AIDS - ana tjeter

roxanne

Primus registratum
Re: AIDS - ana tjeter

Gjithcka e shkruajtur ne keto materiale tregon tashme se njerezit , e sidomos te rinjte,mosha 15 - 25 vjec qe jane dhe me te rrezikuarit (pa perjashtuar ne asnj menyre moshat e tjerat) kane nje informacion te gjere mbi kete semundje.
Sot ajo qe dua te shtoj une, eshte me shume se nje informacion nje pyetje PSE KETA NJEREZ BRAKTISEN NGA SHOQERIA?
E dini cila eshte rrugedalja e shume prej tyre...ATA INFEKTOJNE ME VETEDIJE DHE ME AGRESIVITET TE GJITHE NJEREZIT E TJERE!!! Ky besoj se eshte me shume nje preoblem sesa informacioni mbi C'ESHTE AIDS (SIDA)

dimir

Forumium praecox

Une personalisht kam njohur te semure nga AIDS dhe te infektuar nga HIV.
Njeri rast jane burre dhe grua e infektuar, deri ketu eshte normale.
Burri i semure ne prag te vdekjes (e kam patur pacient) ndresa gruaja ende pa ju shfaqur simptomat e renies se imunitetit.
Kur semundja avancon dhe mjekimi vazhdon, shkakton impotence te meshkujt, nga ana psikologjike, si dhe ana e pergjithsme shendetesore e bejne impotent.
Ndersa gruaja shkonte me burra te tjere, kam qene vet prezent pasi shkova te takoja pacientin ne shtepine e tij dhe gjej gruan e tij me dike tjeter qe po visheshin.
dhe ky nuk ishte dashnori i saj, por nje nga te shumtet.
Kete gje ma pohoi dhe burri i saj, qe ajo e tradhetonte, por nuk merzitej shume sepse i dinte pasojat e tradhetise se tij dhe pamundesine qe te kenaqte gruan e tij.
marredhenia e saj ishte e qellimshme apo jo kete nuk e di, por di mire qe ajo e dinte qe ishte e infektuar.

dimir

Forumium praecox

Une personalisht kam njohur te semure nga AIDS dhe te infektuar nga HIV.
Njeri rast jane burre dhe grua e infektuar, deri ketu eshte normale.
Burri i semure ne prag te vdekjes (e kam patur pacient) ndresa gruaja ende pa ju shfaqur simptomat e renies se imunitetit.
Kur semundja avancon dhe mjekimi vazhdon, shkakton impotence te meshkujt, nga ana psikologjike, si dhe ana e pergjithsme shendetesore e bejne impotent.
Ndersa gruaja shkonte me burra te tjere, kam qene vet prezent pasi shkova te takoja pacientin ne shtepine e tij dhe gjej gruan e tij me dike tjeter qe po visheshin.
dhe ky nuk ishte dashnori i saj, por nje nga te shumtet.
Kete gje ma pohoi dhe burri i saj, qe ajo e tradhetonte, por nuk merzitej shume sepse i dinte pasojat e tradhetise se tij dhe pamundesine qe te kenaqte gruan e tij.
marredhenia e saj ishte e qellimshme apo jo kete nuk e di, por di mire qe ajo e dinte qe ishte e infektuar.