Albana perseri mes jush

Goca

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

Te zhgarravitsha tabllone Abso... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss:
peni...

gjes albana...bah sa te qenkan fryre syckat... :angel:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Te zhgarravitsha tabllone Abso... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
abso ke qellu n'shenj se di ti zhgaravisi me taktik penelja ato tabllot /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Sa do doja ta kaloja gjithe diten ketu po me duhet te iki ne pune se shpejti.
Nejse diten po e filloj duke ngrene piperka te mbushura qe ne mengjes :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Zonja Ndrikull, te humb'te pena e tu thafte boja ishalla :rolleyes: shkruame dy gisht per qametin e ta evitojme nje here e mire, apo s'do te me shkruash me /pf/images/graemlins/frown.gif

Me shkruaj se do nis te bej dhe une prapesi te betohem /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka me engjej per tu kundruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Penleina, une nuk tallem kurre, po deshe ne emer te AF te sponsorizoj ca bileten :shrug:

albana

Lara Croft

Kordele po une te kam shpirt moj.Jo vetem dy reshta po hartim te shkruaj une ty :kiss: Dil icik ne msn te bejme nje dore muhabet plssssssssssss.

Kordelja

Valoris scriptorum

Kam pune te befsha gropen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara sokellinte duke tymosur, xhelozia i kullonte si llave nga syte dhe veshen i sihn skuqur gjeri ne rreze.I vinte te plaste qe nuk e kishin ftuar ne llomotitjet e tua.
-Kordeleeeeeeee, do te te shqyej qe s'ma var o te varca bolet e dashit te bajramit /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Po c'ke mojjjjjjjjj, per te miren tende nuk te ftova, po ku te ha koka ty, femer sokellime.
-Me thuaj urgjent s'ishte ajo gjeja qe une nuk duhet ta dija, urgjent se te bera gjemen.
-Moj po ty te krruhet me gjethe fiku moj femer, nuk ta them se do me rrahesh qe ta thashe.
-Ma thuaj, i marr persiper vete tere nxemjet.
-Po mire mi, meqe e thua ti....ajo qe une dhe Ndrikulla po llokocisnim ishte qeeeeeeeeee
-Nxirre te sulca tere meshkujt e paket te Thiatros njeheresh me turfullime persiper /pf/images/graemlins/laugh.gif te te marrin frymen.
-Ishte qeeeeeeeeeeeee, qe ty te eshte shtuar shume leshi neper trup se fundmi, ke ndryshime te medha hormonale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ja te kam ty per kontraste ciklike, mbyshe surratin tend me niseshte edhe dil e na bej nje petanik te mire,qelbesire e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

ta kafshovsha veshin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol: :lol: :lol:

loaded

Primus registratum

O Lara bjer 200 euro qe te mos spiunoj te shefi jot,me ça budalliqesh merresh ti gjithe diten duke mos ta ndjere minimalisht per punen.

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Kete fundjave qe se kam shefin une e gjetet te punoni ju mer derra :mad: [/qb]
ahaaa sbi darja e ka myt parja /pf/images/graemlins/laugh.gif
rrusho po sfole sex ktu sta var njeri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Mire pra,me jep 200 euro qe t'ja them... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ma va sex?? ca do me thene kjo Nuk kuptoj :rolleyes: :eek:

Gjenerali ti sikur ishe minoren, nuk duhet te futesh ketu dhe jo me te postosh [/qb]
E di si esh puna mi Larushe /pf/images/graemlins/laugh.gif un i shkreti i vogel jam po sa here qe vij ktu ke forumi lexoj nji kto pislluqe dhe ja ku u rrit cuni u be i madh si azgon /pf/images/graemlins/laugh.gif
poshte censura , rrofte sexy :tipsy: urgjencat seksuale manifestohen ne sjelljen e njeriut prandaj dhe kur lexon mund te zbulosh robin transparent fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kuptove tani ca dmth sex /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Hajde,hajde...aman na bej nje radiografi polmonare dhe s'po shkojme te marrim rreze-x atje te laboratori. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

e ca thash un i shkreti /pf/images/graemlins/blush.gif pale te kisha them me shume , ja e qepaa :shrug:
ti ma lun trurin mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

to much dope man /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (no drugs just fun )

Lara mos ki friek se s'ta HA firmen jo vetem sa ta lepij icik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Sa per informacion:Stresi eshte pervertizmi i tendences qe ka organizmi per te ndenjur i pandryshueshem.
Djalosh,je i stresuar!

Guest

Po te isha i stresuar nuk vija ketu e beja gallate me ju mos na keni koqkuptuar :rolleyes: :rolleyes: