Albana perseri mes jush

abs

nuk e di...
Re: Albana perseri mes jush

ehe, ndeshjet,... vec topa me dalin parasysh... :devil:

mos ke ndonje propozim tjater sailor? :idea:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
Kshu te dua. Te eger, te zgjebosur, te inatosur por te gatshme.

Yeahhhhhhh. Ti je kellire e vertete.

Me turrjele do te te sjellim ne skene me zor do te t'i hapim brimat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese nuk ia arrij une e absi do kerkojme edhe ndihme /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

kordele ne skene do dali me ushtrimin me emnin zvarritje /pf/images/graemlins/tongue.gif

fillo `lojen` se t komenton absi ty , kam e kry... :devil:

deshta me thane organizo partyn ti se...,
me gjithse s po na len rast blendi ... :cry:

----------------------

Kordelja

Valoris scriptorum

Party pa gjenerale neper kome une organizoj sa here te doni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs, ty te kam per skenarin /pf/images/graemlins/wink.gif Blendin leje se e ka kap Penelina e po ia gadit qejfin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kellire, do te fryj me fyllin qe i fryj oxhakut ose me markuç si thua /pf/images/graemlins/laugh.gif ta nxe, ta nxe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Jo per albanen mer ne do mblidhemi per vitin e ri per AFFFFneeee /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa jemi bere 4 deri tani?? :rockband:

personazh

Valoris scriptorum

po kollaj e korde...vej xingun ke dera partyt, qethe qeros e leji n'dore listen e te ftumve.

mos harroj, leji edhe nji cop hallv me i gurabije se shpirt njeriu eshte edhe ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazhiiiiiiiiiiiiii :angel: kisha harru fare Junk Mail po te thashe pas ca ditesh :shrug:

Pse re nuk i kane rene akom doktorrit floket :eek: keto mire po s'i paskan rene as dhembet :eek: bluaka mire dashka gurabie /pf/images/graemlins/laugh.gif

A t'i coj i gote qumesht t'i zbusi Nazh se i ka pershendetjet e lezetcme /pf/images/graemlins/laugh.gif amon boje zemren gur /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

skenarin e baj vec ba me qon sailori kompositor... :angel:

alinos

Forumium maestatis

Alinos
me ne fund u tha ne krye te sallonit. Albanes ju ngriten antenat: stuhi, furtune, SHERR i kishin thene letrat. "Te jete duke filluar valle?"-mendoi duke pare alinosin qe afrohej. Kercitja e takave nuk i premtonte asgje te mire. Ishte teper e rende, teper inatcore, per nje cast ju duk dhe mashkullore.
Albana nuk po e shquante dot dhe tymi i llulles qe kishte ndezur nuk po e ndihmonte aspak.

Ne ato momente u hap nje dere ne te majte, nje rreze drite hyri dhe Albana e pa personin qe po afrohej ne fytyre. Llulla i ra ne dysheme duke kercitur thate, ndersa syte iu zmadhuan nga habia.
Nuk ishte alinos, por...

Kordelja

Valoris scriptorum

...Kordelja qe kish lene cigaren dhe kish filluar puron speciale /pf/images/graemlins/laugh.gif

-Ah moj te bekuara, me kete i bje rrathet me te medhenj se me cigaren dhe dukem edhe me Lordeshe se me pare.
Kishte veshur nje kostum prej burri dhe nje kollare te lidhur shtrember e keq dhe kishte vizatuar edhe ca mustaqe ne buzen e siperme me lapsin e zi te syve.Nxinte sterr edhe ne konturet e syve qe i kish ravijezuar edhe me fort me po te njejtin laps.

-Kam vendosur te bej kokoshken /pf/images/graemlins/laugh.gif - tha dhe nxorri nje shtellunge te gjate dhe te menduar nga goja ku sapo largoi puron /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kishte mendime te liga /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Party pa gjenerale neper kome une organizoj sa here te doni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs, ty te kam per skenarin /pf/images/graemlins/wink.gif Blendin leje se e ka kap Penelina e po ia gadit qejfin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kellire, do te fryj me fyllin qe i fryj oxhakut ose me markuç si thua /pf/images/graemlins/laugh.gif ta nxe, ta nxe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pa GJENERAL ??? :cry:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] OK u beme 3 deri tani........he kush do hedh firmen tjeter qe te mblidhemi ..... :thumbsup: [/qb]
ja u bom 4 /pf/images/graemlins/smile.gif per mu e hudh 10 €-shin nazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

lejohet me sjell njeri me vete?! Mazhoren! I zanem!

Rambla

Primus registratum

po une lejohem :angel: , :idea: mazhorene jam dhe una , apo eshte party too close :shrug:

:angel:

p.s. une do ta paguja vet 10 € keshtu nuk do ti bija njeriu ne qaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

rambla un po baj pazar per te sjell nje te dyte, :devil: ti pyt nese mund te vish vete /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

per momentin te futem une njehere :angel:
po e sjell dhe une ndonje gje, ndoshta nei shishe vere, kam nje "brunello di montalcino" qe ta pijme per qejf /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

Goca

Primus registratum

Penelja ishte gadit per qef te vet. Plus qe sot nuk e di pse , po kish shkuar ne nje dyqan intimo e kish blere dicka ngjyre roze, teper, teper te embel... A thua do ti vije rasti te shkepen edhe keto?-mendonte me vete ndersa prane pa Absin me nje bllok e laps ne dore.Ti flas , mos ti flas, mendonte ndersa nga pas ja behu kordelja e vijosur.
-Gati goca?
Penelja: Moj po ti nje fjale paske dashur , gati te kapesh Lordin per qafe?Po eshte edhe burre plak moj, lord i te 60 -tave. Kujdes moj se s`e pashe ne rregull sot pasdite , floket i ishin zbardhur njecik si shume.
Kordelja: He moj se mire i ben pak heqje truri nga lodhja e punes..
Penelja tani po priste qe Absi te hapte vet muhabetin e para, po ajo s`ndihej . Hiqej si nje virgjereshe qe s`ka pare ***** mashkulli me sy... /pf/images/graemlins/laugh.gif . Atehere Penelja i foli vete e para.
-Moj po ti qemanen time me gerneten e atij do ta ciftosh?!Po ai s`di c`eshte gazeli moj e uruar. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mundohet i gjori t`ja zgjase tingullin me sa te mundet, po ate diafragmen e shkrete s`e ka shume te stervitur. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me mire ta kishin cuar prinderit per flaut ..
Blendi kishte marre pamje serioze e shihte siper, drejt tavanit.
-Te ka humbur gje Blendo?
- eeeeeeee???
-Englat te plasshin , thashe c`po kerkon.
- jo mi hic, po u menojsha per ate qe ndodhi mbreme..
- Mos e vrit menjen , une e kom harru fare..
- Cer thu mi? Si mi e paske harru? Po pse mi, gjithe ajo lodhja ime s`te paska hy ne sy zotrote?
- Shif se mos e ngaterro me lodhjen e Lares tina... arrin me na dallu mo , apo te dukena isoj... m`shif iher n`sy m`shif...
Ai ngriti koken e shkembeu veshtrimin me Penelen. Sec u ndez dicka brenda tyre.. s`kish me zera perqark , as hapa e as fryme... Degjohej vetem nje tik tak i ngadalte qe po shpejtohej ... Syte e tij tani s`ishin me te eger si me pare, ai dukej si nje kolopuc qe sapo kish bere faj e kerkonte falje... Peneles i erdhi ta puthte embel ne buze. U zgjat pak e preku vullkanin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nga goja e tij dolen avujt e shfryrjes. Ato ndezen ghithcka perreth e flaket ngadale po perhapeshin mbi lendinat perqark. C`po ndodhte keshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] rambla un po baj pazar per te sjell nje te dyte, :devil: ti pyt nese mund te vish vete /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Urime /pf/images/graemlins/smile.gif . Se mos japesh naj informacion me shume neper e-maila! /pf/images/graemlins/wink.gif

Tashi njela vetem.. kur shoqnia ciftohet e gjitha , as mund te dalesh me to, se bohesh si Beni i vogel...