***ANKAND***

Princesha

Primus registratum
Re: ***ANKAND***

je edhe ti aty mrena?

jo se the qe per cdo gja qe nxjerr n'ankand, te takon edhe ti gratis /pf/images/graemlins/smile.gif

Nobis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] je edhe ti aty mrena?

jo se the qe per cdo gja qe nxjerr n'ankand, te takon edhe ti gratis /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
bobo...ti je ai ato robt qe as te *** , as te leshojne /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe pyet a jam une ne oferte edhe sme pranon pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

ere

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eL Pais:
[qb]
0013obodin135delux.jpg

ky o frigoriferi qe kam nxjerr ne ankand /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka oferta apo jo ? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
a punon te pakten? :rolleyes:

Nobis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb]
[qb]
0013obodin135delux.jpg

ky o frigoriferi qe kam nxjerr ne ankand /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka oferta apo jo ? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
a punon te pakten? :rolleyes: [/qb]
pse paske ngel keq per frigorifer ti yllo ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

hajde bisnesmen qe je hajde..ne vend ta shesesh pyet pse e do, me duket se do dalesh dificit :shrug:

Princesha

Primus registratum

[qb]

jo se the qe per cdo gja qe nxjerr n'ankand, te takon edhe ti gratis /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
bobo...ti je ai ato robt qe as te *** , as te leshojne /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe pyet a jam une ne oferte edhe sme pranon pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ca ishe ajo fjala me tre shkronja se se mora vesh, po un te thash del iher n'dritare se ashu me sy myll s'pranojm kend ne.

Guest

:lol: Rozalina..

S´do kete dritare,por vetem Ballkon,prandaj s´ka dale.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

[qb]
[qb]

edhe pyet a jam une ne oferte edhe sme pranon pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ca ishe ajo fjala me tre shkronja se se mora vesh, po un te thash del iher n'dritare se ashu me sy myll s'pranojm kend ne. [/qb]
ai llafi me tre shkronja fillon me q dhe germen e dyte e ka i dhe mbaron me n /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse, ne dritare kam gjithe diten qe fal mirepo sikur ste kam pare te kalofsh ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ahere nqs ke nai Butik rrobesh perdor ate ... [/qb]
sa te me jap El Pais leftat ate do hap :thumbsup: [/qb]
Ahere do bosh bixnes t modh ...

Princesha

Primus registratum

el pais, sa t'kulturum t'paskena
nejse me shkoi n'mend mu pak a shum po desha me t'lan me e than ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

del del mos u msheh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nobis

Primus registratum

pranej se thashe me llafe une po bona ca ylla se jam i kaltarum /pf/images/graemlins/tongue.gif

ej, me thuaj te kush penxhere te dal mi, se kam tre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

del te e katerta /pf/images/graemlins/tongue.gif

ja pa nxjerr nji foto 9 me 5 ktu, s'bahet gja /pf/images/graemlins/smile.gif

Nobis

Primus registratum

te e 4-ta do dal kur te bej shtesen /pf/images/graemlins/laugh.gif

foto ketu nuk nxjerr /pf/images/graemlins/frown.gif
po deshe me pyet me mesazh privat dhe te jap /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

ah po, ato gjana qe t'jepen gratis, nuk pretendohen me i ba prov /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

[qb] te e 4-ta do dal kur te bej shtesen /pf/images/graemlins/laugh.gif

po deshe me pyet me mesazh privat dhe te jap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ou pa shiko dy dite ika dhe ti po e qet resmen verdall, siko se u bera xheloze un :smash: :smash: :smash:
S't pelqej un ty? :wink:

Nobis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rara:
[qb]
[qb] te e 4-ta do dal kur te bej shtesen /pf/images/graemlins/laugh.gif

po deshe me pyet me mesazh privat dhe te jap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ou pa shiko dy dite ika dhe ti po e qet resmen verdall, siko se u bera xheloze un :smash:
S't pelqej un ty? :wink: [/qb]
u me rafte pika kujtova se sdo i lexoje ti keto :angel:
qe ta merrni vesh ju, jam martu me Raren une dhe meqe ra llafi do ndonjeri tja shesim dhomen e vjeter te gjumit ? dmth mobiljet e vjetra :lol:

Desdemona

Primus registratum

... se qe ta merrni vesh ju ne kemi vendos te perdorim cdo vend qe na vjen ne mendje pervec dhomes se gjumit (te mos behemi monoton),
Ej tani boll per jeten tone ne dhom te gjumit se ka kohe ta nxjerrim ne ankand /pf/images/graemlins/laugh.gif .
:wub: :wub:

Nobis

Primus registratum

[qb] ... se qe ta merrni vesh ju ne kemi vendos te perdorim cdo vend qe na vjen ne mendje pervec dhomes se gjumit (te mos behemi monoton),
...[/qb]
e pra shpirti sa qejf ishte ate nate ne aneks /pf/images/graemlins/laugh.gif
--------

ja dhe moblijet kush ti doje te flasi:

Old%20Desk3b.JPG

Desdemona

Primus registratum

Mmmmmmm :wub:
Nejse, ti futemi punes, ku jemi me ankandin , kondre humbi fare, i ka ik zeri me duket esht tremb nga ne :confused:

Nobis

Primus registratum

[qb] Mmmmmmm :wub:
Nejse, ti futemi punes, ku jemi me ankandin , kondre humbi fare, i ka ik zeri me duket esht tremb nga ne :confused: [/qb]
po normale qe i iku zeri mi shpirt se duhet me hedh noj lek ose me sjell noj dhurate per ciftin e ri /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth ne /pf/images/graemlins/tongue.gif

puc puc una /pf/images/graemlins/smile.gif