A thu ... ?

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: A thu ... ?

kane ik gustot femerore per lesh e presh keto kohet e fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] a thu e ka marre malli ndonje per muve :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
muaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

I

insane

Guest

UUUU tani qe u kujtova une...
Malesori (i pa vdekshem) mund te di na i gjo.. se ai sikur "kapi" 1 bisede per te cilen mund tju ndihmoje..

^^MIA^^

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] UUUU tani qe u kujtova une...
Malesori (i pa vdekshem) mund te di na i gjo.. se ai sikur "kapi" 1 bisede per te cilen mund tju ndihmoje.. [/qb]
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA (MALESORI I PAVDEKSHEM )HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAH.E FORTE KJO :lol:

I

insane

Guest

ahahahaha... sa mire, do me bo lek ne kurriz tim eh?
i pa cipe:p

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Djep:

...Ka rone ne dashni Insane?
Po vras menien me ke te kete rone piskuriqi. Se nga firma qe mban pushte me duket si gjysem i perveluar.
Din nenjoni nei thashethem e?
Pse s'thu shyqyr?? Une dikur do kisha vu doren ne zjarr se s'do ndodhte asnjehere po ja qe... :shrug: Dhe me e cuditshmja eshte qe jo vetem ka ra n'dashni po edhe e pranon...Chi l'avrebbe mai detto!!

Djepo ,ca do te dish tamam tamam se une kam informacion te hollesishem a proposito!

P.S Rrushi,te kam ne dore kesaj rradhe.Ho il coltello dalla parte del manico! /pf/images/graemlins/tongue.gif

xyz

Primus registratum

su@mi... don't take advantage ti... per informacionet konfidenciale e kam llafin.. leri njerezit te vuajne nga padituria /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

ca ke ne dore? ti sdi as i gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif
ok, po ditke 1 emer, OK..edhe na i gje me teper?
ftyren ja di? Ncuk /pf/images/graemlins/tongue.gif

kujdes se e kam "luftetare" edhe ta merr shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

/me citon Lady Macbeth: "Ceshte kjo kame , me dorezen te kthyer nga une?"

Bo sa te fshehte qe e mban dhe ti,po thuhe he burre hapja zemren forumit! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

e pse?pastaj kush do shkruj ne ket teme po e thash une? /pf/images/graemlins/laugh.gif

sqekni te aft hic? te ishim ne shqiperi do e kishte marr vesh tere shkolla ime, saj edhe na 1 shkolle tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif