Re: Agjencia E Martesave
Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Ok Sailor ja se po ti sqaroj une muhabetet se me verte u beme lemsh. QE thua ti shume kohe perpara nja 2-3 vjet une u njofta menje cun qe quhej Hermes. Keshtu te merrte ne qafe..i dashur po, i edukur po, kavaljer po, keshtu qe s'kisha shpresa une sidomos kur filloi ta njifte dhe shoqeria ime fillun te me hynin te gjithe per krushqi se alamet cuni mo. Edhe ne u martum. Inessin e kisha bridesmaid... neise sa u rehatu cuni ne martese filloi me ma dredh..e kujt mua...po meqe ishin cift modern benim sikur s'merrnimvesh ca po bohet se helbete fundi i shekullit 20 a fillimi i 21-it. Si perfundim martesa jone eshte ne krize tani. une kam bere dokumentat e divorcit podjali eshte avokat dhe gjen menyra per te mos me leshuar. Tani qe i di te gjitha mo vendos vet ca do besh. PO une themharro dasmen qe thote kusherira jote dhe ne njifemi njehere. Po te fus Aminen per mik se me njef dhe ajo dh enuk eshte e implikuar si Iness (dmth familje) muajin e mjaltit ku do e bejme???
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eni, e ke bo kte pershkrimin mooooo ... edhe Fan Noli vete do ta kishte zili per stilin konciz dhe pershkrues, sa te drejtperdrejte aq dhe me nenkuptime /pf/images/graemlins/smile.gif
Mire ti, se ti me njeh mire, por po cuditem me Inessin, edhe kjo pikes i ka rene, apo s'me ka nje stil te te shkruajturit dhe kjo qe ... papapa, i ngjit mo ... nuk harron te permende edhe ca detaje "te vogla" ne dukje por qe e kane bishtin prapa. Mire e thashe Iness? /pf/images/graemlins/wink.gif
Darien Sar, me behet qejfi qe paske degjuar fjale te mira per mua, dhe me modestine qe me karakterizon te siguroj qe une vazhdoj t'i meritoj ato fjale, edhe pse ketu tek kjo rubrike sikur na ka plas cipa pak (te gjitheve) dhe po na del nam i keq qe po na kthehet ne te kundert te qellimit qe i kishim vene vetes kur hyme ketu fillimisht. Nejse, nami i keq i ketushem eshte sa per te plasur syrin e lig, sic do thonin plakat /pf/images/graemlins/smile.gif By the way, do we know each other?
Ela, mos u genje nga llafet e bukura te djemve te sotem, pergatitu se se shpejti mbase mund te kemi nevoje per ndonje guide turistike te na tregoje Londren /pf/images/graemlins/wink.gif