Po me mua c'pate?Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]insano ato gjona bojn vaki vetem te krevati putrakut.....aty eshte kok a pili pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif
majesticooo...njeh ku e ke ate historine qe desha me t'thon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe une kam ca kohe qe e mendoj nje gje te tille!Fillimisht postuar nga renea:
[qb]
meqe ra fjala, po mendoja nje here si i cuditshem qe jam "po sikur te vdese nje nga antaret e AF si do e marrem vesh na, qe ti hapem nje teme, si hapim tema per ditlindjet"
[/qb]
/me qendron larg...Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]tea nostalgji vallaj e e them pa fryk hic....
ti mer insane djali....ishalla spo t'bi fati xingaros se do bohesh Rezistent /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pysni llapaqenin se ai ka eksperinece /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga simply me:
[qb]Edhe une kam ca kohe qe e mendoj nje gje te tille!Fillimisht postuar nga renea:
[qb]
meqe ra fjala, po mendoja nje here si i cuditshem qe jam "po sikur te vdese nje nga antaret e AF si do e marrem vesh na, qe ti hapem nje teme, si hapim tema per ditlindjet"
[/qb]
Larg qofte!!![/qb]
te me rroç per komplimentin... dukesh eshte fajle e perdorur me vend /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]Nazhuku, dukesh king ti lal /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa here duhet ta them? nuk jane kineza ato ne foto jane JAPONEZAFillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]O kinez![/qb]
pse dhe LR ka qene tek ai krevati ?!?!?!?Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]e mpiu LR-ja ket![/qb]
ihihihhiiihihhhihiFillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]a me qen me qen....do me u knoq e? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]