Albumi (Komente)

I

insane

Guest
Re: Albumi (Komente)

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Dua te behem kineze :rolleyes:
E ben dot?
Se ben dot.
Ke b...?
S'ke b...?
E ike p..... tani.

Sec mu kujtua pa jo per gje. :tipsy: [/qb]
te pranoj edhe pa qene kineze /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

Tani qe hipa maje thanes une dua se s'ben te behem kineze. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te thashe mos me lije te hipja maje thanes, se une maje thanes keshtu flas. :rolleyes: :rolleyes:

personazh

Valoris scriptorum

majestico mu kujtu ajo shprehja "puthe flamurin o bir" kur pashe foton tet /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]majestico mu kujtu ajo shprehja "puthe flamurin o bir" kur pashe foton tet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti doje me puth flamurin apo ate qe po mbante flamurin ?!?!?!?!?

albana

Lara Croft

Apo duke puthur flamurin doje te puthje dhe gjera te tjera? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

meqe ra fjala...larg durt nga majesticu se...
scissors.jpg

Blendi

Primus registratum

Albana te foto me mua nuk ke dale mire. je me e bukur. jo po qe ta dine. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Blendi

Primus registratum

PS. Paska ra goxha cmimi karameleve te faqet e fundit huh? Mall shumice.

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Albana te foto me mua nuk ke dale mire. je me e bukur. jo po qe ta dine. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
E rendesishme eshte qe e di ti /pf/images/graemlins/wink.gif apo s'te kam edhe afer /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

O Nazhi, po ajo me qeleshe c'te kujton? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Insi, me ben te ndjehem safer. Thnx. :thumbsup: :tipsy:

personazh

Valoris scriptorum

qelshja e?...njonen qe kam pas gjujt ke fshati gjyshit /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]qelshja e?...njonen qe kam pas gjujt ke fshati gjyshit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lol nazho hahahhaha ca fshati. Me thuaj te pakten te di nga kam origjinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]karamele Zana, vijne nga Tirana, nga Tirana - Peshkopi, bohhhh cu vela une e ti![/qb]
cme ka marre malli per zana mu!!!

LEA

Primus registratum

shko ke faqja 14 se kane per te te dale prej hundesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]shko ke faqja 14 se kane per te te dale prej hundesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po shume simpatike qe ama, s'ke ci thua. :thumbsup:
Mua me pelqeu per vete.

Kuqalashja

Primus registratum

pff ju te dyja me lart se paskeni dhe te njejtin avatar, na ngaterruat /pf/images/graemlins/smile.gif

c'a simpatike ajo te faqja 14 mi, si gabele e llangosur. Te bukura jeni ju te dyja, te thjeshta dhe terheqese (si dhe une kuptohet) /pf/images/graemlins/tongue.gif