Albana perseri mes jush

Guest
Re: Albana perseri mes jush

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Kush i shkon per shtat kordeles nga keto?!

Lara, per mendimin tim!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bahhhhhhhhhh msusja ime sma ka msuar asihere ta bej ne ket menyre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

-Ec e pra t'puth ick.
-Pse kush jom une Angelia Jolie?
-Ca Jolie mi, du me dit une per jolie te kom ty sa per shtat, shi si je, gjeth, m'raft pika qe s'jom prej hekri mos t'ndalosha kurre.
Duke admiruar laren, Blendi u shkri fare mas saj.
E kapi nga mesi dhe e terhoqi ne shtrat...
(kam pune) :cry:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]
Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Kush i shkon per shtat kordeles nga keto?!

Lara, per mendimin tim!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bahhhhhhhhhh msusja ime sma ka msuar asihere ta bej ne ket menyre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Gjeneral Cingla, kjo eshte zone me aciditet te larte per krcinjte e tu qe i ke ende si kerrcet e zogjve /pf/images/graemlins/wink.gif

Shko bej nai ankese te keqen Kordelja por mos e ngre popullin shqiptar nga gjumi kur te besh arrestimet ne emer te tij ne mes te nates se kom me ta kput veshin ma keq se taysoni /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Naaaaa moj Kordele se na friksove , po ca thash un me un ngjova te tjeret dhe bera nje si koment kshu nga ato te miat /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse te djeg ty kordele pse te djeg /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjeneral Cingla, he se dhe ca te duhet ty te votosh /pf/images/graemlins/wink.gif mbaje lart frymen revolucionare nderkohe dhe shih te hash shumeeeeeeeeeeeeee karbohidrate (gjinden tek makaronat /pf/images/graemlins/wink.gif )

...edhe mos me zer me me goje se do ta kepus majucen e hundes me thua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

kordele cke me majucen time ti :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ua vetem me veshet mos me ngaterroni se i kam si veshllapush /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Doemos qe llapush je /pf/images/graemlins/tongue.gif s'kam dyshim ndaj thashe te t'i shkurtoj njecicke /pf/images/graemlins/wink.gif te beja nder /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Doemos qe llapush je /pf/images/graemlins/tongue.gif s'kam dyshim ndaj thashe te t'i shkurtoj njecicke /pf/images/graemlins/wink.gif te beja nder /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
perkundrazi kordele duke mi zgjatur ti mua i ben nder vetes , po nuk ze mend moj une nuk ze mend bej ca te duash ti /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Okej pra Kordelja shife foton time dhe ma gjej ku e kam majucen /pf/images/graemlins/laugh.gif

http://www.face-pic.com/arditi87
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Penelina shtrydhe cik trunin mi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom dy ore qe jom tu e shtrydh... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une them te te japim Lord Hoffman , alamet burri , se nga i gjen ca teori me na veshtiresu jeten neve , tamam si Ty kur kerkon partnerin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hec e ri mos boj naze moooo, merr njonin nga ato te katert se vetem ty jena ty te pyt ne teater ke don per partner, neve te tjarave na kan rras ke i ka dash qefi... /pf/images/graemlins/laugh.gif , me perjashtim te rastit tim me Blendin , qe vdeksha fare , s`e kom lexu akoma... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pnelina, si quhet femna masi merr Lordin, Lordesha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole mua ketu me ke /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

OK u beme 3 deri tani........he kush do hedh firmen tjeter qe te mblidhemi ..... :thumbsup:

abs

nuk e di...

kur po organizoni partyn me ardhjen e albanes? :idea:

mezi s jam tuj prit me kcy pak napolon me qemanen e peneles e me gerneten e salos... /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellires i jane bllokuar vrimat e gerrnetes nga zhuli qe po i kullonte nga hundet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na duhet nje gerrnete rezerve /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

sa te thehet `akulli` kordele /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt mos u merzit se ka magazina gerrneta rezerv,po he... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Jau vu albana bumjen rreze veshit e ua shpertheu. Po dale o te zinj qe pritni albanen se ajo akoma nuk ka festuar me mua. Ndoshta do i duhet kohe te marre veten mbas festes ketu, e deri sa te jete gati do i kete mbaruar afati ne Shqiperi.