Albumi (Komente)

alinos

Forumium maestatis
Re: Albumi (Komente)

nuk e kisha per ty mos te rreje menia /pf/images/graemlins/tongue.gif

renea

Primus registratum

Irko, na i prezanto ato shoqet .... ne ato male rripa rripa, here ua hipe, here ta hipen

Hirkooooo ma jep njehere borxh kete putrakun? Te betohem s'kam per ta perdor shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Alinos e ke gabim. Teknologjia e fundit eshte gjithmon me e bukur. Ajo e vjetra eshte me e forte, rezistente.

Little bro, ku ma paske mesuar dhe kengen more trim.. E pe lakon e madh me bageti moreeeeeeeeee. I kam shoqe per kok, nuk perzihemi sentimentalisht. Vetem ideja se mund te puthemi na ben per te qeshur.. Kshu eshte kur behesh shoke menjeher. /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

apo si qen mledhur bagetia, gati per sulm, muahhh derman ne e dergo nje knej nga shbaja.
meqe ra fjala, po mendoja nje here si i cuditshem qe jam "po sikur te vdese nje nga antaret e AF si do e marrem vesh na, qe ti hapem nje teme, si hapim tema per ditlindjet"

dhe per cudi sot zbulova temen e amperit...
eshte thjesht koicidence apo pjese e dickaje (une nuk vesh LEE DUngarees)

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]Hirkooooo ma jep njehere borxh kete putrakun? Te betohem s'kam per ta perdor shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shoqja Rrapa, qoft e bere. Per rezistencen jap ate dhe shume gjera te tjera.

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga renea:
[qb]apo si qen mledhur bagetia, gati per sulm, muahhh derman ne e dergo nje knej nga shbaja.
meqe ra fjala, po mendoja nje here si i cuditshem qe jam "po sikur te vdese nje nga antaret e AF si do e marrem vesh na, qe ti hapem nje teme, si hapim tema per ditlindjet"

dhe per cudi sot zbulova temen e amperit...
eshte thjesht koicidence apo pjese e dickaje (une nuk vesh LEE DUngarees)[/qb]
si film po me duket mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]putrako e njof mire ate krevatin ku je shtri ti plako....e bir bir ç'osht bo aty,kan lon nderin e burrnine ca e ca te ai dyshek. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LOL

Qe ta dij populli. Tek ai krevat ndodhi gjema midis Nazhukut dhe Xingaros ne dt 1 Prill 2002. Nuk dihet me saktesi cili, por njeri nga te dy nderroj parti ate nate.
.... e fù cosi che nacque l'amore /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

shpresoj mos jete nazhuku me te kam zene ca shoqeri koheve te fundit...
nga ana tjeter xingaro :eek: :eek:

tirana

Primus registratum

Garanci nuk leshojm Insano,kok a pil osht ai muhabet. Nderkohe mberthehu mir se nuk i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Ashtu de, biles dopio ta vesh se koh te liga jane!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Ashtu de, biles dopio ta vesh se koh te liga jane!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i majmuno ca sekreti kam me te tregu una ty!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]mi meto la cintura di castita[/qb]
pse qysh kur casto ti??? ato thai ppl te pin gjak ne vetull /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

insano ato gjona bojn vaki vetem te krevati putrakut.....aty eshte kok a pili pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif

majesticooo...njeh ku e ke ate historine qe desha me t'thon /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

qe t'ja rras shokut une ...!
....Xingaro u ka bo me Rezistence, te kuqe biles.

kush ve bast me mu qe ky th&th nuk shuhet per dy muj mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]qe t'ja rras shokut une ...!
....Xingaro u ka bo me Rezistence, te kuqe biles.

kush ve bast me mu qe ky th&th nuk shuhet per dy muj mo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a ty te mort e mira me nazhuko se me ke lon pa frym, tu qesh kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif
pse re derbardh punet e tua personale sidomos ato te 1 prillit i pergoja lart e poshte .....apo pate nje rikthim te nostalgji per shkak te kruvatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

[qb]insano ato gjona bojn vaki vetem te krevati putrakut.....aty eshte kok a pili pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif

majesticooo...njeh ku e ke ate historine qe desha me t'thon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire o mire kok a pil qeka po na thuaj te ta kemi merakun kur te na ulesh afer ne tavoline apo te jemi te qete!!!

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]mi meto la cintura di castita[/qb]
pse qysh kur casto ti??? ato thai ppl te pin gjak ne vetull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se kuptove ti... cinturen e castitas e ve nga pas... se mos na behet ndonje e pabere kur jena tu flejt.

thai people leri jashte /pf/images/graemlins/tongue.gif
muahhhhhhhhh une ty, nga ke qene?