Agjencia E Martesave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Agjencia E Martesave

Helios po prit e lal pak se vetem Cuna Jane momentalisht Femrat akoma nuk po vijne per faktin sepse duan te shikojne rezultatet e martesave te para . Tani te Martoj cun me cun une . Prit e pra duro . I duruari i Fituari ...

TEDI

Valoris scriptorum

Blendo te thirra sepse Kam Nje Oferte per ty PEr MArtese . Nese deshiron eshte nje simatizuese jotja ne kulm . Me ka shkruar nje Hartim ne pm Vetem e Vetem qe une te bej te pamunduren per te bashkuar ty me te . Ti si e ke mendjen Ajo eshte vajze e mire sumpatike te gjitha t mirat i ka . Do e besh Zemren gur dhe tia besh Zemren Diamant Asaj duke i kerkuar doren e saj dmth une merrem me te gjitha Ti vetem thuaj Po kur te jete Momenti i duhur . Gabimisht e fshiva ate Hartim qe me kishte shkruar per ty . Edhe zemra me e ngurte po te lexonte ate Hartim do i shkonin Lotet Lume dhe do pranonte te merrte doren e saj ta dinte se sikur 2 dite do rrinte me te ... Si mendon ta bejme Vajzen te Lumtur???

Blendi

Primus registratum

Ua, po ta prish une ti mer? Po t'kom Tironcin tim mer llulle. S'kishe nevoje me pyt hic. Ti thoshe, n'ven ka me t'morr Blendi!

PS. Bohen kthime kembime ketu ne rast avarie ose skarciteti? /pf/images/graemlins/smile.gif

Ore si nuk u hap nje teme per dashuricka te momentit por vetem martesa?
Burrin e gjej vete , /pf/images/graemlins/laugh.gif une dua nje teme ku te jepen me qira asgane e jarane per nje nate a per nje jave (si ta shikojme te dobishme). Dashuricka, fling, pasione verore etc etc.

Shoke, shikojeni njehere kete pune se ndoshta del edhe me fitime monetare /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

RRapatushe Po te shohesh me vemendje Kolegu dhe Ortaku im ka hapur nje teme vetem per ata qe nuk duan MArtese . Nese paraqitesh atje do gjesh ate qe deshiron ...

tirana

Primus registratum

T'keqen lali mi Rrapatushe, mi ke heq llafet ka goja. Cyr osht kjo pun, drejt e ke mart... (se s'ma xen goja)!!
Hape nji teme ti lal ku poplli te jetoj i lire pa i peshu per gjith jeten nji e ashtume!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Peneleeeeeeeeeeeee Ku e ke fut Koken HAjde Vrap Ketu se ta Plotesova Deshiren tende ... Urgjent PAraqit dokumentet dhe certifikaten shpejt dhe Foton Tende me te mire ... :thumbsup:

Tedi, se shof, duhet te me marresh per dore dhe te me cosh direkt e tek dera.

Muni, muni, pse ma ben me sy, sikur se di qe e kam zemren e dobet /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]......

Muni, muni, pse ma ben me sy, sikur se di qe e kam zemren e dobet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dhe un te dobet e kam Rrapatshe. Po menoja sikur ti bojm bashk te tonat per me nxjerr nje te fort!!

Pahhh si e thash ket. Po shkoj vrap ta vej ke shprehjet e bukra te dashnis /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Rrapatushe Ke dyert e Korridorit Te Pafund ke nje dere eshte e shkruajtur PARApergatitje Per MArtese ... Me mire shko vetem atje dhe bjeri deres ti se po te mora per dore rrezik ngatarroj Dere . :tipsy: :tipsy: :tipsy:

heheheh Tedi, qe nga titulli e ndjej se nuk jam e interesuar, une dhe muni (dalengadale forca jone do shtohet me anetare te tjere), duam nje qoshe ku te ciftosemi jo me idene se ciftosjet tona jane parapergatitje qe eventualisht do perfundojne ne martese. Pikerisht qellimi yne eshte ti largohemi asaj te dambllosure martese. Ne duam dashuricka pa fryt, me nje fjale te shfryjme epshet tona rinore /pf/images/graemlins/smile.gif

Muni, o poet i dashurise, po me reshket zemra nga vendi, dhe o zot do ngelet pa kryer transpalnti i bashkimit te zemrave tona. /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

o Blendi edhe ti per nuse mer /pf/images/graemlins/smile.gif

e ka pa njeri nusen time ketej more /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]o Blendi edhe ti per nuse mer /pf/images/graemlins/smile.gif

e ka pa njeri nusen time ketej more /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kapterro Blendi si Tironc qe eshte erdhi ketu sepse ia kerkova une . Nusen Tate ik e shife se eshte ala semure .. KA Bredh ti se skom kohe ti jap shpjegime dhe nuses tate ... :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

/ me NE KErkim Te Mandit Ku je mer cun se me erdhi nje kerkese dhe per ty . DHe kjo nje HArtim 4 faqesh ne Pm me kishte bere per ty .Saqe dhe Shen Pjetri vete po ta lexonte ate hartim do te thoshte hajde djale se ti qeke me i mire se une . AHere Nje Vashe KA shprehur Simpatine dhe deshiren PEr ty ... Do e besh dhe ti Zemren Gur Tia bejme Zemren Flori Vashes ...

mostro

Putraku

Tedo po per mu a ka nonji leter a ndonji haber!?
nuk osht tu ma var as ene njona eehh!?sa i keç çE paskam kene besa!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ani a don nuse , ani a don pare ? :eek:

As nuk dua nuse as nuk dua pare. :eek: Dua vetem djalin, djalin o beqare :confused: :confused:

I futa hundet edhe ketu una? /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt bofshit qef. Shifna ka e hena ne paça kohe.

Bye.

Ik e Tedo se nuk dole gje edhe ti na le pa martuare ,nuk ben keshtu robi,tjetri te kerkon nuse ti i thoje prit,cfare sensi ka ky muhabet? :smash:

Ultimatum :rockband: O me gjej nuse ose ngela beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]heheheh Tedi, qe nga titulli e ndjej se nuk jam e interesuar, une dhe muni (dalengadale forca jone do shtohet me anetare te tjere), duam nje qoshe ku te ciftosemi jo me idene se ciftosjet tona jane parapergatitje qe eventualisht do perfundojne ne martese. Pikerisht qellimi yne eshte ti largohemi asaj te dambllosure martese. Ne duam dashuricka pa fryt, me nje fjale te shfryjme epshet tona rinore /pf/images/graemlins/smile.gif

Muni, o poet i dashurise, po me reshket zemra nga vendi, dhe o zot do ngelet pa kryer transpalnti i bashkimit te zemrave tona. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Amon mer amon a me implementoni edhe mu te ky pakti juj se mu nrru menja nuk du me u martu hic...O rrapatushe zemra ime ka 7 qoshe 1 per vete 8 per shoqe ec mi zeje i ven te zemra ime se jo per gjio po e paske edhe te nevojshme se je me zemer te dobet...