Dhe un te dobet e kam Rrapatshe. Po menoja sikur ti bojm bashk te tonat per me nxjerr nje te fort!!Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]......
Muni, muni, pse ma ben me sy, sikur se di qe e kam zemren e dobet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kapterro Blendi si Tironc qe eshte erdhi ketu sepse ia kerkova une . Nusen Tate ik e shife se eshte ala semure .. KA Bredh ti se skom kohe ti jap shpjegime dhe nuses tate ...Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]o Blendi edhe ti per nuse mer /pf/images/graemlins/smile.gif
e ka pa njeri nusen time ketej more /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Amon mer amon a me implementoni edhe mu te ky pakti juj se mu nrru menja nuk du me u martu hic...O rrapatushe zemra ime ka 7 qoshe 1 per vete 8 per shoqe ec mi zeje i ven te zemra ime se jo per gjio po e paske edhe te nevojshme se je me zemer te dobet...Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]heheheh Tedi, qe nga titulli e ndjej se nuk jam e interesuar, une dhe muni (dalengadale forca jone do shtohet me anetare te tjere), duam nje qoshe ku te ciftosemi jo me idene se ciftosjet tona jane parapergatitje qe eventualisht do perfundojne ne martese. Pikerisht qellimi yne eshte ti largohemi asaj te dambllosure martese. Ne duam dashuricka pa fryt, me nje fjale te shfryjme epshet tona rinore /pf/images/graemlins/smile.gif
Muni, o poet i dashurise, po me reshket zemra nga vendi, dhe o zot do ngelet pa kryer transpalnti i bashkimit te zemrave tona. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]