AMAZONA CluB

alinos

Forumium maestatis
Re: AMAZONA CluB

Qyqa Iz,
me i pas breket aq rrezistente cunat, s'po i dum hic!!! Se tapo na mundojne kot /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

How about sharre elektrike?!
:cool:

alinos

Forumium maestatis

s'e kuptova ket taten Danae, t'i ishe n'favor te armes se Izy-it apo times, jo se mund t'i perdorim te dyja ne momente te ndryshme e ke parasysh vet ti, lind nevoja /pf/images/graemlins/wink.gif
:cool:

Danae

Primus registratum

po imagjinoja cunat me breke rezistente,ndaj po qeshja me lot,por ata do qanin me lot :lol: ,
voten time e jap per sharren,por :)ngjan sikur rruhen tek berberi me ate thiken qe u vene pas qafe,besoj se burri im nuk do me kerkoje kurre nje gje te tille,kam frike se do tentohesha... :devil:

Guest

how about gershane tropojaneee :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga alma negra:
[qb]
How about sharre elektrike?!
:cool: [/qb]
Nuk jam kondra hic. Ne fund fare mund ti rreshtojme dhe tua "eleminojme" (nuk po gjejsha folje aktive adapte /pf/images/graemlins/laugh.gif ) sipas profesioneve...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Zabelle me i rreshtu mire, mundesisht me sliper si n'at' kohe ne ore te fiskultures /pf/images/graemlins/laugh.gif po me i eleminu si do e bojme apo me denim percaktim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Amon te nderrojme taktike se na iken te tere edhe nje gjel te rrjepur qe kishim na la ato dy pende qe i kishin mbet dhe cau ferren e u zhduk :confused:

Duhet me nderru taktike :idea:

gezim lame

Primus registratum

ba edhe nje dite te shtune-diele si leni robt rehat..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse nje pershendetje te vecante "a la gallina agli occhipinti" qe eshte me e serta e kotecit.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos me pelqeu shume me thone te drejten te faqja me pare, bahh me cfare stili ta hudhte kollaren n'qafe.....

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Duhet me nderru taktike :idea: [/qb]
Edhe ky llaf me vend !!! Atehere une them tu hidhemi...

hot

Hotgirl

un propozoj qe ximit ti prihet koka!! :devil:
dmth ti glasim persiper deri sa ti vin ment /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

Hotto ti me ate avatar sikur promovon 'lirshmeri' /pf/images/graemlins/laugh.gif ne rradhet tona !!! Vish noi gjo hekri se duhet te tregojme rezistence...

Kshu sna marin as seriozisht /pf/images/graemlins/laugh.gif ... jo per gjo !!!

gezim lame

Primus registratum

kshu do me bo fushate elektorale timi..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
i thu vetes ene politikane pale.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hotit e kemi per "ndjellje" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos na e nga...

Per hudhje mu me ke per KROL (stil osht ky me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: )

Ajjjjjjj si qekam HOT fare sot per te gjujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

isabelle e kam kshu mi,si ne aparenca se mrena me hekur jam vesh!!
e kom me jau mar kalane na mrena ne per te realizu ate planin e glasave!! :devil:

ximo thuj cte dush ti,ama una voten tate e kom mare :wink:
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ajjjjjjj si qekam HOT fare sot per te gjujt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Xixe rri urt' mos boj xixa...

Kroli si stil, maj men te çate ne dysh - ta sillte shkumen ke surrati, kur se aspetojshe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] se i ma celsat e kalase /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Atehere Ximit i duhet hy ne brendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe me ja honger shpirtin çik nga içik me kaça buke si fergese n'ftere /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Co ky glasim Ximit - Ximi qeka pike kyce !!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
Xixe rri urt' mos boj xixa...

Kroli si stil, maj men te çate ne dysh - ta sillte shkumen ke surrati, kur se aspetojshe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zabelle jam tu lshu shkendija si semafor /pf/images/graemlins/laugh.gif bon vaki kalo nai wolksvagen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kallxoje icik si shkumote kroli iher se ta mori vesh dynjoja i duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
Co ky glasim Ximit - Ximi qeka pike kyce !!!

Oj do e largoni ket konceptin e pulkave juve se m'duket si "scarlata" mu, le te damkosemi ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif