AMAZONA CluB

Guest
Re: AMAZONA CluB

penelse ty kam kohe qe te kerkoj une.. ema te ka caktuar me ne caktu detyrat mua.. deri tani kam bo ca eksperimente me ca qe erdhen me na pushtu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Hi!

sot po bie shi ... :wave: [/qb]
a ke mor çoder t'pakten ....apo do me von n'praktik kongen e Parashqevisit /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Hi!

sot po bie shi ... :wave: [/qb]
a ke mor çoder t'pakten ....apo do me von n'praktik kongen e Parashqevisit /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
Amon kom nji babe eeeeeeee
amon qe s'me len o me dal-ooo ke dera
amon rri mor babeeeee
se na daaaaliiin , fhale te tjeeeeeraaaaaaaa
une e mjeraaaaaa

Tea, e man mend ate kongen ti?

Nga malli yt
edhe qielli qan.....

Mos qaj ti Tea... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] penelse ty kam kohe qe te kerkoj une.. ema te ka caktuar me ne caktu detyrat mua.. deri tani kam bo ca eksperimente me ca qe erdhen me na pushtu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti ke per detyre me i lidh te trungjet e lisave, e me i gudulis ne bark deri sa t'kenojne kongen e xhamadanit ......

Guest

amazzoni.jpg

TEA

Forumium maestatis

dotte yllo paske m'pref shigjeten per betej eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ildina

Primus registratum

oj te mprefme the?????
brisk i kom bo! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Shyqyr qe filloi mobilizimi ketej se thashe kishin ik gjithe amazonat me pushime. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Shyqyr qe filloi mobilizimi ketej se thashe kishin ik gjithe amazonat me pushime. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une kam qene tu kaleru....

tirana

Primus registratum

Ju graria harroni qe me kte agresivitet humisni doza feminiliteti dhe si rrjedhim na boni qe te na bi deshira... per me ju fol.

tirana

Primus registratum

Vallaj PenVanGoge serizisht e thash.. Po bohen femrat me burra se burrat. Per me nigju i llaf te omel osht mo kollaj me i afru veshin burrave.. Thojn masnej qe u kan shtu gay-jat qamet.. Doemos!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Vallaj PenVanGoge serizisht e thash.. Po bohen femrat me burra se burrat. Per me nigju i llaf te omel osht mo kollaj me i afru veshin burrave.. Thojn masnej qe u kan shtu gay-jat qamet.. Doemos!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di une si e doni ju. Te moresh me hap i kavanoz e t'bosh sikur s'e hap dot. Gati cuni me tregu burrnine me nji hapje kavanozi. I duket vetja ne ato momente sikur cfare ka bo.... Hyp ne autobuz, kush i pret biletat tek makina? Hoooop cuni n'kome me tregu burrnine tu shtup edhe bileten tate... masnaj del xhiro edhe qellon qe njoni ndalon tek nje vetrine e tjetri tek vetrina tjeter e naj dyqoni. I hudhin naj llaf goces e kjo pret se ky do tregoje prape burrnine , po jo, ne ksi rastesh nuk nihet burri hic... t'shef iher shtremet e t'thote : Po ai pse te foli ty?! Atehere del ne pah agresiviteti goces qe i kthehet atij robit te huj ne rruge edhe i thote qe te shofi drejt se do i shtremberohet qafa.

Hika se s'du me kriju konflikt me naj mashkull sot , se per be kam per ti shkarku gjithe marazin e dites....

Muno, mgjt prape te ju e kemi koken, dum s'dum kemi nevoje per shpatullat dhe ngrohtesine tuaj.

Guest

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] bah sa kavanozat qenkan n rradh :devil:

s paska ardh qekur furnizimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------- [/qb]
demat nuk mjelen mo lopat /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

abs

nuk e di...

postuar nga * Penelat e Van Gogut *:

E di une si e doni ju.
Te moresh me hap i kavanoz e t'bosh sikur s'e hap dot. Gati cuni me tregu burrnine me nji hapje kavanozi......................

:lol: :lol: :lol:

e madhe je o penele...
kan faj cunat kur gocat duan te llastohen.... :idea:
jooo te gjitha eee :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif
-----------------------

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Cher:
[qb] demat nuk mjelen mo lopat /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
[/qb]
ik mi goc, mos na kujto brinat ktu :devil:
demat jan zbut qe kur ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: kot, per kultur t`pergjithshme...Cher me se u mjelshin :idea: jo pergja, vec per shkembim njohurish /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Vallaj PenVanGoge serizisht e thash.. Po bohen femrat me burra se burrat. [/qb]
C'osht ky perbindsh /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te qeka afru ty me t'keqen shoqja /pf/images/graemlins/laugh.gif ????

/pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Cher:
[qb] abso me dare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gott, shyqyr qe s mbane ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

un thashe se me thonj :devil:

:goofy: