AC Milan fan club:)

cacol

Forumium maestatis
Re: AC Milan fan club:)

o Alpi /pf/images/graemlins/laugh.gif, edhe pse jam mister a ma jep mua ate bluzen ? Vi une ne Viareggio /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kakà totalisht madheshtor kunder Anderlechtit, superb! Gjynah per ato 15 min qe Milani e humbi fare, po te kishte qene ndonje skuader tjeter kushedi c'do ishte bere... sdq rendesi kane kater pullat dhe vendi i pare ne grup /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

AL PACINO

Forumium praecox

O mOsTwAnTeD,do ta marr ne konsiderate,kerkesen tane,po para se te arrish te maglia di kaka,do t'boj nji provim te vogel,se sa e njeh ti,squadren e milanit.
un jam hollandez,dhe dikur,kur treshja me mire ne bote,RUUD GULLIT,FRANK RIJKAARD,E MARCO VAN BASTEN,luanin me milanin,dhe une isha me milanist,pranaj pregatitu.

Ja dhe renditja e triove me te medha te botes

MARZIANET
1)GULLIT,VAN BASTEN,RIJKAARD

--------------
2) NESSUNO,ASNJISHI,NOTHING

Toksoret
3) MATEUS,KLINSMAN,BREHME

Boby

Primus registratum

Ale ate bluzen e meritoj une lal.Jam dhe une Hollandez qe ne kohe te tre tulipaneve te arte heheeeeee...si te dush me test pa test vetm ma jep mu se kur bo gol Kaka une kaloj ne orgazem...

ujku81

Primus registratum

Tani e kuptoni se ca figure beni ju vit per vit. /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Juir

Forumium maestatis

Eh kshu eshte kur tani jane te gjithe barabar e nuk komandon njeri atere dalin vlerat e verteta te nje skuadre.....pssssssssss

bizi

Forumium praecox

hihhihihihihiihi, the gjithe barabarte?????
po te heqesh milanin lojtaret e gjithe skuadrave te tjera te serise A nuk kushtojne sa te interit, po s'e moret edhe kte vit varini kepucet ne mur dhe shifeni futbollin ne TV se s'keni me fytyre te zbrisni ne stadium.

S

Scorpion

Guest

scimmiabanane.jpg

Juir

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hihhihihihihiihi, the gjithe barabarte?????
po te heqesh milanin lojtaret e gjithe skuadrave te tjera te serise A nuk kushtojne sa te interit, po s'e moret edhe kte vit varini kepucet ne mur dhe shifeni futbollin ne TV se s'keni me fytyre te zbrisni ne stadium.

[/ QUOTE ]

Pssssssssssss do mendohemi per kete vit,ka kohe.

forwardi

Primus registratum

"Berluskoni do Ronaldinjon"

Një sulm i tipit Kakà -Ronaldo-Ronaldinjo është më shumë se një ëndërr për tifozët milanistë. Adriano Galiani, i ngacmuar nga gazetarët ka deklaruar: "Sipas meje Ronaldinjo është një lojtar që nuk do largohet kurrë nga Barcelona. Sigurisht që të gjithë e kanë të qartë që po të jetë mundësia për ta blerë, Milani do bëjë të pamundurën. Këto fjalë më janë thënë nga presidenti Berluskoni".

gazeta shqip

Boby

Primus registratum

Berlusconi me llafe i ka ble te gjithe.Ronaldinhon do ta marrim kur ti kete kalu te 30tat dhe po te na i japin qyl...Pa dale ne pension se marrim...

forwardi

Primus registratum

nje gje eshte e sigurte, interi vit si ky ska per te patur me, me milanin pa faze pergatitore dhe me juven ne B. prandaj le ta shijoje sa me shume se do e mbaje /pf/images/graemlins/rockband.gif mend gjate.

forwardi

Primus registratum

Milan-Çelsi, duel milionësh për Ronaldinjon

gazeta shqip

Kuqezinjtë janë të gatshëm të ofrojnë një shumë stratosferike

Skuadra e Milanit është e kuotuar si fitimtare në duelin me Çelsin për të siguruar shërbimet e brazilianit Ronaldinjo gjatë verës. Klubi italian po përgatit një ofertë rekord për yllin e Barcelonës. Kuqezinjtë kanë hedhur hapat e parë për të joshur "Dinjon" në Serinë A, dhe sipas të gjitha gjasave edhe vetë futbollisti 26-vjeçar do të ishte i gatshëm të mbyllte karrierën e tij të suksesshme katërvjeçare në Spanjë, duke kërkuar një aventurë të re dhe stimuj. Sipas të gjitha gjasave, transferimi i tij te Milani do të thyejë me një diferencë të madhe rekordin e vendosur nga Reali i Madridit kur bleu për 61 milionë euro Zinedine Zidane nga Juventusi në vitin 2001. Kontrata e futbollistit brazilian ka një klauzolë shitjeje prej 150 milionë eurosh, por Barcelona do të detyrohet që ta ulë shumën e kësaj klauzole gjatë verës.

Milani ka qenë në vështirësi të dukshme gjatë këtij sezoni, falë penalizimit prej 8 pikësh pas skandalit të "Calciopoli", si dhe largimit të Andri Shevçenkos drejt Çelsit për 30 milionë sterlina. Drejtuesit e klubit janë të dëshpëruar në kërkimin për të "rinuar" një skuadër të vjetër për sezonin e ardhshëm, sidomos duke parë edhe rikthimin e rivalëve të Juventusit në sezonin e ardhshëm. Kuqezinjtë blenë për 8 milionë euro një tjetër yll brazilian gjatë merkatos së janarit, Ronaldon, por kjo ishte vetëm pjesë e planit për të gjetur marrëveshjen me Ronaldinjon. Drejtuesit e klubit janë të ndërgjegjshëm se Ronaldo, mbipeshë dhe i ndjeshëm ndaj dëmtimeve, nuk është më në formën që shfaqi gjatë qëndrimit të tij tek Interi apo Reali i Madridit. Por ato shpresojnë se duke i dhënë Ronaldinjos shansin për të luajtur përkrah një prej shokëve të tij, do ta bindin që të vijë të luajë para publikut të "San Siros". Gara pritet të jetë e ashpër, pasi edhe Roman Abramoviç kërkon të afrojë pranë Çelsit fantazistin brazilian, por londinezët aktualisht janë në disavantazh. Milani ka gjetur strategjitë e duhura për të joshur futbollistin. Rikardo Oliveira, një tjetër sulmues brazilian i blerë gjatë verës, ka zhgënjyer në të gjitha paraqitjet e tij dhe kuqezinjtë ia ofruan atë Realit të Madridit në marrëveshjen për Ronaldon. Por blerja e tij kishte një qëllim tjetër, pasi menaxheri i ish-sulmuesit të Betisit, Roberto de Asis, "rastësisht" është edhe vëllai i Ronaldinjos. De Asis ka shkëputur lidhjen me Oliveirën, por ka mbajtur kontaktet e tij me drejtuesit e Milanit. Kuqezinjtë kanë marrë kurajë edhe nga deklarata e drejtorit financiar të Barcelonës, Ferrano Soriano, i cili bëri të ditur se klubi nuk kishte ndër mend të ulej të bisedonte për zgjatjen e kontratës së Ronaldinjos para vitit 2010, kur ajo përfundon. Por në garën e dyfishtë për brazilianin mund të hyjë shumë shpejt edhe një element i tretë, Interi i Masimo Moratit. Ky i fundit është "tërbuar" pasi Milani ka firmosur me "birin e tij", Ronaldon dhe tashmë dëshiron thjesht t‘i prishë punë. Sido që të shkojnë gjërat në javët në vazhdim, një gjë është e sigurt, gara për futbollistin më të mirë të botës sapo ka filluar.

Boby

Primus registratum

Ronaldinho eshte vertet nje nga me te miret,por te milanani se iagjinoj dot.Cfare pozicioni do te luaj???Apo do kemi nje milan me nje sulmues te avancuar dhe mbrapa tij dyshja Ronaldinho Kaka???Atehere do kemi nje beteje te bukur per sulmin:Inzaghi,Gila,Ronaldo

Juir

Forumium maestatis

Che ce frega di Ronaldo noi abbiamo Adri gol.......aleeeeeeeeeeeeeee Forza Inter aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bizi

Forumium praecox

haahahahahahahhahahahahhaha
nejse kur s'ke ide me mire kopjo /pf/images/graemlins/laugh.gif