Dale mi ti se votimet sjane bo ne Florida...lol.Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Tedo : I demand a recount !!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Osht i zonshem cuni, svje mo...Te thashe une ty qe kish vra komen, ndenji 5 dite ne spital me cmendi. Skishte ca bote dhe thoshte hajde rri me mu. Tani jam bo une per spital, jam me grip dhe me dhembin veshet, tere naten pa gjume...Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]hahahahahahahaha
EDI pash nerin sille Warsin ktu.
edhe ti do me u martu?[/qb]
OK Isabelle Kam Nje tjeter ... "Assassino" Te pelqe se po e boj me te pelqe apo jo . Nese te pelqe ahere lesho konfirmimin Nese jo ahere me nis nje pm se kam edhe gurin Rezerve per ty ...Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Tedo : I demand a recount !!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paske marre leksione nga harapi me dukesh...Une ate se marre per burre, kaq :thumbsup: ta boje dhembin!Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Edi Te Bera nje Seleksionim akoma nuk e ke pare ... PEr BUrrin Tend Virtual te zgjodha Harapin ... Cun ma t mire ska gjithe Af e ka zili... :thumbsup: [/qb]
Serenity Problemi qendron se EDI nuk do te martohet me te dhe a do eni te martohet me mua . PAstaj une do martoj popullin pastaj do mendoj per vete ... Omelsina per ne fund ... :tipsy:Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Urraaaaaaaaaaaaaaa
urime EDI dhe kryejevgu.
martojme TEDIN me Eni883 /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pape Une si guzhinier i mirefillte qe jam Omelsinen e ha mas Buke jo di Doktorat Para buke dhe mas buke ... Lara Ti vete Kerkove te martoheshe c faj kena ne ... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Tedo amelsina shkon para buke ene mbas buke [/] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]