a ke mor çoder t'pakten ....apo do me von n'praktik kongen e Parashqevisit /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Hi!
sot po bie shi ... :wave: [/qb]
Amon kom nji babe eeeeeeeeFillimisht postuar nga TEA:
[qb]a ke mor çoder t'pakten ....apo do me von n'praktik kongen e Parashqevisit /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Hi!
sot po bie shi ... :wave: [/qb]
Ti ke per detyre me i lidh te trungjet e lisave, e me i gudulis ne bark deri sa t'kenojne kongen e xhamadanit ......Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] penelse ty kam kohe qe te kerkoj une.. ema te ka caktuar me ne caktu detyrat mua.. deri tani kam bo ca eksperimente me ca qe erdhen me na pushtu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une kam qene tu kaleru....Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Shyqyr qe filloi mobilizimi ketej se thashe kishin ik gjithe amazonat me pushime. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di une si e doni ju. Te moresh me hap i kavanoz e t'bosh sikur s'e hap dot. Gati cuni me tregu burrnine me nji hapje kavanozi. I duket vetja ne ato momente sikur cfare ka bo.... Hyp ne autobuz, kush i pret biletat tek makina? Hoooop cuni n'kome me tregu burrnine tu shtup edhe bileten tate... masnaj del xhiro edhe qellon qe njoni ndalon tek nje vetrine e tjetri tek vetrina tjeter e naj dyqoni. I hudhin naj llaf goces e kjo pret se ky do tregoje prape burrnine , po jo, ne ksi rastesh nuk nihet burri hic... t'shef iher shtremet e t'thote : Po ai pse te foli ty?! Atehere del ne pah agresiviteti goces qe i kthehet atij robit te huj ne rruge edhe i thote qe te shofi drejt se do i shtremberohet qafa.Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Vallaj PenVanGoge serizisht e thash.. Po bohen femrat me burra se burrat. Per me nigju i llaf te omel osht mo kollaj me i afru veshin burrave.. Thojn masnej qe u kan shtu gay-jat qamet.. Doemos!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
demat nuk mjelen mo lopat /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] bah sa kavanozat qenkan n rradh :devil:
s paska ardh qekur furnizimi /pf/images/graemlins/laugh.gif
-------------------- [/qb]
ik mi goc, mos na kujto brinat ktu :devil:Fillimisht postuar nga Cher:
[qb] demat nuk mjelen mo lopat /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
[/qb]
C'osht ky perbindsh /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te qeka afru ty me t'keqen shoqja /pf/images/graemlins/laugh.gif ????Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Vallaj PenVanGoge serizisht e thash.. Po bohen femrat me burra se burrat. [/qb]
gott, shyqyr qe s mbane ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Cher:
[qb] abso me dare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]