Albana perseri mes jush

Blendi

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Sa e perdor dhe ti pikpytjen mer burr i dheut [/qb]
Hahaha sa e lige qe je. Fineeeeeee tjetra.
10 Pike.
Te pelqen. (Nuk po i ve pikpytje)

Kordelja

Valoris scriptorum

Jaaaaaa une s'e disha ket' punen e tangave /pf/images/graemlins/wink.gif thashe se dija gjithcka /pf/images/graemlins/laugh.gif ke ne perdoreshin zhartieret ose corapet per zhartiere /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe po te ishin kualitet i mire mbeteshe i prangosur per gjithe jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofte ai qe shpiku corapet e najlonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O penele qafsh mu. Mos lexo vetem Blendin moj kukull Na lexo dhe ne te tjeret qe ta marresh vesh me ke e pati.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

me mua jo iher :rolleyes: [/qb]
Ore , qe e pati me Julen ate e kuptova une... /pf/images/graemlins/laugh.gif , puna osht qe sot qeka shume :eek: .

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:

ps: po ti qenke si themel moj! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Theml nuk e di ne jam a jo /pf/images/graemlins/wink.gif po po te hyra te hyj me themelî Nazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ueeeeee cfare budalleku kam bo tashi... shujta gjithe permbajtjen e flopit qe kisha dy ore duke e bere....
Hajt te rroje forumi.... :mad:

:cry:

personazh

Valoris scriptorum

penele thuji kordes te ta ribeje me themeli /pf/images/graemlins/laugh.gif

...e mos u merzit mi se ka dhe me keq, t'bo vaki me t'ra Xingo per shok pershemull /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jaaaaaa Kordja s'ka pergjegjesi, e ka fajin Blendi eger /pf/images/graemlins/laugh.gif

Penelina i'm sorry /pf/images/graemlins/frown.gif I know what it means /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Edhe une po ja ndreq samarin , flopit, ceshtjeve dhe printerit....hajt ciao... :cry: .

Po hiki me bo qef, neser dite e re , mend te reja kushedi... :wave:

Blendo, mi sqaro gjojnat te lutem se sot m`ka arrit perceptimi ne - infinit... :wub: .

:wave: si s`kemi nje smile me nje te gjuan ne shkelm, se do jua kercisja nje te gjitheve ne te pasmet...(per cunat)... /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] si s`kemi nje smile me nje te gjuan ne shkelm, se do jua kercisja nje te gjitheve ne te pasmet...(per cunat)... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ja dhe femra qe do me kap byth çunash me ça ti vije ne men /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Kshu kom ngju dhe une, fermat na shofin nga vithet. hajt mo, reciproke eshte.

Lara te kam qit fotografit e 405 te tema e makinave.

Blendi

Primus registratum

Mandarinen une kam qef ta mbaj ne duar ca, para se ta qeroj. Lekuren ia heq me avash, nganjehere me shume shpejtesi se kam uri.
Per ta hapur e mberthej me gishtin e madhe dhe tregues, treguesin ia zhys dhe e liroj. Pastaj thelat i ha me buze.

Dolores

Primus registratum

Paskeni fillu te nxirrni portofolion e roleve ktu qe te fitoni sukses /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush o ky robi stoned ne foto? /pf/images/graemlins/laugh.gif ........jam duke konsideruar nji foton time ne rolin e sukseshem ne BAYWATCH :lol:

S'me rrihet pa u zhvesh mua ja dhjeva Ramazonit :devil:

Blendi

Primus registratum

Ca thu mi ca thu? O qite o mos e qit, isha tap aty mos ma vej re kushos.

Dolores

Primus registratum

Hej kushi rrushi /pf/images/graemlins/wink.gif who cares what i think i dont count /pf/images/graemlins/tongue.gif u look scary rebellious enough for Penele she is yearning ........for ya /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me tha te te them dy llafe ........so whats the deal?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Penele mbaj vesh nashti :cool:

TEA

Forumium maestatis

well , well, well Penele tu futen dhe miqt /pf/images/graemlins/wink.gif
Ciao a tutti /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao Dolores ! :wave:

TEA

Forumium maestatis

ee ashu thona /pf/images/graemlins/smile.gif ...jom e eksitume nga idea e Tironse qe do e shoh pas 2 vjetesh :wub:

Dolores

Primus registratum

Hehehe /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe qe mund te takohemi bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif