ballkonskaja /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga natasha_bollkonskaja:
[qb] aloha Hermo...edhe ti Eneda, njerezit po qajne duke te pritur ketej se vete i hap fjalet e liga...Inu muah... [/qb]
Ncuk! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Hermes:
[qb] ballkonskaja /pf/images/graemlins/wink.gif
te jesh valle ajo qe dyshoj une?![]()
Iness dhe Eni, ajo eshte kjo e?
[/qb]
Kush je ti mi. Pse nuk na thrret me pseudonime po me emrin e vertet??Fillimisht postuar nga natasha_bollkonskaja:
[qb] aloha Hermo...edhe ti Eneda, njerezit po qajne duke te pritur ketej se vete i hap fjalet e liga...Inu muah... [/qb]
mire mo e shtyjme ja tu punu per me i plotsu kushtet grus...ca me i bo...ca faji ka gruja jeme se ai burri jot i shko ka pas...duhet tja mledhesh ti para se te nodhi noi e pabome /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Llaper si ke qene ti lal. Nigjo grune mire eke po burri im Hermesi ka fillu me ja lujt gruse tate/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qyqeeeeee po dihet mo yll tem domethon gruja teme ti je ...ta kom thon qe une sta dredh pa miratimin e keshillit bashkiak.sorry desha me thone familjar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Iness:
[qb] Gruja jam gje une? Hej u koklavitem shume....![]()
![]()
![]()
Kush merr persiper te beje nje resume te situates Gru-Burre qe te sqarohemi nje cike.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Na mo Sailor se muaji i mjaltit behet pas dasmes... Keshtu e di une!Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Prit mi ti! Direkt ke dasma kjo. Duro t´bojm mujin e mjaltit iher.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]