A thu ... ?

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: A thu ... ?

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] o Zoooooooooot . O Zeqo po s hoqe dor nga t Lypmet mer ... [/qb]
ahahahha lypsi femrave jam /pf/images/graemlins/laugh.gif
TEDI spo mar vesh gje re kjo medea me thot nje gje ai inso nje gje tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

la dea

Primus registratum

cfare ke mo zeqo qe smerr vesh. mua me beso. lere c'thote insane ai qe nga emri e tregon se ca eshte, me ate merresh ti. lene me mire merru me te lypme sic thote tedi se mbase te ecen ndo1 gje.
kam nji shok une te mire fare, te ta prezantoj :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga medea:
[qb] cfare ke mo zeqo qe smerr vesh. mua me beso. lere c'thote insane ai qe nga emri e tregon se ca eshte, me ate merresh ti. lene me mire merru me te lypme sic thote tedi se mbase te ecen ndo1 gje.
kam nji shok une te mire fare, te ta prezantoj :goofy: [/qb]
Jo dua shoqe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

la dea

Primus registratum

po c'goca mer me qafsh, shi ca shkruan ti te thenia jote, me burra me gura me mura... kush goce tu afroka ty mo,aq shume se i ke gjujt me gura i ke vula vula te nxira.... pranej sta vari gocat.... /pf/images/graemlins/tongue.gifppppp

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga medea:
[qb] po c'goca mer me qafsh, shi ca shkruan ti te thenia jote, me burra me gura me mura... kush goce tu afroka ty mo,aq shume se i ke gjujt me gura i ke vula vula te nxira.... pranej sta vari gocat.... /pf/images/graemlins/tongue.gifppppp [/qb]
si ka then ai i pari pa ven doren ne plag mos beso
ose kontrollo dhe beso /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O Zeqo nigjo mu rri urt se shprehja e funit o .QIngji i Urte shker...... 2 Ulkonja ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] O Zeqo nigjo mu rri urt se shprehja e funit o .QIngji i Urte shker...... 2 Ulkonja ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti tedi do te thuash qe ajo eshte ulkonje dhe une qingji urte /pf/images/graemlins/tongue.gif

la dea

Primus registratum

hahahahahhahaha... lol
po avashni mo juve avashni si me qen veterinera, me gjingja e dele, ujka ujkonja,
ca u bem ne hajvantore ketu?!
edhe ti zeqo po me dukesh sikur po gezon meqe je gjingj....ah lum ti...

helibak mucogllava

Primus registratum

medea mos u bej tani sikur je dash /pf/images/graemlins/laugh.gif se e dim te ter nje cop dhi je ashtu dele se u ngaterova /pf/images/graemlins/laugh.gif