Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Pikerisht ate cast ndjva ca gishta te holle qe pe terhoqen prej flokesh. Ishte Albana, pa zhurme me terhoqi deri ne koridor, ashtu si nje gjahtar terheq nje dre te plagosur nga briret. Mbylli deren me kujdes.
"Pse kerkon te na zgjosh femijet?" - pyeti rrepte.
"Po ti e ke pare qe ajo nuk eshte femije?"
"Shush, vagabond, eja me bej ca masazh",
"Po ja se s'kam pune tjeter une tani, te kreh bishtin tend"
"Blendush" ne syte e saj u shfaq prap ajo, Oh, jo!!! Ajo drita ndjellese te ciles nuk i rezistoj dot, ai shikimi i kuq qe terbon demin. Njera nga kopsat e pantallonave ra ne toke. Ajo nftitiveteullat dhe ia beri; "E shikon?" me sy.
U gjendem ne shtratin e saj te madh. Isha lakuriq, mes carcafesh te pafund qe ndrisnin bardhesi. Mblodha gjunjet mbas trupit, lakuriq dhe vetem sikur nuk shkon. Vetem atehere vura re se kreati i saj ishte i pafund. Vertete, dy nenkresa i kisha prane, si jane ato zakonisht ne nje kreat dopio, por skajet e tjere nuk dukeshin gjekundi. Shtrati i Albanes ishte si nje fushe e madhe e mbuluar nga debora. Nuk mora vesh se si ndodhi por nje cast me vone ajo u gjend mbrapa meje. Ndjeva floket e bute mbi kurrizin tim dhe buzet e saj, si gonxhe te vogla qe i binin qafes sime lart e poshte, me thithje te vockla te shpejta. Gjumet mu larguan nga trupi me zor, nuk rrija dot me ashtu. U rrotullova dhe e kapa nga trupi, e vura nen vete. Vura re qe lekura e saj ishte thuajse e bardhe, ne fakt nje roze e bute, dhe bente kontrast me lekuren time. Eshte kenaqsi te rreshkasesh atyre kthesave te ijeve, cudi se si mund te ndjesh kaq kenaqsi sikur vetem doren te shkosh, rreth barkut e te zbresesh poshte per te ndjere kofshet e plota. Ia ngula thonjte ne vithet dhe ia shpendave, pastaj u rrotullova vertik dhe ajo as kuptoi se si u gjend mbi mua. Por u orientua shpejt, pastaj gjithnje e me shpejt.
Cfare bejme pas orgazmes.
Orgazme tjeter
Jo jo, mos i keqkupto
ata duan te dinte tjeter gje.
Oh, po
Mbeshtillemi
fort.
Mbeshtillemi fort. une qaj
Ti qan?
Ndonjehrre, kur qesh ti.
Qan pse une qesh?
Shhhhhhhh!
Isabelle eshte ne dhomen ngjitur , do na degjoje.
Ku?
Ngjitur, dukemi nga dritarja.
Edhe ajo duket qe ketej.
Po.
Ahi po i binte telefonit. Fytyra nuk i dukej se ishte kthyer me kuriz. Por degjohej nje "Alo, Alo, Ciao" e larget. [/qb]