Albana perseri mes jush

Goca

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

Edhe mua me terhoqi shume Skenderbeu siper TV... /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Me thon te drejten mu me terhoqi tjeter gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif ...(Invidia qesta' che fatica ho per farmi una seconda col inbotutura /pf/images/graemlins/blush.gif :mad: ) , por ene Blendushi me Piligrimin le le le :wub:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Blendi icik po /pf/images/graemlins/laugh.gif Piligrim :shrug: Kurse Albana eshte shume mire. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Goca

Primus registratum

Rri se po i hypin nervat Blendit kur ta lexoje , me qafsh... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse mu mu duk sikur osht fry kot , qe me me tremb ... /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahahhahahahha jo maj jo ..se ka me than qe s'o shnosh..por desht me kallxu i pettorali /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Po pse s`e ngriti bluzen ai qe ti shifshim e ti vleresoshim ma mire i pettorali-t... /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Boll tashi... Papi, ciao ciao... pashe temen e Piacenzes.... /pf/images/graemlins/frown.gif , hec mo ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/frown.gif Kam harru qe ke ik ti :cry: Gjithmone se mos ishe ende ketu /pf/images/graemlins/frown.gif Ishalla te bje rasti me ardhe prap (sa me na taku e) :kiss:

pS: Mire qe s'e ka hek bluzen thuj...se kushedi sa zemra do kishte thy /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Mbetet shume i " eger" , si me bluze si pa bluze.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Uh harrova... e kom pa edhe pa bluze nje nate ketu ne thiatro... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

qeshem

Primus registratum

kush mund te me tregoje c kushte duhet me plotesu qe te dalesh me ate tek ajo foto e fundit ... :confused: :confused:

Goca

Primus registratum

Irene , ti me dukeswh nje lule shume delikate /pf/images/graemlins/wink.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

Penelina, t'u bone shume mi /pf/images/graemlins/wink.gif ca edhe shume konkrete /pf/images/graemlins/wink.gif

Iren, mbasdite konkrete sot me sa shof /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

e mi goca jo delikate, jo konkrete nje info ju kerkova una...

tani e vertete qe info blihet, po dhe una tregun po studioja ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Penelina, t'u bone shume mi /pf/images/graemlins/wink.gif ca edhe shume konkrete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shume cfare mi?! :confused:

Guest

Blendi hyn ne dhome i merzitur pasi kishte ngrene ca shpulla nga lara , albana i afrohet ngadale , shpirt cfare ke keshtu , kush te ka katandisur ne kete menyre ? Blendi me syte e perlotur ja ajo se i thash mos me bej numra mua ....
Albana fillon ta ferkoje ngadale tek koka ja ve ne kraharor dhe i thote
-ajo shtriga e poshter , ja rregulloj une asaj ..
nje te marrur nje pistolete qe ja kishte dhen salo kur ishte kthyer na marina si dhurate , nje te veshur ca tanga te zeza sterre , nje pale sutjene te kuqe po xixeee ama pistoleten ne brez(megjithse se dinte qe ajo skishte plumba brenda )..nje chakete te zeze lekure dhe ca pantallona qe i vinin ngjitur pas kofsheve niset tere vrer te zihet me laren tamam si ke charlies angels /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur shkon tek shpija e lares degjon nje ze mashkulli , fut turinin pas vrimes se deres ek celesi kur cte shoh Lr ja me dyqan te hapur me kishte veshur ca tanga qe mos o zot , i dukeshin permes pantallonave dhe po i bente qefin si kercimtar i madh qe ishte .. Kordeles dhe Lares . ato te dyja vetem qeshnin me njera tjetren e zgerdhiheshin hihihi e hahaha ua moj mami shi ca profesionisti qe eshte ma hoqi trurin thoshin ato /pf/images/graemlins/laugh.gif
Albana sdinte cte bente si tja bente ajo skishte gje me te tjeret me laren e kishte inatin se i kishte rrahur shokun e saj me te mire dhe donte tja lante hakun 10 fish ehhhhh tha kta e paskan ne terezi po iki ne shpi une e po vij pa snje gjysem ore ....
Kthehet albana ne shpi kur cte shohe , Blendi me Penelen duke u puthur nxehtesisht :eek: ky eshte kulmi ja ku po u them qe ky eshte kulmi bertiti ajo dhe iku duke qare ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

vazhdon ... mbase
:devil:

alinos

Forumium maestatis

Alinos pa perqark! Ju duk sikur pa shkelqimin e bishtit te ndrikulles, po me sa dukej i kishin bere syte.
-E hengert dreqi ate femer! Sikur e lame qe sot do benim planin. Po permblidhet ajo? Nje gote xhin t'i ofrojne dhe harron dreqin dhe te birin qe po e presin te kryet e rruges. C'te bej?

Ndersa alinos mendohej e mendohej, degjoi hapa. Ndezi cakmakun qe te ndriconte korridorin e erret dhe pa Kordelen.
-He moj cipeplasur erdhe!
-Hihihihihihihi! - qeshi Kordelja. - Kisha nja dy femra per te punesuar prandaj u vonova.
-Te shkon shume ky rol, vec m'ngjo mu, musteqet behen me te mira me mulci vici sesa me laps sysh.
-Ku e di ti?
-Ka gje qe s'di une!
-Dreqi vete je! Per budalliqe!
-Budalliqet e sat'eme! Ke cove ne pune?
-Ishte nje e re! E njome fare e shkreta, me pyeti c'do t'i benin!
-E si i the?
-Do te te japin karamele!
-Hahahahahahahahahhahahaha! E hengri!
-I qeshi fytyra! Si ato te Blendit pyeti!
-Aha, e ka kaluar ai neper duar?! Lere ate here se ajo t'i mbeshtillka e t'i cmbeshtillka karamelet si t'i duash!
-Lere aman! Pse kot u bera Kodoshe une? Te pakten keshtu nuk konkuroj me keto zogzat e njoma! Si metress do vine, se do vine pas parave!

(E shkreta mendoi alinos, tani po e blen me para /pf/images/graemlins/tongue.gif )

-Moj, se u kujtova: di gje cfare eshte rrotullimi ne gojen e djallit?! - pyeti Kordelja.
-Ehe!
-Edhe?!
-Te hengert! Nese nuk di gojen e djallit, cfare kodosheje je? Yt, mbeti kodoshlleku ne pike te hallit! :wink: Ku vajti ndrikulla, se ajo i kollandris mire keto pune!
-S'ma tregove he?
-C'te tregoj zeza?! Ti sikur s'e perdor ate te shkrete goje!
-Pse me goje eshte?
-Kordele!
-He?
-Hik per "ner", hik shif cere po bajn gocat, se mos ta marrin ndonje per fare.
-He! Ate s'e bejne ato! Se i numeroj kur kthehen nga puna dhe po te me dale ndonje mangut, e dine vet se c'u punoj!
-C'u ben moj?

to be cont'ed...

Kordelja

Valoris scriptorum

-Ja c'te me thuash, te dhjefsha kodoshllekun....porrrrrrr kam gjetu nje menyre origjinale per t'i numeruar.
-Si keshtu?
-Po mi, ja shih, sonte nje tas groshe teper njepale galloshe mangut /pf/images/graemlins/laugh.gif me ka rreshkitur njera nga qelbesirat, sic duket i ka pelqyer dhe ka vazhduar te kullufise ndonje ... /pf/images/graemlins/laugh.gif jashte orarit te punes, me kane thene qe ka ca qe ua ka enda t'i hane edhe pa para /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Moj po ti je leshuar fare nga goja.
-Kollaj te jesh drejtoreshe kuplaraje mi, apo Kodoshe sic me thua ti /pf/images/graemlins/laugh.gif , te duhet metodologji, kembengulje dhe shume perkushtim, ndryshe zogezat fluturojne nga koteci /pf/images/graemlins/laugh.gif
....
Ps.Ku ma ke gjet ket tematike mojjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ku me bere Kodoshe te befsha vezireshe une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif me ke shterruar muzen keshtu si ma ke sjelle muhalibetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O llapo ckemi , ja boni gjenerali gocave , ngjo e di pse kam ardh une me ka marr malli per i Bj te fuqishem fare .....
Ik ore andej ja beri alabana pse cu be ktu bordello ee .. ti je dhe i vogel ste punon akoma na vjen ktu e na ben si kollovar
aiiiii po pse mi qelbsin sta mush un synin ty kshu eee
hajd do ta provosh
ik ore andej sa ta futa me take kokes
kokeqepe /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu tha albana dhe ja mbylli deren ne surrat /pf/images/graemlins/frown.gif
i ngela prap pa gjo sot /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

U pika! Muhalibetit tend! Po vete moj e kishe nisur nja dy-tre faqe te shkuara!
Po pse e le me koce?! T'u mbaruan -> /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jalla, ta gadit Alinosi tu nashti!

-Edhe muzen e ke trainuar per kete profesion?
-Ehe!
-Si duket?!
-Mire jo keq! Blendi mbeti kendej sic e shikon! Salua vjen verdalle, po veze s'po ben! I kam thene: o te arta, o mos bej hic! Dhe ai na, pernjehere tapen i vuri! /pf/images/graemlins/tongue.gif Renese sikur nuk po ja prish mendjen hala muza, kurse LR si me muze, si pa muze, po me gjinine e gabuar gerricet!
-Hmmmm, e zonja kjo muza jote, por vetem per te prishur pune ama!
-Ua, kjo! He mi ti! Sikur ti ke ndritur ndonje nga ato te tuat! Ja gjithe diten mbeten zockat te kopshti i komshiut! Lum gjeli i tij thua, apo s'e ka gjel fare! :devil:
-Ashtu e rris bisnesin une!
-E ke pare?
-Ke gjelin?
-JO kaposhin! Ate pra, ate te bukurin qe kam zene keto kohet e fundit! Ate qe eshte gjithe pupla, qe ju befsha une sixhade persiane ju befsha!
-Je e sigurte qe do ta shoh une?
-Ua, po ty s'ta kam friken une moj!
-Hehehehehe! (alinos pati ne sy ate shkelqim qe i ndizej kur ishte duke planifikuar ndonje te pabere :devil: )

vazhdoje!

Kordelja

Valoris scriptorum

-Obobobbbboooooooo kur i ndrijne syte kesaj behet nata dite.Po c;ke ndermend moj zonja vezireshe, c'do e bejme ketu, KUPLARA /pf/images/graemlins/laugh.gif -ne e Blendit.Nuq, do e bejme harem per vete.Te kujtohet qe e kemi leshur idene nje here me Nelken.Do i testojme.Ne fillim fizikisht, pastaj ushtarakisht, e me pas mbase edhe kaabilisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Kjo me pelqeka mua si ide, te dnertojme nje kotedc me struca.
-Hm, ke lexuar dhe ti gazetat sot e shoh, do kultivojme strucin ne Shqiperi, pse jo, struc te majme 130 kilogramsh do hame.Mjafton nje per tere vitin /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Moj po struci nuk eshte gjitar, shih te kultivojme arinj thuaj, ose tigra me lesh te murrme, dhe ne panterat t'u vijme qark me gjelle te shijshme /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Posiiiiiiiiiii edhe behet, ja sa te nis te nderotj gardhin, duhet pe celiku se si te egersuar me duken mua keta para ketyre gjelleve tona /pf/images/graemlins/laugh.gif , ja as luge e pirunj nuk dashkan te perdorin.
-Kane marre fund manierat femer, do kthehemi me gjethe ne pyll pas ca kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif