Ankes ndaj ircop Z.Timi

Status
Not open for further replies.

Altini_C_I_A

Primus registratum
Re: Ankes ndaj ircop Z.Timi

Kam disa dite qe nuk kam shkru per kete pune sepse prisja pergjigjet tuja por as admin e as kush nuk qenka per te vene ne vedn 1 te drejte me logse ..shnet

Altini_C_I_A

Primus registratum

Kam disa dite qe nuk kam shkru per kete pune sepse prisja pergjigjet tuja por as admin e as kush nuk qenka per te vene ne vedn 1 te drejte me logse ..shnet

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox

o altin mbase une jam pak i ri ne forum por di te them qe po habitem me Ty edhe pse kam respekt te vecant per ty dua te te them qe Timi eshte nje nga ircop-at me te mire te serverit, edhe pse e lexova me kujdes cfare kishte ndodhur dua te te them qe me te vertet jeni kolege por qendron fakti qe ai eshte disi me i madh se ty (ne rast se mund te shprehem keshtu) dhe nuk te lejohet ti drejtohesh me nje zhargon te tille. Kaq kisha une tani ju e dini vet !!! Respekte si per Timin Ashtu dhe per Altinin!

S

Scorpion

Guest

Altini_C_I_A nuk mund te them qe IRCOP nuk abuzojne por gjithashtu dhe qe jane te pagabueshem. Kjo vlen dhe per VOP/AOP/SOP.

Timi ka qene nje nga anetaret e stafit te Albnetwork qe ka qene me rigorozi ne zbatimin e rregullores, jo se nuk ka gabuar ndonjehere.

Gjithashtu dhe ti Altini_C_I_A , pasi une ju njoh disi qe te dyve qe keni qene te respektuar dhe mjaft te dobishem per ALBNETWORK. Ndaj me vjen dhe paksa çudi qe ju te dy te keni "konflikte", mund dhe ti kishit zgjidhur ne IRC, pa qene nevoja.

Do doja dhe une ashtu si ti, qe te merrje nje pergjigje apo nje sqarim nga ADMIN. (Nqs je ne pritje te pergjigjes besoj se ADMIN mund te gjesh ne IRC, dhe te marresh nje sqarim me te duhur).

Dhe do shtoja qe tema me duket per tu mbyllur, per te mos ta kthyer ne Hidh e Prit dhe ne biseda e nderhyrje pa vlere te ndokujt tjeter.

Shkurtimisht nuk dua te mbaj anen e asnjerit prej jush, thjesht do ju sugjeroja qe ti merrnit pak me lehte keto gjera, pasi dhe njiheni disi me njeri-tjetrin.

Gjithe te mirat!

cufi_bardhit

Primus registratum

me thon te drejten sma ndi mo per chat por me beri pershtypje titulli. dhe lexova pak biseda juaj. Dhe u them ti leni llafet se Timi eshte rob Zoti dhe Altini eshte rob zoti. Keshtu meqe jeni te dy Rob Zoti lejini llafet. Dhe fajin e ka Founderi i dhomes qe u len juve te shtoni acc.

R

rinor

Guest

12.Veprimet e IRCop/admin behen me proporcionalitet. (Duke
patur parasysh sa e rende eshte shkelja, pra jo akill
per nje llaf banal).

P.S. Mbani mend qe arma me e forte eshte biseda. Te gjithe
ircop-et jane te ndaluar te bejne kille per arsye personale!
Gjithashtu ju kujtojme qe cdo veprim juaji ruhet ne logs
dhe te gjitha gjerat jane te monitorizuara nga adminet e
networkut! Mos harroni qe te gjitha veprimet jane te loguara
dhe cdo gje qe beni gabim mund te perdoret kunder jush, mos
harroni se Ircop eshte thjesht nje privilegj i cili u eshte
dhene edhe mund tu hiqet ne cdo kohe pa paralajmerim!
KJO ESHTE DHE SHKELJA QE KA BERE Z.IRCOP TIMI ME FALNI NQS U SGJATA POR E KISHA TE NEVOJSHME DHE TE DOMOSDOSHME MBASI KESHTU JEPTE NJE SHEMBULL I MIRE PER TE GJITHE USERAT E KETIJ SERVERI SHNET E LEK

R

rinor

Guest

se harrova dhe nje shtes te vockel
P.S. Mbani mend qe arma me e forte eshte biseda. Te gjithe
ircop-et jane te ndaluar te bejne kille per arsye personale!
Gjithashtu ju kujtojme qe cdo veprim juaji ruhet ne logs
dhe te gjitha gjerat jane te monitorizuara nga adminet e
networkut! Mos harroni qe te gjitha veprimet jane te loguara
dhe cdo gje qe beni gabim mund te perdoret kunder jush, mos
harroni se Ircop eshte thjesht nje privilegj i cili u eshte
dhene edhe mund tu hiqet ne cdo kohe pa paralajmerim!

............lexoni dhe me poshte ju lutem ...........

Status
Not open for further replies.