A thu ... ?

personazh

Valoris scriptorum
Re: A thu ... ?

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
ema.jpg
[/qb]
po s'tu prit o lumemadh e e bone direkt kolopoçken? hajt se do ja shofesh hajrin 15 vjeç e siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

o beb, e kena çunin te dobet emocjonalisht kto kohe...rri aman, rri te keqen /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] o beb, e kena çunin te dobet emocjonalisht kto kohe...rri aman, rri te keqen /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mire e lashe ... po merrem me ty tani ...
ne pune je?... hec anej ka ana tjeter bejme nja dy pare muhalebi ...i mean muhabet ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Jo mi. sjemi dot te mire isoj?
pse duhet tejem une me i keq? apo qe te fitoj ajo bastin? /pf/images/graemlins/frown.gif

I

insane

Guest

duti: yeah man..jena supersonic ne per ashtu pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

skuader futbolli pse sthu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

xyz

Primus registratum

po pra po, si yll e paska ky insane po ce do qe sdi me e vleresu.eshte ca mendjemadh eshte. kur ti rreshqasi ngjala do e kuptoj

personazh

Valoris scriptorum

me lujt 5-çe 5-çe /pf/images/graemlins/laugh.gif

po po t'qortokan e lum çuni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Djep

Forumium maestatis

Ikona e fillimit te postimi i ^medea^-s:
[qb]
icon19.gif
[/qb]
Ca ke mi medea qe shtemnon buzet? Une thom qe ke i cik zili ti qe nuk je ti ne venin e asaj shoqes se Inses , po s'ke ca t'i bosh shoqes, edhe e ke kap me Insen tashi... se sepse qeka menjemodh Insja un s'po e mor vesh.

drops^of^enigma

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]
Ikona e fillimit te postimi i ^medea^-s:
[qb]
icon19.gif
[/qb]
Ca ke mi medea qe shtemnon buzet? Une thom qe ke i cik zili ti qe nuk je ti ne venin e asaj shoqes se Inses , po s'ke ca t'i bosh shoqes, edhe e ke kap me Insen tashi... se sepse qeka menjemodh Insja un s'po e mor vesh. [/qb]
ehhh sa te thella qe paskan qene kto puneee... :lol:

I

insane

Guest

ahhh zeqo zeqo /pf/images/graemlins/wink.gif

spo komentoj, per te miren tende /pf/images/graemlins/laugh.gif