Albumi (Komente)

butterfly

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Fillimisht postuar nga lissus:
[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[/qb]
ehehheh 90000 km larg jam une ( apo me shume... ) ska gje po he !!![/QB]
.. :confused: :confused: me ke ba me marr nje meter e me mat sa eshte distanca rome - USA

hajt shneden e ste dena ktu .., se skemi ku te strehojme me gjthe ate tufen tane .[/QB][/QUOTE]

po pa tufe na pranoni?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb]si i kam shoqet mi aman /pf/images/graemlins/smile.gif
reaksioniste si shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jo kshu te mira dukeni ju po pastaj te hani gurmazin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :cool:

lorena

Primus registratum

papapapa sa bukur qe keni dale tek fotot merr yahooo....
pese mer Kastrioti ishte aiiieeeee??? ene merret me politik kot se koti /pf/images/graemlins/laugh.gif ... jeni shume te bukur te gjithe...po i gjo o Insane boll na nzorre Kunezet o japonezet ca jane mer yahoo se sjan shume te bukur na tremin sa hapet faqja /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]papapapa sa bukur qe keni dale tek fotot merr yahooo....
pese mer Kastrioti ishte aiiieeeee??? ene merret me politik kot se koti /pf/images/graemlins/laugh.gif ... jeni shume te bukur te gjithe...po i gjo o Insane boll na nzorre Kunezet o japonezet ca jane mer yahoo se sjan shume te bukur na tremin sa hapet faqja /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif
[/qb]
pranaj mi i kam vene, ata te shemtute une cka, dukem me i bukur sec jam /pf/images/graemlins/tongue.gif
se kape ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

moonlight

Primus registratum

insane, s'ka gje po he, me mire ashtu natyrshem sic ke dal sesa poza te sforcuara e provokuese. /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

Fotot e Djallit te Vogel e te Putrak jevgut, nuk me hapen.

TEA

Forumium maestatis

apapapaapap se dijsha qe ishe kaq i mire me evgo me gjumslyka /pf/images/graemlins/laugh.gif
o Munoo nuk e dijsha re çuno qe ishe kaq i apasionum per Blektorin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O muno se mos vijshe icik me afer ti re . Apo kishe frike Bariun ??? :confused:

Kuqalashja

Primus registratum

Putraku teper teper teper simpatik te fotoja e pare. Me pelqeu dhe sfondi /pf/images/graemlins/smile.gif

Muniiii po vi nje tjeter nga afer te te shofim syckat e bukura /pf/images/graemlins/smile.gif (i kemi dhe te nje ngjyre - ta marre vesh dynjaja e tane)

Diavolessa

Valoris scriptorum

PutrakuSleepingRoom.jpg

Miiiiiiiiiiiiiiii! Yomooooooooooooooooooooo!

Ma i pezzi di frutta ci stano? /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

mua me pelqeu renea, kur ka qene gjimnazist, vellai i Insane, macja e Me Myself and I, allciu i tedit /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe dikush tjeter.

TEDI

Valoris scriptorum

LEA22 NUk eshte Allci sepse nuk ka zhgarravina siper . Eshte Fasho...

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]O muno se mos vijshe icik me afer ti re . Apo kishe frike Bariun ??? :confused: [/qb]
LOL, ça ti boj plakut qe nuk ka mesu akoma me perdor zumin /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

o putrak o putrak
ti me je porsi zambak /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

LOL, ça ti boj plakut qe nuk ka mesu akoma me perdor zumin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbase s'di me perdor zumin /pf/images/graemlins/laugh.gif Por ka bo alamet djalit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

LOL Pappy

Jo mi lal se zoomin nuk di me perdor ai se detyrat e tjera i ka bo me ndjenje te lart pergjegjsie.

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]LEA22 NUk eshte Allci sepse nuk ka zhgarravina siper . Eshte Fasho...[/qb]
te keqen e komes pra tedo, se kujtova mos ta kishte trashur allciu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

putrako e njof mire ate krevatin ku je shtri ti plako....e bir bir ç'osht bo aty,kan lon nderin e burrnine ca e ca te ai dyshek. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

C'me kan pa syte. Neser jam duke dale neper Tirane me pa Putrakun /pf/images/graemlins/wink.gif
Hirko thuj cer te dush po mas teje e kan prish i cik doren pleqt /pf/images/graemlins/wink.gif Mos t'i neli hatri kti te voglit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pappi c'e do zoomin mi lal se bahesh me zemer me pa syckat e ktij blu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif