Nuk jam kondra hic. Ne fund fare mund ti rreshtojme dhe tua "eleminojme" (nuk po gjejsha folje aktive adapte /pf/images/graemlins/laugh.gif ) sipas profesioneve...Fillimisht postuar nga alma negra:
[qb]
How about sharre elektrike?!
[/qb]
Edhe ky llaf me vend !!! Atehere une them tu hidhemi...Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Duhet me nderru taktike :idea: [/qb]
Xixe rri urt' mos boj xixa...Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ajjjjjjj si qekam HOT fare sot per te gjujt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Atehere Ximit i duhet hy ne brendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe me ja honger shpirtin çik nga içik me kaça buke si fergese n'ftere /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] se i ma celsat e kalase /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zabelle jam tu lshu shkendija si semafor /pf/images/graemlins/laugh.gif bon vaki kalo nai wolksvagen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
Xixe rri urt' mos boj xixa...
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Kroli si stil, maj men te çate ne dysh - ta sillte shkumen ke surrati, kur se aspetojshe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Oj do e largoni ket konceptin e pulkave juve se m'duket si "scarlata" mu, le te damkosemi ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
Co ky glasim Ximit - Ximi qeka pike kyce !!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif