe te kuptueshme per te gjithe perdoruesit dhe
permbajne gjithashtu adresen email te IRCop/admin qe e
vendos.
b. Perdorimi i ketyre server-lines eshte i drejte vetem ne
raste flagrante, ne raste sulmesh kunder Albnetwork
(floods etj.), si dhe ne raste ku i duket e arsyeshme
nje IRCop/admin.
c. Cdo IRCop/admin mban pergjegjesi mbi server-lines qe
ka vendosur.
nga gline e ircopin ne fjale ska arsyje te qarte , motivet jane te dobeta dhe personale duke shkelur ne menyre permanente rregulloren vetem ne raste flood mund te mos vihet nje arsyje e dobet dhe gline vihet vetem ne raste flagrante flood ose sulme ndaj serverit ... pres regimin tuaj Altini-C^I^A

Altini_C_I_A

Primus registratum
Re: Ankes ndaj ircop Z.Timi

se harrova dhe nje shtes te vockel
P.S. Mbani mend qe arma me e forte eshte biseda. Te gjithe
ircop-et jane te ndaluar te bejne kille per arsye personale!
Gjithashtu ju kujtojme qe cdo veprim juaji ruhet ne logs
dhe te gjitha gjerat jane te monitorizuara nga adminet e
networkut! Mos harroni qe te gjitha veprimet jane te loguara
dhe cdo gje qe beni gabim mund te perdoret kunder jush, mos
harroni se Ircop eshte thjesht nje privilegj i cili u eshte
dhene edhe mund tu hiqet ne cdo kohe pa paralajmerim!

............lexoni dhe me poshte ju lutem ...........

Altini_C_I_A

Primus registratum

12.Veprimet e IRCop/admin behen me proporcionalitet. (Duke
patur parasysh sa e rende eshte shkelja, pra jo akill
per nje llaf banal).

P.S. Mbani mend qe arma me e forte eshte biseda. Te gjithe
ircop-et jane te ndaluar te bejne kille per arsye personale!
Gjithashtu ju kujtojme qe cdo veprim juaji ruhet ne logs
dhe te gjitha gjerat jane te monitorizuara nga adminet e
networkut! Mos harroni qe te gjitha veprimet jane te loguara
dhe cdo gje qe beni gabim mund te perdoret kunder jush, mos
harroni se Ircop eshte thjesht nje privilegj i cili u eshte
dhene edhe mund tu hiqet ne cdo kohe pa paralajmerim!
KJO ESHTE DHE SHKELJA QE KA BERE Z.IRCOP TIMI ME FALNI NQS U SGJATA POR E KISHA TE NEVOJSHME DHE TE DOMOSDOSHME MBASI KESHTU JEPTE NJE SHEMBULL I MIRE PER TE GJITHE USERAT E KETIJ SERVERI SHNET E LEK

berty

Primus registratum

ALTINI_CIA ky Timi do ket qene i pijshem ate moment se ska munci ky esht ner te rrallet qe sben akille,,, persa i perket "RESAON-it" qe te vuri gline, sbesoj te jesh i vetmi.

un kam nje list me reasons te paimagjinueshme pa kuptimta si psh: e funit thosht (jashte homoseksual) , lol nejse per sa koh qe te jesh user ose chattues i atij server per me sakt,,, gjera te tilla do te te ndodhin. Habitem me Timin por ta kesh te sigurt ALTINO se do hash ndonje Akill me text floodi sic ma ka bere mua ai bukuropshi gertoo.....DHE QE TA MBAROJ, ne fund te funit perse i vejne akillet keta ircopa kete se kuptoj!!! Sepse i shajme ne neper pv ndoshta??? Sic e the dhe ti nuk vihet akill per ceshtje ose zenka personale por vetem flood edhe kundra atyre qe demtojne serverin ( RREGULLA TEK ALBNETWORK???) HARROJE ATY SESHT AI I PARI NE RREGULL E LERE ME KETA QE MBAJN PISHTARIN ME BUZEN E ( 0 )

HAJT shnet !!!

olololol

Primus registratum

Timi osht Ircopi me i mire qe ka Albnetworku
Nuk prish qef me njeri.

Timi

Valoris scriptorum

Po i pergjigjem ksaj ankese tani qe skam cfar te bej edhe se sja vlen hic. Ne radh te pare doja te thoja Altini shum mir i din rregullat e Aop, Sop e Ircop po ne te njejten koh i zbaton kur te don qefi. Nejse tani po i kthehem temes qe je ankuar, un ne radh te pare nuk ofendoj asnjeri e nuk lejoj asnjeri te me ofendoj. Nuk eshte hera e pare qe ti gerricesh. Nje here biles the qe ska zog k... te vej gline besoj se te kujtohet. Un te them po me ofendove perseri do ve ve glin akoma derisa te kem Oper. Nuk dua te bej presion por thjesht ne dijeni. Sta kam per borxh as ty as kujt te me ofendoj.
Ps :TIMI kam pas do probleme shume kohe me pare kur ip sone dmth te net caffe i vete shun se si pelqete kur ndonje cun capken i serverit i ngacmone ndonje 'shoqeeeee' , e kam lene pa e publikuar kete sepse sdoja as se kam bere kurr ankesat ketu por i shtyre nga ndergjegja e prishur nga acc ose nga pordhaciteti i acc duke vene gline apo akill ip sime vetem se ne bised e siper i thashe 'pyk' hmmm do jua a faktoj
Kto qe ke shkruar ktu jan vec budalliqe. Kaq kisha. Her tjeter ankesen hape tek tema e duhur.....

Altini_C_I_A

Primus registratum

miqte ste mungojne ....shoqeria etj ...fjalet qe thane me lart eshte hera e pare qe e ben apo e 2 , 3 apo e 100 kjo ska rendesi Fjalet e tua : Nuk ofendoj dhe sdu te me ofendojne gjeje ofendimin banal ketu ?! pastaj me thuj : dhe ne aop-ve ne shajne por sna lejohet ta nxjerrim nga shqiperia dhe as ty nga server se pastaj ne menyre logjike te kthehet acc si arme personale qe sa her te shjane ti akill sa here te ofendojne akill ....Po ne , ne kush na mbron kur na shajne .?! apo zoti ...Acc nuk eshte dhene per sherbime personale dhe ti poe thu me fjalet tuja qe e ke perdore e do ta perdoresh per gjithkend qe te shan ... eshte SHUME PERSONALE ZOTNI !!! .... rregullorja e juj dmth e ircop-ave nuk te lejon o cun me tu fal 1 gabim nqs e ben per here te pare ... pastaj nqs une nuk rrespektoj rregulloren te me korigjoje sop-at mos hill uje kur ste eshte kerkuar ....
Pastaj ti dhashe me pika ne rregullore ca kisha shkel zotni spo te akuzoj kot ... Fjala 'pyk' nderron nga konteksti ne kontekst ...dmth ishte tu fol kot e tu ngul me tanden qe do me than si pyka ....e di rrolin e saj qe futet e ne peme ....dhe ti u fute ne muhabete kot ....dhe ti me gojen tende e the : me ofendove ....nuk te lejon rregullorja qe per ofendime + te bera nga une qe me njeh + jo ofendime banale + nuk shkela rregullin qe te mbron te me japesh gline dmth flood as sulme ....ti mbroju me ndonje pik ne rregullore une ta paraqita me fakte shkeljen tende te bere e te ri bere .... miqet tuaj qe thone : eshte hera e pare , apo gjera te ketij lloj duhet te kene pak cip ose rrespket per rolin dhe te verteten qe ndodhi .Te kerkoj te mbrohesh me nje pike ne rregullore qe te lejon ate qe bere ne ras te kundert...CUN JE ME FAJ !!!!

Timi

Valoris scriptorum

Po ta them perseri ma shqip se keshtu sdi ndryshe po ofendeve pra do te vej glin derisa te me hiqet accesi /pf/images/graemlins/wink.gif Po deshe ta them edhe ne gjuh tjeter. Ah dicka tjeter harrove kerrcenimet e tuaja?

Altini_C_I_A

Primus registratum

dhe vete e pranon se po shkel rregulloren pasi po prezumon se do te hiqet ( i bie te hiqe nqs je ne kundershtim me rregulloren ) pra po e kthen Qeshtejn personale ?! gabim ....Je ircop , je fetyra e albnetwork-ut ...
Sa per dijeni : une kam 3 vjet si aop dhe as se vras mendjen pune acc por , kur e perdorin me pordhacitet dhe arrogance ...aty me vjen keq ....

Pastaj shpjegimet qe jep ti nuk jane logjike ske logse , ske fakte ske rregullore ...Je gabim Zotni ... PS KERCENIMET NUK I PERA UNE , I BERE TI NE SHKRIMIN E PARE QE THE : NQS E BEN PERSERI PRAP KE GLINE (PRESION I HAPUR NGA NJE IRCOP..... ) CUDI !!!!!
KERKOJ NJE PERGJIGJE NGA ADMIN-at LIDHUR ME KETE QESHTJE

hajtsefolim

Forumium praecox

ahahhahahahhahahhahahahahahhahahahhahahhahahahahahhahaha pse mer ziheni, nuk ju kerkon mo gjo njeri vec duni njoni tjetrin

Timi

Valoris scriptorum

Altini edhe nje gje te fundit: po piken ndaj ofendim nga IRCOP e ke lexuar? plus muhabeti ja filloi me : mos shto aop se merrem une, gje qe ske te drejte te ma thuash ti. Nejse tema mbyllet per mendimin tim por skam acces...

never

Forumium maestatis

ca ankese keni per timin se mor vesh si sju vjen zore ircop si timi ska pasur na nje here albnetworku dhe as do te kete .rrespekte timo je i pa arritshem plako

FALKO

Forumium maestatis

Je pak mistrec ti Altino /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Edhe me Timin mo? U bene 5 vjet dhe nuk kam degjuar nje qe te flase keq per te. Ndonjehere harrojme te drejtojme gishtin nga vetja para se te akuzojme nje tjeter.
Mos harro ta puthesh cunin prej meje....shume pershendetje edhe Timit.

Kush ka thene qe IRCOP nuk bejne kille dhe akille per arsye personale? Serveri nuk eshte prone popullore mo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif IRCOP jane ministrat dhe Aop jane deputetet e popullit te Albnetwork.

never

Forumium maestatis

ufaaaaaa prap ju mer me kete gje per meniin tim ska faj timi ne lejeni rehat se userat kete pune kane e di vete une jam user ne kete server per 8 vjet nje here ta na prishin qefin fillojm ne varim turite tomi je njesh plako.

never

Forumium maestatis

ufaaaaaa prap ju mer me kete gje per meniin tim ska faj timi ne lejeni rehat se userat kete pune kane e di vete une jam user ne kete server per 8 vjet nje here ta na prishin qefin fillojm ne varim turite Timo je njesh plako.

Foti

Primus registratum

nuk shof nai gjo te keqe ktu..
timi ben kille dhe per qef /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
me vjen keq qe qenka lakuar emri timit ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Timi mos e rruj plako /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Timi

Valoris scriptorum

Lol Never e Koziorowski /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif flm per mbeshtetjen por mos mbeshtetni fort se menojn keq kta derrat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Ps: Scorpion myll temen se po behet chit chat :p
Timi <------ burr i mir :$

Status
Not open for further replies.