Albana perseri mes jush

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Albana perseri mes jush

Po ndal nje minute une te shoh firmaqen tende /pf/images/graemlins/wink.gif

Te te them nje te forte re /pf/images/graemlins/laugh.gif

....te te cliroj na emocionet e pickimeve /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E para qe te te jap nje te puthme te ngjitshme se me paska marre malli per zhulin tat /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

E dyta:

Muni kish parku Murrcedsin ke cepi rruges pas nje furgoni, kalon Lara aty dhe nuk e kishte mendjen se ishte duke te shkrujt ty nje SMS /pf/images/graemlins/laugh.gif .....dhe fapppp perplaset iher ke furgoni.Muni e shifte, kjo vazhdon pa ngrejt syte.Ecen cik me tutje dhe fapppppp perplaset ke pasqyra murrcedsit te Munit dhe ia thy pasqyren /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Muni: Na moj ti motraaaaaaa, qenke si shkrepse Misto Mames ti, me ferkohesh keteja dhe me ndizesh atje tutje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Do me more /pf/images/graemlins/laugh.gif se kam pasuru repertorin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le qe boll per sonte se me ka dale nami keq si gjo e omel /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet me rikthy reputejshenin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do na e qendisi Lara neser nga nje me pune dore /pf/images/graemlins/laugh.gif se Muni ahaaaaa na ka lene lesht e puplat ne dore /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Megjithese vras menjen kur ka qendis noiher ajo.

Ka qendis re, me ka thone mu, krevatin 8 here nga 4
Nuk di si e qujne kete punen me dore :idea: s'me ka rasti ende :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

Dor me nje a dore me dy s'di una se i bo tufa ... /pf/images/graemlins/laugh.gif lulet lara /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thua ta kete kaq te madhe doren re /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk di gjo :angel: pa provu :angel:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mos nderro bisede /pf/images/graemlins/laugh.gif le ta zeje lemza Laren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

I hurt myself today to see if I still feel...
ai ca kopje une e di ekzktesisht nga vjen ajo ehehe nine inch nails , :lol:

Guest

the song is called hurt and its covered by Johny cash before he died /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Pikerisht ate cast ndjva ca gishta te holle qe pe terhoqen prej flokesh. Ishte Albana, pa zhurme me terhoqi deri ne koridor, ashtu si nje gjahtar terheq nje dre te plagosur nga briret. Mbylli deren me kujdes.
"Pse kerkon te na zgjosh femijet?" - pyeti rrepte.
"Po ti e ke pare qe ajo nuk eshte femije?"
"Shush, vagabond, eja me bej ca masazh",
"Po ja se s'kam pune tjeter une tani, te kreh bishtin tend"
"Blendush" ne syte e saj u shfaq prap ajo, Oh, jo!!! Ajo drita ndjellese te ciles nuk i rezistoj dot, ai shikimi i kuq qe terbon demin. Njera nga kopsat e pantallonave ra ne toke. Ajo nftitiveteullat dhe ia beri; "E shikon?" me sy.
U gjendem ne shtratin e saj te madh. Isha lakuriq, mes carcafesh te pafund qe ndrisnin bardhesi. Mblodha gjunjet mbas trupit, lakuriq dhe vetem sikur nuk shkon. Vetem atehere vura re se kreati i saj ishte i pafund. Vertete, dy nenkresa i kisha prane, si jane ato zakonisht ne nje kreat dopio, por skajet e tjere nuk dukeshin gjekundi. Shtrati i Albanes ishte si nje fushe e madhe e mbuluar nga debora. Nuk mora vesh se si ndodhi por nje cast me vone ajo u gjend mbrapa meje. Ndjeva floket e bute mbi kurrizin tim dhe buzet e saj, si gonxhe te vogla qe i binin qafes sime lart e poshte, me thithje te vockla te shpejta. Gjumet mu larguan nga trupi me zor, nuk rrija dot me ashtu. U rrotullova dhe e kapa nga trupi, e vura nen vete. Vura re qe lekura e saj ishte thuajse e bardhe, ne fakt nje roze e bute, dhe bente kontrast me lekuren time. Eshte kenaqsi te rreshkasesh atyre kthesave te ijeve, cudi se si mund te ndjesh kaq kenaqsi sikur vetem doren te shkosh, rreth barkut e te zbresesh poshte per te ndjere kofshet e plota. Ia ngula thonjte ne vithet dhe ia shpendave, pastaj u rrotullova vertik dhe ajo as kuptoi se si u gjend mbi mua. Por u orientua shpejt, pastaj gjithnje e me shpejt.
Cfare bejme pas orgazmes.
Orgazme tjeter
Jo jo, mos i keqkupto
ata duan te dinte tjeter gje.
Oh, po
Mbeshtillemi
fort.
Mbeshtillemi fort. une qaj
Ti qan?
Ndonjehrre, kur qesh ti.
Qan pse une qesh?
Shhhhhhhh!
Isabelle eshte ne dhomen ngjitur , do na degjoje.
Ku?
Ngjitur, dukemi nga dritarja.
Edhe ajo duket qe ketej.
Po.
Ahi po i binte telefonit. Fytyra nuk i dukej se ishte kthyer me kuriz. Por degjohej nje "Alo, Alo, Ciao" e larget. [/qb]
Nje pyetje kam une Blendi;Frymezimi per kete pjese kur te erdhi ty yll?
Une duhet te heq dore nga e lexuara e AFse naten se po fle me lloj lloj idesh /pf/images/graemlins/laugh.gif mekati... /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Bana me dukesh e rigjeneruar komplet qekur je kthyer nga ai udhetimi i mrekullushem :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kordelja shikonte femrat me syte e zgurdulluar dhe pastaj Sailorin gjithe deshperim. Nje ti futur nje te fshire qurreve me mengen e bluzes se ketij te fundit, mori drejtqendrim dhe...

:lol: :lol:

Rri re dreq femne se ma shpife :lol: me vje me vjelle edhe nga uji tashi :lol:

Blendi

Primus registratum

1:27, tani Lara do jete duke takuar Kordelen, mendova dhe fshiva buzet me gjergjenin qe kishte harruar ne kolltuk. Ne gjergjen mbeten shenjat e buzeve te mia, sa cudi, une nuk thash qe kisha ngrene ndonje gje, ne fakt agje nuk kisha ngrene, thjesht desha te shijoj gjergjenin.
Qe jashte deres degjoheshin zerat e femijeve qe luanin ne koridor.
"Paskan pjelle prap komshinjte" mendova me vete.
Ra dera. Tre here, pastaj ndaloi, pastaj tre here te tejra.
Kur e hapa, ishte ajo debilja qe kemi komshie.
"Na keni mush bacen me bishta cigaresh o riiii?!!!"
"Ik mi se po t'i q# $@&^%## %$#@!!!!"
Syte e saj u hapen.
Dera u mbyll.
Na myten Budallenjt
Ne rruge ishte fresk. Zonjat e bukura ishin ulur te drekonin ne tavolinat nen hijet, kamariere te sjellshm vinin rrotull e rrotull. Mora dhe une u ula ne nj cep me nje dopio konjak, ndeza nje cigare. ISha vetem fare. Pak i mrerzitur.

albana

Lara Croft

Vetmia po i shijonte derisa ne nje tavoline ne cep te lokalit pa dy kembe te bukura qe i kujtuan Laren.Ai perseri e kishte dredhur dhe ndjenja e fajit iu mblodh ne gryke.Nese Albana nuk do ta provokonte vazhdimisht ai do ja dilte te ishte besnik po dhelpra e kishte bishtin te bute dhe thonjte te gjate.I kundroi kembet gjithe deshire dhe nxori celularin.
-Alo!Ku je?
-Ne dentisti zimer po ti?
-Ne mbledhje.
-Do takohemi?
-Jo sot.Kam probleme me nje dhemballe.Do me iki gjithe dita ketu.
-Aha.
-Mire zemer me mer ne telefon po te te dhembi shume.Te vij te te mbaj doren po te kesh nevoje.
-Pa merak.
Zeri i Lares iu duk i ftohte.Iu prish terezia.Nxori portofolin dhe u nis per tek kamarieri qe kishte qendruar prane tyezes te kembeve te bukura aty pas murit.
-Po ti ketu-uleriu.
Ishte Lara me LR mavine.

Blendi

Primus registratum

Lara hapi syte kur e pa aty.
-Nuk je ne mbledhje ti?
-Jo. Po t'i po vuan te dentisti?
Pse mundohesh te me genjesh lara, nuk e di ti qe kembet e tua i njoh qe per se largu.
-He mo boll fole budallalleqe.
-Te tilla mund te te duken ty. Une nje pale kembe te bukura nuk i harroj.
Celulari ra. Ai e nfriti.
-Po?
-Albana jam.
-E di.
-Nga e di?
_Nga qe te te pelcasin. Nuk kam kohe per lojra tani?
-Te zente ndonje STD ty ishalla.
-Mu befsh kurban. STD thote!
-STD? Nderhyri Lara.
-He moj se ia fut kot e qetesoi blendi.
-Ceshte STD,-iu kthye ajo LR'se.
-Se mos kam S une qe te kem TD, - ia beri ky.
Blendi u kthye nga ana tjeter se i erdhi per te qare.
-Degjo ku je?
-Ne krevat, lakuriq.
-Ty te hengert, nimfo.
-Ajde! Ajde.
-Thuhet Hajde.
-Jo po te jesh korcare. O korcare o ic fareee, -tani ndrikulla po kendonte me vete.
-Albana ke kontraceptive me duhen ca per...
-Blendi, e di ce. Mos ajde se u rregullua puna.

Nga telefoni u degjua nje ze mashkulli qe i fliste Albanes. blendit iu duk i njohur po nuk e gjeti dot kush ishte.

albana

Lara Croft

Blendi e perplasi celularin pas murit.Lara nga njera ane e Albana nga tjetra.Te dyja bishtperdredhura.
-Ti ri me kete mavine se e di qe nuk i ngrihet me-i shfryu Lares ne fytyre dhe iku si i terbuar te gjente me ke po e dridhte Albana ne shtratin magjik qe ai shijoi naten e kaluar.
-Po si nuk u ngop njehere e poshtra-mendoi dhe ndezi cigaren te qetsonte nervat.Me kemben rende tek gazi perpak sa nuk shtypi Salo kelliren me Kordelen perkrahu...

Goca

Primus registratum

E kish marre uria..ehhhh ... si cdo gjallese edhe ai kerkonte te ushqehej. Po ku te shkonte?! Albana dukej e zene ndaj mori rrugen drejt metropolitanes. Kur papritur u degjua profumi i specave te mbushur nga dritarja e nje pallati ne te djathte. hmhmhhm, thilloi te thithte si qen per te ndjere nga vinte dhe vuri re qe po ecte ne rrugen ku banonte Penelja. As ai vete s`e kuptonte pse disa here kembet e conin vete ne ate drejtm , pa e kuptuar.nga lart u degjua nje ze...
- Hec ere Qozimooooo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Prit iri Hojrie prit, se kom me hyp 80 shkalle lala jot ...
Ai filloi ti ngjitej pallatit..
- Hajrie , speca te mush ke bo aaaa?!
- jeshil , te kuq e te verdhe i ka zgjedh Hojria jote ne pike t`mjesit te ajo bacja pa dhe qe kena ketu afer...
- Te kush bace mi, ketu me gjet nji bace duhet me bo nja 30 km rruge me shpejtesi max e me semafora te kuq...?!
- U qyqaaaa , te ai e pra mo, si i thoni ju knej... super bacja... a super tregu... amon mos e ngaterro Hajrien tate me fjale te kamplikume ..
Blendi vazhdonte te ngjiste shkallet e pallatit..
- Po tjeter , cfare i ke bo lales tat, naj salse kosi me dy thelba hurdha e dy ko*e ullini se e di ti qe kom qef me e ngjy icik tulen... /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Ta ka bo Hajria jote ty, t`gjitha ko*et aty i ke , n`pjate...me ullinj e me veze...
- A te morshat t`ligat qe po m`bo me m`leshu goja long pa arrit hala te dera...
- A do t`vij Hajria jote poshte e t`nimoj me u ngrit perpjete?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
- amon se ke tre ore tu u more me nuskat e revanise, mos mu lodh se edhe pak e arrita...
- Vloji dhe sherbeti knejna Qozimo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Hudhja siper Hojrie se e pi ajo , e pi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

(mjaft se jam tu qesh si budallaqe me veten time) :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol:

O Penelinaaaaaa speci nuk ka mush barkun e vet mi jo te mushi barkun e Qazimit te shkrete :lol:

Ah medet si msune burrat prej nesh edhe patllixhona edhe speca me sherbet do hane tashi :lol:

P.s.E lashe gjalle Laren, e kurseva dhe kesaj here pa e kullufit :tipsy: e kom dashnoren time apo jo :tipsy: nga ju e kam peshqesh :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk guxo kush me hy ne konkurrence me mu ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif keq e ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

-Sexually Transmited Disease!
-Ca ka transmetu Sex Channel mi ca?
-He mo pusho, idjot.
Albana u kthye nga ana tjeter. Mashkulli qe kishte futur ne krevat pat degjuar biseden e saj me Blendin dhe e pat pyetur per "Te zente ndonje STD!" qe ajo i pat mallkuar atij (larg qofte!).
-Cohu llosh, ia beri albana.
-I panjohuri u cua, u vesh dhe iku.
Albana prej kohesh i mbushte netet me te panjohur. Por zbrazetia brenda saj sa vinte e behej me e thell. U ndje e vetmuar, ndezi nje cigare dhe la nje lot t'i shkiste.

Lara i futi copat e telefonit ne nje traste dhe u nis per ne pune.
-Dale moj ku shkon? e pyeti rrugaci.
-Ma vajti ora cuno, kam pune per te bere.
-Po iken ti? Po bakshish nuk do lesh.
-Me ane te nje efekti televiziv aty per aty u shfaq Xingaro.
-Na bakshishin e lares, - tha dhe i zgjati LR ca para te vogla, pastaj iu kthye lares. - C'paske qen o femer. Gjithe AF do ta marre vesh per kete bakshish. Turp!. Me ane te nje efekti te dyte televiziv, Xingu u zhduk.
Lara u cua dhe ndezi makinen. Nga radio u degjua muzike ritmike. Kenge greke.
Iu kujtua Santorini me reren e kuqe, valet e ngrohta dhe duart qe...

Blendi

Primus registratum

Penelja ia kishte shtru sofren tamon sic e dote ai.
Kur hyni mren u trem krejt. nven t'atyne kolltuqve italione shpia ishte bo si n'kohe t'leninit. Me jastiqe rronx murit ene me perde me dantella qy i kishte qenis peneline me ato durt e njoma me t'cilat gjith merak kapte tranguj e patllixhona, e mushte specat per lezet.
-Na t'morrsha t'ligat sa e mir qy je tina. Ec t'puth cik lala jot se me knoqe, me knoqe me ket eren qy zbret deri n'fun t'shkallve. Amon amon lumi una per ty.
-T'boft mir lale. T'kom bo ne plonc po do ta qis icik me von' kur t'kesh pi ick raki qy me e tret sa me mir.
-Ku t'ka shku menia mi karrocaxhije. Ku t'ka shku menja mi bojaxhie. Po t'i e di qe un vdes per plonc?
-Ene une vdes per plonc kur e ha tina.
-Ah t'morrsha t'ligat.
Ky u ul t'hate.
-Ku osht televizori re?
-E kom dhuru te shpia fmis.
-PSe re?
-Po jon gjynof e blendo, jon gjynof. Ka fillu klani me dhon filma t'piset, ato t'shkretet s'kun pa gjo hala, duhet t'msojn.
-Mir ja bone ta falt zoti zmeren. I paske qajt specat. (Ka durrsi i thojn Speectt - Kaseetta).
Ec e pra ulu ktu me muve. Ec 'tputh icik.
Masnej u rrokullisen e u bon per ibret tu u puth e tu u kafshu mes specave ne gjuzes. Ishte si me thon nji "Food sex, sic e ka dhon i her i kanal televizori), gjo shum moderne me i llaf. kafsho Luleshtrydhet, lepi pjeshka, qero katravecat.
Alamet darke.