ALBANIA -UKRAINA

durrsaku

Forumium maestatis
Re: ALBANIA -UKRAINA

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Sapo lexova qe ndeshja Shqiperi-Ukraine do te transmetohet Live te Merkuren 09.02 nga ora 19:40 ne stacionin DSF

Shqiperi - Ukraine [/qb]
Tulle fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Po hyp ne tarrace direkt une /pf/images/graemlins/wink.gif

genti biraci

Primus registratum

degjova dike qe thoshte se ndeshja do te transmetohet ne top-channel live ne internet por nuk jam shume i bindur per kete keshtu qe nqs dikush di diqka ne lidhje me transmetimin e ndeshjes shqiperi-ukraine te na tregoje neve qe jemi ketej ne diaspore.Para Shqiperia edhe fitore 1-0 shenon gol Skela me penallti.

AL PACINO

Forumium praecox

per neshjen mes ALBANIA- UCRAINA milani do i vej nje aero ne dispozicion te shevcenkos
dunme ja bo si juventusi ateher ne1985 me polonin kur sollen bonjekun nji dit mas neshjes,dhe na shenojigolin ne tirane dhe na eliminoi---ishallah kete radhe ndodh e kunderta.
na duhet nje portier dhe qendra e mbrojtjes,se cipi sma mush menjen nuk eshte ne nivelin e neshjeve me perpara

ados

Primus registratum

Hmm, atehere duhet ta kontrolloje kete informacion..Po qe se eshte e vertete atehere ja hodhen edhe kesaj rradhe..!! Sjam duke dhene pare per te blere digalb apo albsat..!!

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Sapo lexova qe ndeshja Shqiperi-Ukraine do te transmetohet Live te Merkuren 09.02 nga ora 19:40 ne stacionin DSF

Shqiperi - Ukraine [/qb]
Une nuk e lexova/pashe askund :confused: ,ndoshta nuk kam dit me pa. [/qb]
Po te klikosh mbi linkun qe eshte me siper Shqiperi-Ukraine, do te dalesh te faqja DSF.eshte ne gjermanisht,por titulli duket qarte

ados

Primus registratum

Varet se ku jeton ne usa..
west coast or east coast.or in middle..
Ndeshja fillon ne 20:00 te mbremjes..ne tirane
Bej nje calculation, the you will find out....if you got "brain" of course

AlbiD

Primus registratum

Si i behet per ne knej nga toronto me ka na i lajm tmir deri tani?? Un degjova qe nje shqiptar kishte prenotu i lokal me e pa, nuk e di sa e vertet esht.

i_hekurt_ne_c'do_vend

Primus registratum

c'a thoni mer se late nam,per te shit pordh neve shqiptaret jemi n.1 keshu eshte me mire te ulim ****** e te presim ndonje mrekullui nga lart,neve nuk jemi per boteror mos yu beni tapa fare..c'a thoni mer,keni ik jashte truve.do ham 3 tulla ne tirane edhe 4 ne ukraine.apo harrut juve qe per ukrainen luan shevchenko?kush do ta mbuloje mer aman cipi apo aliaj?po mos flisni kodra pas bregut mer

john belushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga harrallamb:
[qb] c'a thoni mer se late nam,per te shit pordh neve shqiptaret jemi n.1 keshu eshte me mire te ulim ****** e te presim ndonje mrekullui nga lart,neve nuk jemi per boteror mos yu beni tapa fare..c'a thoni mer,keni ik jashte truve.do ham 3 tulla ne tirane edhe 4 ne ukraine.apo harrut juve qe per ukrainen luan shevchenko?kush do ta mbuloje mer aman cipi apo aliaj?po mos flisni kodra pas bregut mer [/qb]
pse flet kot ti mer,pse mo ca e ze shevchenkon ti superman dhe ne kemi lojtar me eksperjenc tani dhe nuk duhet qe te kemi frik nga asnje ekip ne bote.ti ze shembull ne Greqine ato kishin besim ne veteveten dheja arriten qelimit,pastaj dhe reali i madritit sa lojtar si puna e shvconkos ka dhe nuk poben asgje! NE DO FITOJME DHE KJO NUK KA DYSHIME

gentilushi

Primus registratum

kush e di sa perfundoi ndeshja kroaci - shqiperi????

si eshte e mundur qe nuk e gjeta as ne livescore.com dhe as ne nje faqe shqiptare
di gje ndokush prej jush???

genti biraci

Primus registratum

sapo mora vesh qe edhe adrian aliaj eshte demtu edhe nga deklarata e tij ai dukej shume pesimist po asht edhe hasi nuk kishte asnje permirsim nga demtimi qe kishte pas.Me sa duket edhe kete here do te na mungojne keta 2 lojtare kyç per kombtaren tone,sidomos hasi qe asht nder me te miret e kombtares.Kush mendon se ukraina fiton se ka shevcenkon ja fut kot pasi ai si lojtar asht shume i mire por asht si femen edhe pak me e prek rrezohet edhe une mendoj se me nje mbrojtes pull poste shevcenkoja ska me ba as gjane me te vogel edhe per kete jam i sigurt qe ai ka me ken ne hije pasi mendoj se Brigeli e ka parasysh edhe e din se qa duhet me ba.Une mendoj se lojtare te till si shevcenko me nje mbrojtes pull poste ska me kene ne gjendje me e mbajt topin ma shume se 2 sekonda keshtu qe te mos ja qajme hallin atij por vehtes sone ishall po mundena me e pa ne ketej nga diaspora. siq edhe e kam than shqiperi-ukraine 1-0 gol skela ne pjesen e dyte me penallti.Don Zoti Hasi edhe Aliaj bahen per kete ndeshje.Para Shqipnia edhe pak ma optimista atyne pragmatistave.Edhe nqs e mendojne qe kena me humbe te pakten te mos ja njallim vetes sone humbjen.Perderi sa kena fitu me Greqine mund te fitojme edhe me ukrainen.Bye bye te tanve.Genti Kanada.

Guest

Fillimisht postuar nga Ceasar:
[qb] kush e di sa perfundoi ndeshja kroaci - shqiperi????

si eshte e mundur qe nuk e gjeta as ne livescore.com dhe as ne nje faqe shqiptare
di gje ndokush prej jush??? [/qb]
Ndeshja me Kroacine eshte anolluar.