ALBANIA -UKRAINA

genti biraci

Primus registratum
Re: ALBANIA -UKRAINA

Me sa kuptohet Shevcenkoja do te jete ne Shqiperi,fakt ky qe per mendimin tim nuk duhet te jete aspak i frikshem per ne shqiptaret per vet faktin se po te ndjekesh nje fare llogjike do te kupotsh qe nje lojtar pas nje demtimi te till ska se si te luaj 90 minuta gje per te cilen jam i bindur qe shevcenko nuk do te luaj.Pastaj hajde te mendojme se do te luaj,kush me thote mua se ai lojtar nuk do te tregohet me teper se sa duhet i kujdesshem nga frika se mos e perkeqeson demtimin krejt qarte mund te shifni rastin e Ronaldos.Mos e keqkuptoni.E di qe demtimi i Ronaldos ishte ne nje shkall shume me te larte por edhe ai kishte nje rikuperim edhe mendoj se asht gjithmon e njejta ndjenje kujdesi kur futesh ne loje pas nje demtimi.Nqs Shevcenko do te luaj kjo eshte edhe ne varesi te rezultatit te ndeshjes.Te jeni te bindur se te gjitha deklaratat a botuar nga gazetaret tane jan me nje qellim te mire qe duhet te marrim masi kunder ukraines duke menduar se ne fushe do te jete edhe Shevcenko ne menyre qe tek ekipi te mos kete asnje ndjenj euforie keshtu qe edhe nqs ai luan ai nuk do te jete ne formen e vet keshtu qe mos prisni shevcenkon qe jeni mesuar te shikoni keshtu qe une nuk mendoj se per shqiperine rreziku kryesor eshte shevcenko,per mua rreziku kryesor eshte Ukraina.Gjithsesi i permbahem parashikimit tim.Shqiperi-Ukraine 1-0 gol i skeles ne pjesen e dyte me penallti.Bye bye edhe ishall e shofim shqiperine ne gjermani.Bye.

InaRocks

Primus registratum

Shpresoj te fitojme,do lutem te fitojme

Forca Shqiperia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

shevçenko dje ne ndeshjen milan - lacio, jo vetem qe shenoi golin e pare me goditje denimi per milanin qe ne ate kohe dominohej nga lacio, por futja e tij ndrroi fatin e ndeshjes. beri milanin te fitoi ne minutat e fundit. pra ai eshte ne forme te plote.

sa i perket ndeshjes pasneserme, fati saj nuk varet nga forma e ukraines (euforia apo jo e saj) por nga "forma" jone. e vura ne kllapa "forma" ngaqe me te nenkuptoj jo talentin por VETBESIMIN e çdo lojtari, vetbesimin e çdo spektatori e qytetari ne forcat tona.

sepse qe thoni ju te gjithe akoma e sot, kur ndeshen me ne, na konsiderojne TE DOBET. pra ata vijne te fitojne edhe pse ndodh te mos e deklarojne publikisht.

ndersa ne nuk i konsiderojme keshtu te tjeret, nuk jemi fare budallenj prandaj, por i ndajme ne grupe, dy ose tre, ne ata qe mund ti hame si dhe ne ata qe mund te na hane por edhe ne ata qe s'ka sesi si mos te na hane.

per ukrainen, fare ndryshe nga danimarka, ne as kemi respekt si vend e as si popull. pra mesa po shoh jemi pergjithesisht te fryre ne bllok.

po te jete keshtu kemi shanse te fitojme. gjate lojes ukrainasit do ta ndjejne mosperfilljen tone nacionale per ta, e kjo MUND ti beje te dyshojne tek vetja.

ju flet, i derguari posaqem ne qemal stafa, ahmet shqarri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

O TIFOZA
JU KAM THAN SE
DO FITOJM 1 - 0 /pf/images/graemlins/smile.gif
SHEVA NUK DIN ME LUJT N FUSH ME GROPA /pf/images/graemlins/wink.gif
MAJENI MEN.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Bonjau ropeve te shtepise tende se qenke trap fare.Mbeturine,kalbesire............ [/qb]
kanan mor legen e i paftyre. postimin e vetem qe ben te kjo teme, ME DREJTOHESH MU, pa lidhje fare me subjektin ketu.

neqofte se une filozofoj, ti ç mut do ? pse shqetesoh ? a ske pune tjeter aaaa ?
prandaj ti i merriton te sharat, bile te isha administrator tipat si ju me poste si me lart, pa asnje fare lidhjeje me subjektin e as te PAKTEN, shkrimin tim, i beja ban per ca kohe.

por ketu eshte kthy han me shume porta e ti perfiton.

veçse me mu mos e perserit me, se te shaj nga nona pastaj, bile vij aty ne belgjike e ti shkul veshet.

a degjon ?

t'me falin te tjeret per daljen nga tema.

mostro

Putraku

do zoti ja kput komen na njoni sheves,se na lodhi..
na romanistet kena met mrapa:(

tonni

Primus registratum

fitoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

al
bani
aalbania
albania
albania
albania

tonni

Primus registratum

Shqiperi-Ukraine 3-1
Ukraina vec femnat i ka te forta se per futbollista vec sheven kan.
Mos kini frike o Shqiptare se do Fitojm
Fitore KUQEZIVE

Guest

Kur te behet Goli i pare..do theras sa te ngjirem..
/pf/images/graemlins/laugh.gif
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

xhoni

Primus registratum

po ne internet a mund te shifet kjo neshje ????
nqs ndonjeri ka informacion le te na e thote

Hey Joe

Primus registratum

une them sot ,neshja shijo shume edhe me noi muzhike perkrah se sido qe te dali ,ti del i fitum . lene pastaj te jete noi me shale te gjata , te ****** neshjen pastaj.

hajt me te mira dhe bofshi qejf sot

xhaxhi_eli

Primus registratum

O cuna ku jeni mre? Apo po festoni fitoren /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :rockband:

Boby

Primus registratum

Na e futen...jo se luajten shume me mire se ne,po e kemi mbrojtjen yll fare.
Kshu eshte kur luan me nje sulmues vetem,dhe me nje si puna Tares qe i kthen (_!_) portes.
Per mendimin tim qe faji i skemes se Brigelit.Ne ndeshjet e tjera te provoje ndonje gje tjeter se do lem nam.Ishalla fillojme te fitojme jashte tani se ne fushe tone aq e patem

mostro

Putraku

Si na rrafen neve ataja me??me erdhi keq per gjithe ata robt ne stadium..ca qefi :thumbsup:
forza albania se pas gjashte mujsh eshte kampionati i ping-pongut,si dihet..

AL PACINO

Forumium praecox

ky eshte FUTBOLLI
TI poseson topin per 90min,luan ne gjysemfushen e tjetrit,dhe 3-4 raste te pastra per te shenuar + nje penallti.Ai tjetri me njehere e gjysem qe zbret ne zonen tende,shenon dy here.Jam shum i zhgenjer nga rezultati i neshjes se mbreshme,nuk munda ta pranoja per tere naten,e deri tani,por futbolli i ka kto /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam dakort qe ky eshte niveli i futbollit tone,ky eshte kualiteti yne, kjo eshte forca jone.por futbolli ukrainas,nuk eshte me shume teknik se futbolli yne,jane me atlete,dhe fizikisht,me mire se ne,por nuk duhet te harrojme qe futbolli ukrainas ka 2 muaj qe eshte i nderprere,dhe gati i gjithe informacioni vinte nga kampionati ukrainas.
Jam i mendimit qe dhe Brigel,ka ndihmuar dhe ai,ne humbjen e mbreshme.Si eshte e mundur qe nje futbollist si FATMIR VATA te mos thirret ne komtare,nje futbollist qe ne bundeslige ,eshte futbollisti qe i behen meshume falle,nje futbollist qe jep7-8 asiste per gol ne cdo ndeshje,nje futbollist qe ka nje mesatare te larte per ndeshje,nje futbollist qe ka nje driblim - secco- sic thon italianet.
E dime mire qe kur nje squader mbyllet mire ne mbrojtje te hekurt,e vetmja menyre eshte qe te kesh ne squader lojtare qe dine te driblojne,qe me driblimet e tyre hapin mbrojtjen e kundershtarit
Un jetoj ne itali,dhe kam fatin te shoh futbollin me te mire ne bote,dhe futbollistet me te mire ne bote.Kam rastin te shoh dhe valon behramin, qe vitin tjeter e shohim me juventusin.
NJe futbollist qe FSHF eshte interesuar shum pak per ta sjelle ne gjirin e komtares, duhet te inzistoje me shume FSHF per te,eshte nje talent i vertet.
Duhet te punojme me shume, per te arritur nivelin e te tjereve,vetem me pune mund te arrijme gjithcka
pershendetje te gjithte tifoseve shqiptare kudo ku jane :wave: dhe ne vecanti atij kosovar :wave: