Albana perseri mes jush

TEA

Forumium maestatis
Re: Albana perseri mes jush

off mo imagjinoj qe do jena tu pi i kafe turke ...e anej nga funi do tunim filxhonet e do e kthejm ...po kush do na e shofi /pf/images/graemlins/laugh.gif (filxhonin ee ) ...

Dolores

Primus registratum

Kordelja duket esnafe per ato pune /pf/images/graemlins/laugh.gif .....ah po dhe Korcarkat s jane keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une filxhannnn :eek: :eek: :eek:

Une s'kam pi kafe turke qysh kur me ka vdek vjehrra e nje shoqes sime, nuk ma pranon hic, edhe asaj buzen i vura sa per te bo adetin dhe per te njit 10 mije lekshin ke pjata filxhonit /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

te rencin dhembet ty, se vetem per sebepe kujtohesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

U ty te vdekte dhe gruja ishalla dhe te lonca librezen e kursimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithe gjithe ca cika leke jane, do te t'i boj kontorrno ke shniceli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kellire e qelbur, dashke edhe 20 mije pernjeheresh /pf/images/graemlins/laugh.gif ,me mire te mesoj te lexoj filxhonat deri per vit te ri se do bokam i dore me leke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

A te shpelafte Niagara zhulin ty, nje dru pas qafe ke dhe ti kur te te jap kestin e pare, sonte po te le te shijosh ate birren tende te qelbet /pf/images/graemlins/laugh.gif

me pas do te te zgrap edhe ato qe ke neper xhepa e do te te hedh ne kanal te na qelbesh ca me ere se ka kohe qe eshte pastruar ajri /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] te rencin dhembet ty, se vetem per sebepe kujtohesh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
s´thua, mir qe nuk i harroj dhe ato

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i harro, i harro, po te vi e t'i shkul dhembet me dare masnej! Oj ky! /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

-Do vesh minin do dal per gjah/jaman shoko o jaman aman-kendonte dhelpra qe ne pike te sabahut duke nxjre rrobat nga garderopi.
-Do vish te ulesh te pime kafen apo te iki fare-i tha Kordelja gjithe maraz.
-Nuk di c'te vesh kete apo kete -u pergjigj Albana me dy fustane njeri me i shkurter se tjetri.
-Kedo qe te veshesh nam do lesh-u pergjegj Korelja me filhanin e kafes ke buzet.
-Nuk dua qe Alinosi ta kete fundin me te shkurter se une.
-Pse ka ne shitje funde me te shkurter se aq-u habit Kordelja.-Ju o femra keni roit!nuk shihni Laren qe vesh vec pantallona.Ka lezet.Vetem ju dhe LR vishni minifunde /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

O c'i dhe material Kellires qe veshe Rrugacin me minifund /pf/images/graemlins/laugh.gif

....

-Po vish ca geta te trasha o t'u mbyllte te pakten te mos te te duken damaret.
-Po jo me, do vesh keto pe rrjete qe te me duken me te bukura shalet.
-Mos harrosh te veshesh dhe fundin, le qe c'e do, me mire PA se ME sa lodh dynjane te gjeje c'ke nen te.
-Bakllava kam, c'te kem /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po ate qe kane te tere moj kam. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zonja Ndrikull iu afrua pasqyres me nje tufe me buzkuqe me shkelqim ne duar, kish ardhur momenti te vendoste se ne c'ngjyra do i llamburisnin buzet sot /pf/images/graemlins/laugh.gif
...

Goca

Primus registratum

[qb]
vec facoletave e ndonje numri telefoni s´ka gje. [/qb]
Papapapa sa te organizuar qe jane keto te sotmit... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

O ju doni lidh te dyja!!

Masnej meqe ra llafi une skom nevoj me vesh se rri me te mathme gjithe kohes!

albana

Lara Croft

Po kembet i ke ruar o maskara apo i mban ashtu natyrale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Po kembet i ke ruar o maskara apo i mban ashtu natyrale /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I heq me leter ngjitese.

Te ta ngroh pak ceren ne flake te bute?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
-Bakllava kam, c'te kem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ce kadaifi kish mbaruar kshu?

Po jo mo a tu mbyllt, kadaifin e kishin pastruar ngaqe mbulonte bakllavan e!

Si ben edhe ti sikur nuk ke shkuar ndonjeher ne embeltore!

Goca

Primus registratum

[qb]
bardh e zi. ju t´sotmet jeni lajle lule. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Si televizoret Iliria... edhe ty te duhen 20 minuta per tu ngrohur?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

I heq me leter ngjitese.

Me nga ato qe varen ne tavan me kap miza e?

albana

Lara Croft

LR nuk i dihet ketyre gjerave ndoshta vuan nga diabeti.Ja pyte edhe njehere.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Si ben edhe ti sikur nuk ke shkuar ndonjeher ne embeltore! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ka shku , po ndoshta ka ngaterru kojmoklien me hashuren... /pf/images/graemlins/laugh.gif