Albana perseri mes jush

Eni_883

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

Jam dhe une ke ajo party harruat te numeronit. Sidomos ti Kordele :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

En une nuk e kam numeruar as veten, kam then qe do jem organizatore /pf/images/graemlins/frown.gif me numerimin eshte mare Dole dhe sic e sheh ka bo dhe gabime duke fut dhe Penelinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja heqim Penelinen e te veme ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

U'r not speaking seriosly, were you :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Kordele , amon e te keqen , vetem me ket gjo mos u tall se kam 1 vit e tre muaj pa hik ne shpi... /pf/images/graemlins/frown.gif .
Tallu me c`te duash , vetem vitin e ri mos ma kujto... U pa puna , do burgos ndonjerin me zor...te rrije me mua... :rolleyes:

Goca

Primus registratum

E me ti... gershet per litar s`kam une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] E ke pa mi femije i vockel?? :lol:

Une vdes per nje penel ashtu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Maroj [/qb]
Po une me kuklla merre, tere diten moj... pastaj vij e shfryhem ne thiatro... /pf/images/graemlins/laugh.gif

E kam pare nga halliiiiiiiiiii ..... :mad: , s`kisha zgjidhje. Me tha , o hajde ketu shif filmin me mua , ose do lozim bashke me letra.... :rolleyes: . Hec i thashe shofim filmin , se s`kisha qef me humb me letra as me nje femi 8 vjec... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Thojne Lara, une s`kom provu gjo akoma... :rolleyes: ndoshta duhet me fillu me loz nga pak... /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Pa shprese jam, por po perpiqem ta kthej disfaten ne fitore: ne poker mund te behen shume pare dhe me shume pare...sa poshte kam rene, turp e faqja e zeze! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Moj ju , kaziniste... mblidhni mendjen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ore te keqen e fasuleve...une deri tani kam luajtur per stimul moral, si i thone...bregasit (praktikisht gjithe Himara perjashto Vunoin) jane kumarxhinj me nam.
Kapitallin dhe talentin qe kemi do ta investojme se s'ben! :smash:

Lara, pse poston foto engjejsh tek tema "njerezit"? :wub:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] U Salua.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he moj e aronit si je gdhire sot? [/qb]
hahahaha... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me menje te keqe , si gjithmone... :devil:

P.S: Sqarojme publikun , qe personazhi ne fjale eshte fryt i imagjinates...( se u bome lomsh u bome).Duhet me ble axhende te re me shenu te gjithe numrat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe ver smile here tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

:kiss:
Ku me ke bo keq naj here ti mua...! :wub:

(kjo zakonisht quhet "kthim pllake".. /pf/images/graemlins/laugh.gif )

jula

Primus registratum

Ore kush eshte ky Aron-mavrija qe duhet te ruhet nga une...
Njoh vetem nje Aron...Raymond Aron dhe nuk me pelqente fare, e kam studiuar me detyrim dhe me peshqir rrotull kokes... :mad:

Himariotet pa brecka...mahhh, nuk po prononcohem. :lol:

Goca

Primus registratum

Julka , e thashe ne menyre innocente nje dite, mund te kisha thone : Artan , Dritan, Sokol etj... :shrug: , po c`e do... u be gjeme ...
P.S: Ja vlen Julka ja vlen, ta thom une... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
ce nga kishte ikur pllaka qe t´u kthye? [/qb]
Kish ikur te pastrohej nga pluhurat se s`i ndihej zeri qarte. Jo per gje, po te prishin edhe cd playerat keto lloj pllakash zhurmuese.

albana

Lara Croft

Gjes :sleep:
He se kam gjysem ore qe ri lexoj bemat tuaja te djeshme :book: Lum si ju qe jeni me nge.
Salo ku je o flori /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

O lum plaka... /pf/images/graemlins/tongue.gif

E harrove per kastile kete? /pf/images/graemlins/wink.gif

Dreken e mire te gjitheve , shihemi ne mbremje... :wave:

albana

Lara Croft

Ose ne qafen e ndonjeres /pf/images/graemlins/wink.gif
Leri denglat legen :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

he he, tha absi me vehte tek njolloste ne fleten e bardhe nuancat e levizjeve te peneles…notat e pasionit mbizoteronin…notat e nje truri qe s do gjeje qetsi…qe don vec don dhe vetem don… :wink:
penelja kurioze donte te bente fap magji e ta merrte ne dore fleten, per te pare cfare shkruhej,vizatohej ne te…syte i xixelluan… :devil:
absi e nihte ate shkelqim…ehuuuu qe kur … /pf/images/graemlins/tongue.gif penelja argetohej me perzirjen e mendimeve, muzike, ndienja, lidhje…zbulime te reja…
/pf/images/graemlins/wink.gif absi i hedh nje veshtrim zhbirilus, per ta zan mat, penit i rreshqiten fjalet nga germazi
i hodhe…-Moj po ti qemanen time me gerneten e atij do ta ciftosh?! , nuancat e fetyres ja tradhetuan mendimin ai s`di c`eshte gazeli moj e uruar. Mundohet i gjori t`ja zgjase tingullin me sa te mundet, po ate diafragmen e shkrete s`e ka shume te stervitur. /pf/images/graemlins/laugh.gif ,…e duart i bane nje levizje te lehte perkedhelese, tek prekte telat e qemanes… :goofy:

,- po mire moj e uruar, u fut zeri i absit si pyk ne trurin e saj, athere na demostro nje kuartet me piano, violincel dhe fyll…,- fetyra e penit mori nje pamje pushtueseje dhe te nje sigurie solide…, - recitali i premierei time do veje ne levizje shume mendje e do pushtoje shume zemra … :devil: kem rruge per te bere...tha dhe iku :cool: