Albana perseri mes jush

Dolores

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

U beme 7.......he kush do vi tjeter?......alinos kush o ky mazhoreni mi /pf/images/graemlins/wink.gif ??

Po e kemi me te sjell edhe une kam /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Heh c'na gjeti u dashka me ardh edhe cift tani :angel:

Me ciftoni po deshet rehat me ndonje /pf/images/graemlins/laugh.gif une do bej si do bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Dolores, me qujte edhe mua tek 7 ti?

Ncuk ncuk , s`ka vendlindje ket vit te ri... /pf/images/graemlins/frown.gif
As vendlindje , as dashnor...eh che cavolo...

Dolores

Primus registratum

Jo mi me e bukura do jete ca te ciftohemi ne takim e siper.......te jete ndonjegje memoralbe jo ashtu kot....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Penele pse mi ? Po te jete ceshtje fondacionesh kemi hap ate fondacionin me lart "Af a ka ze"...ja dhe nji rast tjeter konkret ku mund te ndihmojme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

atehere duhet te vin me shume çuna, se keshtu sa/si jemi tani me duket se s'bohet gje per çiftezimet /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Dolores

Primus registratum

Rambla dhe kur bejne reklamin e klubeve thone ladies night sepse dihet qe meshkujt s bejne shume zhurme.......po vine vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Penele pse mi ? Po te jete ceshtje fondacionesh kemi hap ate fondacionin me lart "Af a ka ze"...ja dhe nji rast tjeter konkret ku mund te ndihmojme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dolores , vetem ti mund te me ndihmosh muve me ate se ja njef koken ma mire se une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ata ngjo ai ty fjalen naj cike apo prrrrrrr :confused: . Amon e ri, po si s`i vjen icik gjynof iher . Ka dy vjet qe m`torturon, une vij n`forum vec per ate po na ai ... hic... nejse mire e ka ai se jena larg ... po kur te filloj pune ne Boston :devil: , ene shishen e qumeshtit te fresket kom per t`ja sjelle n`mengjes te dera e shpise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Shif jemi cik kokederra ne.......por tani qe te te ndihmoje une tyja duhet qe ti te ndihmosh veten si fillim dergom nji portofolio me foto mua right away......edhe e di vet se cfare fotosh i ke pare ato qe ben Albana......apo dhe jula ti beji me te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ......edhe e marrim qe andej muhabetin :lol:

Goca

Primus registratum

Jak jak jak... :mad: une foto s`coj , per mua dashuria s`varet nga negativet , po nga positivet e nje personi... /pf/images/graemlins/wink.gif . Po qe i zoti me i pa , pa pasur bllok fotosh mire, po s`pati.... :angel:

Dolores

Primus registratum

Shif meshkujt jane siperfaqesore beteja e pare fitohet me ca poza pozitive /pf/images/graemlins/wink.gif I am sure u can take some of those :thumbsup: .....betejat e tjera je e zgjuar vet ti i ke te fituara /pf/images/graemlins/laugh.gif ...flas sepse jeni goxha ne largesi tani per tani :devil:

Goca

Primus registratum

Ncuk ncuk ncuk... :angel: s`ka foto ....u pa puna... do mbetemi dy shoke lodrash forumore... /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

penele , lal t'o bo si stimul... para se me shku e me fjet duhet te te krijosh "ambientin" /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: ne boll u ankove se e ka mor vesh ter thashethemaxhinjt qe je tu kerku burr /pf/images/graemlins/tongue.gif :wink:

PS: dolores si je ti bella /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Pse , thu e ka ne more me verte?! /pf/images/graemlins/wink.gif

Jena tek thashethemet Tea, na le tashi te dalim icik nga kufijte e normales... /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S: Duhet me te shkrujte nje e-mail te gjate po jam tu pertu sonte , neser kom per ta shkrujte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

amon te keqen ...mos mi ka ndodhur noi gjo aronit me e uruar.ne te kundert pres aggiornime dhe neser une :wink:

sa per thashethumet jepi gaz dhe ec para me te 5-tin e mos shif mrapa :rockband:

Goca

Primus registratum

Jo jo, ate e kom ne patronazh vete une qe te mos i ndodhi gje... dje hiku ne kinema p.sh dhe pa Matrix Revolution... topce fare eshte... /pf/images/graemlins/smile.gif .

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
jepi gaz dhe ec [/qb]
Do ja jap , do ja jap...do ja jap mireeeeeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

e mire mire qetsohu ...se nuk kalohet direkt ne t'5-tin ...duhet 1, 2 , 3 ,4 e pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Tea, ora 11 pa njecerek ketu sa te shkoj ne shpi e te futem ne shtrat , ka shku 11, sa ta ngrof, 11e 15... sa te me zere gjumi tu pa ondrra me sy hap 11 e 30 ... Noten Tea... Kujdes neser knej... ah ngjo po pate naj foton time andej , qe te jete ma mire se e Albanes dhe Jules, ke autorizim me ja nis Doloresit se e din ajo cfare duhet bere me te... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thone qe Blendi po nderron posterat e dhomes se vet... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

vallaj ja nisa /pf/images/graemlins/laugh.gif mos e boj t'gjat /pf/images/graemlins/wink.gif

noten e ondra t'bukra lal .